Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Markiza
Na jugu Srbije gramatika ostaje i dalje nepremostiv ambis. A najžalosnije je što situacija u školama ništa bolje nije nego u porodicama. Radila sam u školi 4 godine i svašta sam videla: da jedna učiteljica piše u dnevniku oktombar, da druga dolazi upravo sa diplomskog ispita (jedna starija učiteljica koja je imala do tada višu školu pa onda rešila da i ona završi fakultet da ne zaostaje, ne daj bože, za ostalima), hvali se najvećom ocenom i ne vadi iz usta 'fuksnote' kojima je očarala komisiju, treća piše 'radi li su' test, i tako dalje. Tako da mog bratanca može i baba Mirjana da edukuje, ništa gora nije od tih učiteljica.
Akcenta se ne stidim, deo je mene već trideset i kusur godina, nije jak ali je primetan, na gramatiku pazim mada mi se omakne kad sam ljuta neka južnjačka poštapalica kao bre, na primer.
Inače, kad se čujem sa svojima telefonom, raspalim južnjački da mi ne bi stalno ponavljali, A?
Korisnikov avatar
By sallys
o govoru juga i standardima Bobiška Arsenijević bi imao reći štogod :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!