Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by kiss addict
Dragi forumašu, da si pažljivo ispratio celu situation, skontao bi da je draga forumašica na vreme po?ela da razmišlja šta da upiše jer završava 3. razred srednje škole :njanjanja:
ehm... ja sam to shvatio tek posle :D
nadam se da je nisam isprepadao
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by vivaldi
hej, zar nije :zakljucano: by theOne...
Ma samo neka se prepucavaju oko drage forumasice... :blush:

A ja,nekako (a ispravite me akoli gresim) bas nesto mislim da je ovo pravo vreme za razmisljanje- daleko udaljenja od iluzornosti, uronjena u geo-politicko-drustveno-stratesku.... poziciju zemlje u kojoj zivim i u kojoj zelim da radim, sto ce reci privredjujem. Uz to, znam sta ne zelim. Znam sta volim, bih volela, cu mozda voleti.
I da mi se neko slucajno nije zamerio!!! Mozda zakacim nesto, pa krenem da predajem bas Vasoj decici! :machevi: :)
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by the1whowished

A ja,nekako (a ispravite me akoli gresim) bas nesto mislim da je ovo pravo vreme za razmisljanje-
I da mi se neko slucajno nije zamerio!!! Mozda zakacim nesto, pa krenem da predajem bas Vasoj decici! :machevi: :)
Draga forumašice :eureka: , ovo je sada pravo vreme za razmišljanje...najbolje... Doduše, ja sam oduvek znala šta ?u da upišem, samo sam imala par uletanja sa strane u tvojim godinama (zvu?im kao matora koka)... Na vreme, i ne brini se...sve ?e se to iskristalisati ta?no onda kada bude trebalo!
Nadam se da se ja nisam zamerila...ne želim da moja de?ica pate u školici :spijun:
Korisnikov avatar
By IriS
Ti nikako... :) :friends:
Divno :B Sada mogu bez ikakve bojazni za obrazovanje svoje de?ice, da po?nem da ih radjam, vreme mi je :smeh:

Dragoj forumašici :friends:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by ZvezdasBG
Upises DIF i to je to. :lol:
Nije smešno nije loše upisati DIF,nije samo da ?eš imati lepo telo,ve? ?eš posle mo?i raditi sa decom,a u slobodno vreme kao animator ili vodiš grupe kao trener.A ima li nešto više da se deca raduju nego kada idu da se igraju sa trenerom,animatorom...
Ako imaš afiniteta,zašto da ne...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
DIF i ja... ja ne radim fizicko vec godinu dana, a jedino sto mi drzi kakvu-takvu kondiciju su bajs, roleri, i pesacenje.
uz to, DIF je nimalo naivan fakultet.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by GOX
Nije smešno nije loše upisati DIF,nije samo da ?eš imati lepo telo,ve? ?eš posle mo?i raditi sa decom,
Hmm... naš nastavnik fizi?kog je izgledao kao Jura iz Survivora...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by kiss addict
Divno :B Sada mogu bez ikakve bojazni za obrazovanje svoje de?ice, da po?nem da ih radjam, vreme mi je :smeh:

Dragoj forumašici :friends:
Hvala Bogu, samo napred!
A za predavanja se ne brini, cak iako im se zaliomim ja kao profesor, tu problema nece biti. A i za druge predmete ima da radi onaj lobi najnize vrste!
:friends:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
:trampolina:

E cool. Izvini, ali ja citao ostale pa se zaneo. Na vreme si pocela da razmisljas - no worry. :)
Korisnikov avatar
By IriS

uz to, DIF je nimalo naivan fakultet.
Ta?no tako... To ne može svako da završi (što važi i za ostale fakultete) :gol:
Jedno vreme sam bila zagrejana (baš u tvojim godinama, tj. malo ranije...par meseci) da upišem DIF, i dugo sam razmišljala o tome...Spre?avala me je samo jedna sitnica da upišem, a to je strah od nekih vratolomija na gimnastici, koje su jednostavno neizbežne... A i ina?e, ima dosta da se štreba i kod njih...kad samo vidim da moraju da u?e sva mogu?a pravila za sve sportove...uh...a toliko ima glupih pravila...
Što li ja pišem o DIFu kad to tebe ne interesuje? :puzzle:

:trampolina: Ma daaaa, ja to samo evociram svoje uspomene :bouncy:

Nego, dobro je što ?e neko za moju (nerodjenu) decu da lobira...to mi uliva samopouzdanje (preliva mi, avaj, samopouzdanje) :bouncy: :jumphug:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ajd i ja nekad da dignem staru temu :trep:

naisla sam na ovu temu pretrazujuci po netu o raznim fakultetima

vreme je kad treba neko meni blizak da porazmisli o upisu faxa sledece godine

samo da kazem - orlando, da si odabrala bilo sta drugo sem onoga sto si odabrala, pogresila bi :)

mozda ne bi bilo lose za neke nove generacije koje su u slicnoj situaciji kao sto si ti bila kada si postavljala ovu temu, da napises koji su utisci a posteriori
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Tanananaaaaaa! Zaboravila sam i da sam otvorila ovu temu! :drama:
Ovo je bio jedan divan flesbek, zaista!

Odgovoricu, iz ove perspektive:

- Ukoliko neko ne zna, izbor je pao na studije knjizevnosti. Bila sam prva ,,bolonjska'' generacija i bas danas mladi Dante je mogao cuti konspirativne planove studentarije za kafanskim stolom. Uperene ka sticenju nasih interesa, a ti su interesi cene skolarine i kvalitet nastave.
Sad sam apsolvent, iako taj pojam nije definisan Bolonjom. Dakle, nepostojeca kakvoca koja ce po svoj prilici imati zvanje diplomiranog filologa (ranije su samo studenti opste knjizevnosti imali problem u vezi sa tim i takvim zvanjem, ali kako vidim, zakacilo je i nas komparativiste).
- Sta bih preporucila svakoj mladoj osobi? Da upise ono sto voli, jer novca nema nigde. Da ne studiram ono sto volim, ne bih bila apsolvent, niti bi me se fakultet doticao na ovaj nacin.
Posebnom pogodnoscu smatram i to sto sam na budzetu, i sto ne moram da izdvajam 120 000 po godini (ne ja, nego moji roditelji... a to je svakako velika kolicina novca).
- E sad! veoma je bitno!-
svakome ko je u prilici preporucila bih da ode do zgrade zeljegog/ zeljenih fakulteta pre prijemnog, vidi ucionice, biblioteku, i sl. Ukratko, sazivi se sa prostorom koliko je to moguce, i obavesti se o ,,svakodnevnici'' studiranja: gde su kopirnice, gde su najjeftinije kopirnice, koliko je biblioteka puna ili prazna, i tome sl. Porazgovarati sa nekim sa iste studijske grupe. Citati Forume.
Dalje- odrsraniti velika ocekivanja. Sve ce se sasvim lepo ukazati-po-sebi vec negde na kraju druge godine.
Isto tako bitno: kriticki stav prema sistemu. Upoznati se sa Statutom fakulteta i pretpostavljenim ili ucinjenim nepravilnostima u sistemu. Za to postoji institucija prodekana za nastavu, ali se njemu ne kuca na vrata u septembru ili oktobru, kad se svi ste, vec od januara. taj postupak zove se postupak anticipacije. :) I mozes posle da ga potkrepis (zlu ne trebalo) sa "I told you so" stavom.
-NE! zapostavljati vanakademsko obrazovanje. Sva potkrepljenja i iskustva iz stvarnog pop-kulturnog zivota na merkantilnom trzistu su dobrodosla. E sad, ovo poslednje se odnosi najpre na studente humanistickih nauka.

I jos jednom: ja sam prezadovoljna onim sto sam izabrala i onim sto radim. To ne znaci da su predavanja zlatna, da nisu politizovana ili ne ukljucuju u sebe svakakve, pa i homofobicne diskurse, ali, - a ovo uvek kazem sebi kad krocim u onu zgradu medj' one bolnicki roze zidove- ,,ko im jebe mater bre!"
:trep:
Korisnikov avatar
By Dirrty
:klap:

Odličan post i delimičan zaključak teme.
By loreenche
a tek mene :smeh:

mala, vrati devojke u letnjim haljinama volim... :avalon:

:smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!