Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kekica
A ocene u skoli su merilo necije inteligencije?Hah! :smeh:

Ne preseravaj se golisavi čoveče -.-
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by blenta

smatras da si pametna al niko drugi ne deli tvoje misljenje posto ocene kazes nemas
cek cek, ocene nisu validan kriterijum ni za I.Q. ni pamet, one najcesce pokazuju koliko strebas.
kako ono bese, ajnstajn je imao kecinu iz matematike ili?

edit: nisam videla postove gore.
p.s. ovo govori osoba koja je imala veoma dobre ocene.
Korisnikov avatar
By Galadriel
This thread rules. :roflmao:

Bilo bi lepo da neko navede nekog stručnjaka koga je izrodio Megatrend. :vrcka:
By Speculum Columbae
Naravno da su ocene merilo svega: i inteligencije i pameti i veštine i sposobnosti i vrednoće i svega.
Korisnikov avatar
By Olórin
Ona je prava renesansna dama!
Još nije nađen onaj ko će ukrasiti hram Svetog Save tako da ima priliku da bude srpski Buanaroti:slika:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Kittrie

smatras da si pametna al niko drugi ne deli tvoje misljenje posto ocene kazes nemas
cek cek, ocene nisu validan kriterijum ni za I.Q. ni pamet, one najcesce pokazuju koliko strebas.

same ocene mozda i nisu
no ovi svi odgovori djuture svakako jesu

to ti je arhetip
koji kad progovori stvara sliku o megi protiv koje se kitrie boris

nije da takve nemamo i na drzavnim
no na drzavnim imamo i ljude koji studiraju po 8 godina
pa se to malo ispotire
i dramaticniji fenomen je u prvom planu
Korisnikov avatar
By Kekica

Tacno tako.Imam jednu drugaricu koja je glupa kao mrak, ne zna čak ni pravopis, ali ćale joj sudija i tera je da uči i ona naravno ima sve 5, ali to je užas kada stanes sa njom da pricas, ne ume dve normalne da sastavi kako treba.I sta, ona ce da upise drzavni i onda to znaci da je ona pametnija od mene koja ću da upisem privatni.
Korisnikov avatar
By Kittrie
kakve malicioznosti i isfrustriranosti..

@g
realno, megatrend je postao "prihvatljiva" opcija pre nekih 9-10 god. oduzmi min. 4 da se zavrse osnovne studije, ostaje 5 god. onda se stice radno iskustvo, a ti govoris o "strucnjacima" za generacije ljudi koji sad imaju max 28 god?? :lol: jedan je bil gejts. ah, i mark zukenberg. :drama:
mozemo govoriti o USPESNIM ljudima, imena ti ne bi nista znacila,.to su poslovni ljudi na visokim mestima itd. koji npr vode kompanije (PRAKSA) i zaradjuju kintu - (najblize definiciji "strucnjaka")- experti u poslu kojim se bave.
al evo ti pokojni batic npr. za njega si cula valjda.

editovano.
Korisnikov avatar
By Galadriel

i sta kazes?
"recimo" gluma, fotografija, astronomija, astrofizika, kultura i mediji.
ne bi pritom da se cimas neg zavrsis i cao - dva metera ispod zemlje
mi smaramo, osudjujemo, i ne shvatamo
a ti si slobodni duh koji konvergira ka tamo gde se srecu
umetnost i nauka
astronomija i kultura
fizika i mediji

gospode
blento, ne jedi se, neka cveta hiljadu cvetova... :right:
Korisnikov avatar
By blenta
lose smo se sporazumeli barbi
ja zagovaram tezu da privatni treba da postoje
jer nam treba vise obrazovanih ljudi
samo da oni koji ne treba da studiraju ne budu u mogucnosti da budu ni na jednom
jer trenutno imamo situaciju da na oba imamo takve koji jednostavno nisu za fakultet

" jer ionako ce 2m pod zemlju i ko ce da ih pita jesu zavrsili fax ili pak ne :awesome: "
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Dante

Naravno da su ocene merilo svega: i inteligencije i pameti i veštine i sposobnosti i vrednoće i svega.
pa ne bas svega, vise nekog sklopa tih stvari koje si nabrojao gde ne moraju sve stavke da postoje.

a o temi: sta vas vise boli kurac? nek radi ko sta hoce jeez
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Anhedonie

pa ne bas svega, vise nekog sklopa tih stvari koje si nabrojao gde ne moraju sve stavke da postoje.

a o temi: sta vas vise boli kurac? nek radi ko sta hoce jeez
:up:
Korisnikov avatar
By Kittrie

same ocene mozda i nisu
no ovi svi odgovori djuture svakako jesu

to ti je arhetip
koji kad progovori stvara sliku o megi protiv koje se kitrie boris
ok, vako:
ja se ne borim ni za sta, imam svoje iskustvo, ljudi su ljudi- seru pa seru i sranje. i na kraju dana svako ima pravo na svoje misljenje za koje me boli pisa- ja imam interno ZNANJE o megatrendu itd. jer sam ga zavrsila.
"jedno je srati, drugo je cvece brati. "

i da, barbikini odredjeni postovi su total antireklama.
vec sam je citirala i pisala o tome ("imam lose ocene, ocu lako da zavrsim fax i cao"), tako da se slazem sa tobom oko toga.
Korisnikov avatar
By blenta
kitrie
mozda sam se prejako izrazio sa boris

no izgledalo mi je da ti je stalo da objasnis
da nisu svi na megatrendu bezumni kreteni kako izgleda
oni koji su sa foruma a morase da zavrse drzavne skole misle

za barbiku se definitivno nisam prejako izrazio
Korisnikov avatar
By Kittrie

a da, ocene su rezultat svega toga sto si napisao, plus kriterijuma/raspolozenja odredjenog nastavnika/profesora, vaseg odnosa (ako se jebete imaces super ocene iz tog predmeta), pohadjanja casova/predavanja, zainteresovanosti za materju, zelje, volje, kurca, palca i krimilanca.

a blenta je ukratko ocene direkt povezao samo sa pamecu pa..

@blenta
da, ponekad mi je stalo do toga, istina.
ali ne zato sto sam ja sa megatrenda nego zato sto ne volim neargumentovane "diskusije" koje su samo lose zamaskirane igre izbacivanja sopstvenih frustracija, predrasuda, dizanja svog ega, manifestacije malicioznosti, lose energije i jednostavno ljudske gluposti.
ovde uglavnom udjem samo da chekiram koliko je ko neinformisan, zloban i glup. ono suprotno je dosta redje.
By Ckoby
Imas i na Fakultetu politickih nauka smer za novinarstvo,gde profesori bas i ne zahtevaju previse i lako se zavrsi,tako da nisu svi drzavni fakulteti bauci i cimanje.

Sto se tice Megatrenda,bio bi to mnogo bolji fakultet samo da je uredjeniji
Korisnikov avatar
By Kittrie
ovde uglavnom udjem samo da chekiram koliko je ko neinformisan, zloban i glup.
a nekad uvidim da neki ne znaju ni da citaju postove :retard:
..i onda red lecenja sopstvenih frustracija, kompleksa.. ihaj !
Korisnikov avatar
By Elena
Nemam neko naročito visoko mišljenje ali ga studiram evo već skoro 4 godine ... doduše ovo mi je drugi fakultet, državni sam odavno završila kada je bilo vreme a Megatrend mi dobro dođe kao neka dopuna znanja ... ne znam da li bih, da sam sada u godinama da upisujem fakultet posle srednje, odabrala da idem na privatni. Verovatno ne ...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
A zasto ne?

Koji su konkretni razlozi zasto ne bi odabrala privatni?

I koji su konkretni razlozi zasto posle 4 godine nemas neko visoko misljenje o Megatrendu?
Korisnikov avatar
By Hys.

Jel sam ja jedina ovaj post shvatila sarkasticno :nerd: ?
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by hlaefdige

da :)
jel :) ?
E neka sam.

Onoliko sporih ljudi bilo odlicno u mojoj skoli jer su bili vredni, i onoliko lenjih a inteligentnih ljudi koji su bili losi djaci.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ma ne znam ja nista o djacima...ni o ocenama...
Korisnikov avatar
By Kittrie
@hys.

a da, ocene su rezultat svega toga sto si napisao, plus kriterijuma/raspolozenja odredjenog nastavnika/profesora, vaseg odnosa (ako se jebete imaces super ocene iz tog predmeta), pohadjanja casova/predavanja, zainteresovanosti za materju, zelje, volje, kurca, palca i krimilanca.
sarkasticno po deafoltu ne znaci da tu nema (nikakve) istine.
kao i u ovome sto sam posle dodala.
Originally posted by Hys.

Onoliko sporih ljudi bilo odlicno u mojoj skoli jer su bili vredni, i onoliko lenjih a inteligentnih ljudi koji su bili losi djaci.
true.
al' evo- ja sam bila lenja, jedva i da sam pohadjala nastavu, i bila dobar djak u "elitnoj" gimnaziji. :)
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!