Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by blentacek cek, ocene nisu validan kriterijum ni za I.Q. ni pamet, one najcesce pokazuju koliko strebas.
smatras da si pametna al niko drugi ne deli tvoje misljenje posto ocene kazes nemas
Originally posted by Kittriesame ocene mozda i nisu
Originally posted by blentacek cek, ocene nisu validan kriterijum ni za I.Q. ni pamet, one najcesce pokazuju koliko strebas.
smatras da si pametna al niko drugi ne deli tvoje misljenje posto ocene kazes nemas
kako ono bese, ajnstajn je imao kecinu iz matematike ili?
edit: nisam videla postove gore.
p.s. ovo govori osoba koja je imala veoma dobre ocene.
Originally posted by KittrieTacno tako.Imam jednu drugaricu koja je glupa kao mrak, ne zna čak ni pravopis, ali ćale joj sudija i tera je da uči i ona naravno ima sve 5, ali to je užas kada stanes sa njom da pricas, ne ume dve normalne da sastavi kako treba.I sta, ona ce da upise drzavni i onda to znaci da je ona pametnija od mene koja ću da upisem privatni.
kako ono bese, ajnstajn je imao kecinu iz matematike ili?
edit: nisam videla postove gore.
p.s. ovo govori osoba koja je imala veoma dobre ocene.
Originally posted by blentablento, ne jedi se, neka cveta hiljadu cvetova...
i sta kazes?
"recimo" gluma, fotografija, astronomija, astrofizika, kultura i mediji.
ne bi pritom da se cimas neg zavrsis i cao - dva metera ispod zemlje
mi smaramo, osudjujemo, i ne shvatamo
a ti si slobodni duh koji konvergira ka tamo gde se srecu
umetnost i nauka
astronomija i kultura
fizika i mediji
gospode
Originally posted by Dantepa ne bas svega, vise nekog sklopa tih stvari koje si nabrojao gde ne moraju sve stavke da postoje.
Naravno da su ocene merilo svega: i inteligencije i pameti i veštine i sposobnosti i vrednoće i svega.
Originally posted by Anhedonie
Originally posted by Dantepa ne bas svega, vise nekog sklopa tih stvari koje si nabrojao gde ne moraju sve stavke da postoje.
Naravno da su ocene merilo svega: i inteligencije i pameti i veštine i sposobnosti i vrednoće i svega.
a o temi: sta vas vise boli kurac? nek radi ko sta hoce jeez
Originally posted by blentaok, vako:
same ocene mozda i nisu
no ovi svi odgovori djuture svakako jesu
to ti je arhetip
koji kad progovori stvara sliku o megi protiv koje se kitrie boris
Originally posted by Dante
Originally posted by Galadrieljoš uvek bez ijednog imena
This thread rules.![]()
Bilo bi lepo da neko navede nekog stručnjaka koga je izrodio Megatrend.![]()
Originally posted by DanteJel sam ja jedina ovaj post shvatila sarkasticno
Originally posted by Hys.zabranjena veština
?
Originally posted by Hys.meni je nedovoljno netacan da bi bio sarkastican
?
Originally posted by hlaefdigejel
da![]()
Originally posted by Kittriesarkasticno po deafoltu ne znaci da tu nema (nikakve) istine.
Originally posted by Dantea da, ocene su rezultat svega toga sto si napisao, plus kriterijuma/raspolozenja odredjenog nastavnika/profesora, vaseg odnosa (ako se jebete imaces super ocene iz tog predmeta), pohadjanja casova/predavanja, zainteresovanosti za materju, zelje, volje, kurca, palca i krimilanca.
Originally posted by Hys.true.
Onoliko sporih ljudi bilo odlicno u mojoj skoli jer su bili vredni, i onoliko lenjih a inteligentnih ljudi koji su bili losi djaci.
Originally posted by hlaefdigesto sad tako?
ma ne znam ja nista o djacima...ni o ocenama...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!