Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By constantine
troje ljudi koje poznajem koji studiraju megabend sramota ih sta studiraju... e sad zasto evo ne znam bogami od sutra cu da stavim u skolu......
Korisnikov avatar
By Tungi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=640331#p640331]blenta napisao:[/url]to koliko se dugo sprema govori o tome koliko je tupav student
ako neki student misli da je socijalna medicina nauka
naravno da tje jednu pravu nauku spremati godinu dana

a mislim da su privatni i drzavni isti
s tim da su drzavni malo gori
(samo zbog organizacije i neizivljavanja)
al ajde
svako ima svoje misljenje

:sunce:

I svi blentini komentari u ovoj temi :up:
Korisnikov avatar
By Delete
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2591949#p2591949]constantine napisao:[/url]troje ljudi koje poznajem koji studiraju megabend sramota ih sta studiraju... e sad zasto evo ne znam bogami od sutra cu da stavim u skolu......
:barf:

Koliko bih ih tek bilo sramota da moraju nadniciti da bi platili svoje obrazovanje?

Pa kog vraga onda studiraju ako ih je sramota? Ili bi ih veca sramota bila kad bi spickali 3-4 godine zivota blejeci po kaficima i ostali na sss. Jako je glupo raditi nesto godinama, zbog cega se stidis. Ako ni zbog cega drugog, ponosila bih se bar zbog toga sto imam kintu da platim privatni faks da sam na njihovom mestu, ili bih nasla neki drugi razlog zbog koga me sigurno ne bi bilo sramota sto radim to sto radim.
By Sixto
Meni stvarno nije jasna halabuka oko tog jebenog pitanja koje mu je postavljeno. Toliko loseg u nasoj prosveti, a oni se uvatili za jebeno pitanje.
Kao da svako moze da odgovori na bilo koje postavljeno pitanje iz predmeta sa prethodne godine, a kamo li neceg ranijeg. Trebao je uzeti zbirku ispred nje, prevrnuti par strana i postaviti odmah njoj pitanje, kurac bi odgovorila.

Sto se tice samog sastava zbirki i halabuke oko tog, najbolje jos majke da idu s decom na tu maturu pa sednu pored njih na drugu stolicu, uvale im sisu u usta pa podoje dok ispunjavaju zadatke.
Sve daj im prezvakano, sve daj im na gotovs, nemoj knjigu ima li kakva skripta, ima li ispitnih pitanja...
Jos bi svi da se upisu na osnovu prethodno postignutog uspeha, a u osnovnim skolama trgovina kao na pijaci. Vukovci ne mogu cesto da postignu vise od trojke iz hemije, matematike, fizike... u srednjoj.

Serem im se na maturu!

Sto rece pre neko vece neko, sav sam se uznemirio, daj da popijem malo vode... uh...
Korisnikov avatar
By blenta
nije toliko bitno pitanje (mada je pitanje opsta kultura,
osobito za profesora medicine koji je imao ihahaj i fizike i hemije i biologije)
no njegova defanzivnost, nefleksibilnost i nesvest sopstvene nesvesti

da je kojim slucajem doveo sina u krilu da mu sedi kao lutka
bio bi manje vise skup svega sto je problem u prosveti
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pitanje je bilo idiotski formulisano, tj. krajnje je nejasno. Iako znam sva ta 4 procesa, ne znam da li bih na prvu loptu, ovako na prepad odgovorio kako treba. Sa distance sve lepo deluje, ali dete koje sedi tamo, u nekoj klupi i kojem je glava puna svih tih čuda koje je učilo prethodnih godina sad treba da razloži te procese na promenu agregatnog stanja vode i gde se energija prima, a gde odaje i da na kraju zaključi na šta je taj koji je pisao pitanje mislio i da odgovor.
Isto tako i ministar, sedi pod onim reflektorima, misli ko zna o čemu, rešetaju ga sa organizacionim kerefekama i sad treba da pronikne u misli onog ko je pisao ovo pitanje i dešifruje ga da bi se uopšte shvatilo šta se hoće.

Inače bih se sa Sixtom složio, otprilike je situacija s obrazovanjem i omladinom takva, mogo se ta deca paze i maze i na kraju većina ništa ne zna jer je napamet učila tamo neke zbirke.
Korisnikov avatar
By blenta
jeste, pozvan u emisiju u post jeku malverzacija o testovima za prijemni ispit
i prenut pitanjem iz istih dok je sedeo i razmisljao o smislu zivota

a to da su testovi nevalidni, neodgovarajuci, i ne mere ono sto trebaju da mere
a sa druge strane deca ni ne izadju sa onim sa cim treba da izadju
je sasvim fino demonstrirao
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pričati o malverzacijama vezano za testove, gde će da se štampaju i šta će okvirno da bude u njima, ne znači da treba da sedi i odgovara na pitanja.
Da se razumemo, nisam ja njegov fan, ali u datoj situaciji ne zameram mu što nije tačno odgovorio na postavljeno mu pitanje.
Korisnikov avatar
By blenta
ako procitas opet ne zameram mu ni ja toliko sto nije pogodio pitanje
mada je mogao odmah da kaze da ne zeli da odgovara na pitanja
nego da pogadja pa da se vadi

nego mi je smesna i neprimerena cela situacija i njegovo ponasanje
Stvarno zalosno ako vam se rasprava svodi na to da li je gori privatni ili drzavni fakultet, umesto da svoju energiju trosite na bunt protiv visokih skolarina, ukidanja beneficija i nemogucih zatheva od strane drzave ili profesora, ili brate mili, sedite pa ucite. To da li je neko ucio dan ili mesec pred ispit, zavisi od mnogo faktora, pa budite i vi ti "srecnici" i snadjite se i olaksajte sebi studiranje.

Uostalom, doslo vreme da se sa fakultetom malo toga moze, ispada da je bolje nauciti neki zanat.
Korisnikov avatar
By blenta
torry, mimo likova koji su dosli da eksplicitno pljucnu bas megatrend, i naravno
onih koji dodju da napisu "e kad prolazite kolima zatvorite prozore da vam ne ubace diplomu hihi"

tema i jeste o celom obrazovnom sistemu i njegovim ispadima
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2614679#p2614679]blenta napisao:[/url]nije toliko bitno pitanje (mada je pitanje opsta kultura,
osobito za profesora medicine koji je imao ihahaj i fizike i hemije i biologije)
no njegova defanzivnost, nefleksibilnost i nesvest sopstvene nesvesti

da je kojim slucajem doveo sina u krilu da mu sedi kao lutka
bio bi manje vise skup svega sto je problem u prosveti
Ni fizike, ni biologije nista vise specijalno nego svaki drugi srednjoskolac.
Nesto malo genetike, biohemije, embriologija...
Covek je pasivan kao i prethodnik, fakulteti divljaju pod plastom autonomije univerziteta... treba ga menjati.
A klincima niti je puna glava, niti je to nesto sto se trazi od njih nepoznato. Em to trenutno imaju da nauce (ne pita ih niko statiku betona), em imaju resenja na pitanja u zbirkama.
Dokle aman vise retardiranih neznih glava po kojima kandzijom sibaju nedojebani okretni gotik profesori i traze im nemoguce. Satro.
Korisnikov avatar
By blenta
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2636764#p2636764]blenta napisao:[/url]http://pescanik.net/2014/06/kako-do-dok ... efanovica/

Megatrend PhD

i naravno kao i uvek posle megatrenda, sledi bolji su drzavni :)

http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Radika ... recommends" target="_blank

Potpredsednik Srpske radikalne stranke i narodni poslanik, Aleksandar Martinović, doktorirao je prošle nedelje na Pravnom fakultetu u Novom Sadu, iako je kao asistent na toj visokoškolskoj ustanovi pet godina zaredom falsifikovao sopstveni naučni rad. Pritom bio uposlen kao asistent, kupio royalties za objavu itd
:kragi:
Manje vise na megatrendu se skoluju uglavnom ljudi koji zele neke pozicije, da li u politici, ekonomiji, privredi...mnogi vec imaju predispozicije za takvo nesto, imaju novca da to plate i meni je potpuno ok to.

Ne vidim sto bi neko ko radi u banci morao da zavrsi drzavni ekonomski fakultet kada ce u toj banci raditi manje vise uvek isti opis posla sa minimalnim izmenama koje mozes u hodu nauciti.
Sto bi recimo neko bio bolji dizajner ako je zavrsio drzavnu akademiju od onoga sto je privatnu.Talenat i ideje su nesto sto se ne moze nauciti.
Akademija tebe uci vestinama prikaza, koliko zelis nauciti to zavisi i od tebe ne samo od onoga ko ti zanje nudi.
Na privatnim fakultetima su uglavnom profesori koji su priznati u svojim oblastima i ako zelis znanje oni ce ti ga dati.

Megatrend je u neku ruku pokazatelj koliko su precenjena pojedina zanimanja.
U tom smislu podrzavam privatne fakultete.
Korisnikov avatar
By No_Stress
Vidim komentarisete bivseg ministra za prosvetu, a ni ovaj novi nije mnogo bolji :korumpiranastoka:
Korisnikov avatar
By antibiotic
^ gledao sinoc, razbili micu i megatrend k'o zvecku,
inace, svaki utisak nedelje mi je kao neka nenapisana nusiceva komedija.

hit mi je bila ova "sestra" iz londona :kokice:
Korisnikov avatar
By Tungi
Danas Mića držao govor.

'Što više klevete i laži, Megatrend mi je miliji i draži'.

Veoma se slažem.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!