Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2499250#p2499250]*deni* napisao:[/url]
Ali, za uzvrat, moraš da ćutiš i slušaš pomno prezentaciju jastuka, inače te prezenter prilično grubo opomene, ako se migoljiš, ili pričaš. Kao u školi. :ozbiljan:
Ne migoljim se i ne pricam kad vreme za to nije, ALI mi je jedino zadovoljstvo (i spas od ludila) na tim prezentacijama bio da im postavljam glupa pitanja.
Korisnikov avatar
By *deni*
Čekaj, Mikeli, dušo, ti si u biznisu, tako ?
Hajde mi onda samo pojasni sistem oko prednosti koju kupci imaju od članstva u ovoj organizaciji. Imaš neku člansku kartu SCnet biznisa i sa njom dobijaš popuste prilikom kupovine u radnjama koje su takođe u sistemu. Tako ?
Tako su nama objasnili na onoj prezentaciji - da svi imaju korist od SCneta-a - i menađeri i kupci i trgovački lanci. Interes trgovačkih lanaca je u tome što se kupci opredeljuju da uđu i pazare baš kod njih, a ne kod konkurencije. Tako ?
Ali prokrvljenost i život sistema se obezbeđuje isključivo preko osnivačkih uloga, od tih, kako kažeš, zanemarljivih 15.000 rsd ( što je minimum ), pa do 150.000 rsd , koliko košta najveći osnivački, početni paket.
Suptilno se na tim promocijama sugeriše da je bolje uzeti što veći paket, jer je tim i napredovanje u hijerarhiji brže, a zarada veća.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2499292#p2499292]Mars napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2499250#p2499250]*deni* napisao:[/url]
Ali, za uzvrat, moraš da ćutiš i slušaš pomno prezentaciju jastuka, inače te prezenter prilično grubo opomene, ako se migoljiš, ili pričaš. Kao u školi. :ozbiljan:
Ne migoljim se i ne pricam kad vreme za to nije, ALI mi je jedino zadovoljstvo (i spas od ludila) na tim prezentacijama bio da im postavljam glupa pitanja.
Ti si ti, dušo, a babe na ovim promocijama koje ja pohađam su ipak babe. Uvek imaju jedna drugoj nešto da kažu, pa se zacerekaju, a onda prezenter onako autoritarno, uz pljeskanje rukama, digne glas prema njima : '' Psssssst ! Tišina ! '' :murkan:
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2499295#p2499295]*deni* napisao:[/url]Čekaj, Mikeli, dušo, ti si u biznisu, tako ?
Hajde mi onda samo pojasni sistem oko prednosti koju kupci imaju od članstva u ovoj organizaciji. Imaš neku člansku kartu SCnet biznisa i sa njom dobijaš popuste prilikom kupovine u radnjama koje su takođe u sistemu. Tako ?
Tako su nama objasnili na onoj prezentaciji - da svi imaju korist od SCneta-a - i menađeri i kupci i trgovački lanci. Interes trgovačkih lanaca je u tome što se kupci opredeljuju da uđu i pazare baš kod njih, a ne kod konkurencije. Tako ?
Ali prokrvljenost i život sistema se obezbeđuje isključivo preko osnivačkih uloga, od tih, kako kažeš, zanemarljivih 15.000 rsd ( što je minimum ), pa do 150.000 rsd , koliko košta najveći osnivački, početni paket.
Suptilno se na tim promocijama sugeriše da je bolje uzeti što veći paket, jer je tim i napredovanje u hijerarhiji brže, a zarada veća.

meni i dalje nije jasno sta se tu kupuje-prodaje?
Korisnikov avatar
By *deni*
Da, kupuješ ono što i inače kupuješ - gaće, guz papir, 'lebac, jaja, pastu za zube... Samo što uvek ideš u određenu radnju da bi to sve kupila, jer je ta radnja u sistemu i imaš popust. :yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
:lol: A ta galerija likova na promociji je tek za nezaborav. Od dokonih penzionerki, preko radoznalih i večno para gladnih privatnika do nezaposlene omladine - sjatilo se i staro i mlado. Bila i neka prezenterka od svojih 50-ak godina, grabljiva neka sorta žene, prava ptičurina, sva se raspali i razmaše dok prezentuje, pa k'o da onim svojim kljunastim nosem hoće da ti prodre u novčanik i iskljuca ti 15.000 dinara. A ova moja poznanica, što me povela, sve glavom maše i klima na sve što ova kljunarka priča, kao da smo u nekom kultu, pred nekom vrhunskom sveštenicom, čije reči su sveta istina, boga ti.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Mars
Sekta, bre!

Nama jednom prilikom pustali tonski materijal sa diska.

Nasnimljena ispovest (kao!) čoveka koji je usao u sistem pre 10 godina, a sada je negde pri vrhu (EGZEKjUTIV, jako su voleli tu rec) i, naravno, milioner. Prica o tome kako je eto on bio SKEPTIK, kako nije verovao, kako su ga svi odgovarali iz okoline da se ne upusta u to...PA SU ONDA on i zena dobili otkaz, prvo jedan, pa drugi, PA IM se cerka nesto tesko razbolela pa nisu imali para za lecenje, PA IH je nesto stiglo 100 drugih cuda....i onda se tako u trenucima najveceg ocaja kad vise nije znao sta da radi - setio tog cuda, tog sisetam...pronasao te papire, taj materijal...kontaktirao ih, usao u sistem - i sada je EGZEKjUTIV (i cerka izlecena i sve drugo).

To je trajalo jedno 20 minuta, i za svo vreme prezenterka STAjALA, spustenih ruku, oborenog nepomicnog pogleda, samrtno ozbiljna dok je nas ostale hvatala samrtna panika od sve te bolestine.
Korisnikov avatar
By Neutron
^ Verujem da kada bi na kraju obracunao koliko si dao, a koliko dobio video disbalans. To je lepo smisljena sarena laza, nas su na prezentaciji zamajavali raznim basnoslovnim sumama, za koje mi je tesko poverovati da odmah mozes zaraditi, pa razni bonusi, pa besplatna putovanja... :oklagija:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2499315#p2499315]Mars napisao:[/url]Sekta, bre!

Nama jednom prilikom pustali tonski materijal sa diska.

Nasnimljena ispovest (kao!) čoveka koji je usao u sistem pre 10 godina, a sada je negde pri vrhu (EGZEKjUTIV, jako su voleli tu rec) i, naravno, milioner. Prica o tome kako je eto on bio SKEPTIK, kako nije verovao, kako su ga svi odgovarali iz okoline da se ne upusta u to...PA SU ONDA on i zena dobili otkaz, prvo jedan, pa drugi, PA IM se cerka nesto tesko razbolela pa nisu imali para za lecenje, PA IH je nesto stiglo 100 drugih cuda....i onda se tako u trenucima najveceg ocaja kad vise nije znao sta da radi - setio tog cuda, tog sisetam...pronasao te papire, taj materijal...kontaktirao ih, usao u sistem - i sada je EGZEKjUTIV (i cerka izlecena i sve drugo).

To je trajalo jedno 20 minuta, i za svo vreme prezenterka STAjALA, spustenih ruku, oborenog nepomicnog pogleda, samrtno ozbiljna dok je nas ostale hvatala samrtna panika od sve te bolestine.
Sličnu priču je valjao i ovaj što nam je prikazivao svoj mesečni online finansijski izveštaj i prihod.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2499349#p2499349]Neutron napisao:[/url]^ Verujem da kada bi na kraju obracunao koliko si dao, a koliko dobio video disbalans. To je lepo smisljena sarena laza, nas su na prezentaciji zamajavali raznim basnoslovnim sumama, za koje mi je tesko poverovati da odmah mozes zaraditi, pa razni bonusi, pa besplatna putovanja... :oklagija:
Ma, idi begaj, ženo, bez bečke šnicle neću više ni da razgovaram o odlascima na bilo kakve promocije. :curka: '' Nudite bečku šniclu ? '' - '' Ne nudimo ! '' - '' Doviđenja, ćao ! ''

A na delu je još jedan sistem prevare, ili pokušaja prevare. Nazove te dispečerka ( opet ne znam po kom sistemu, da li koriste Žute strane, nemam pojma ) i predstavi se jako ljubazno kao službenica te i te firme, koja se bavi proizvodnjom pomoćnih medicinskih sredstava, nekih pojaseva za lumbago i sl. i kaže kako si upravo ti izvučen kao srećan dobitnik paketa njihovih proizvoda. Samo treba, kaže ona, da daš adresu i paket ti stiže. Ako je pitaš ( kao što sam je ja pitao ) kako se njima isplati tako da dele svoje proizvode okolo na poklon, ona ti vrlo mudro kaže da je to nov, najsavremeniji model marketinga. Umesto da plaćaju reklamu na tv-u, oni dele svoje proizvode srećnim, slučajno odabranim, dobitnicima, koji će posle upotrebe sigurno prepričavati svoja pozitivna iskustva prijateljima i hvaliti proizvod. :roll: Skoro pa marketing po sistemu usmenog narodnog predanja. To ti zazvuči da ima logike i kažeš da sa zadovoljstvom prihvataš poklon. E onda ti ona kaže kako njihovi isporučioci idu kombijem po Srbiji i isporučuju te poklone i da je fiksna poštarina 1200 dinara. '' Hoćete imati toliko da platite ? '' E tu ti pukne film i zalupiš joj slušalicu. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By mirth
^ Podsetio si me na ovaj slucaj, dakle to jos uvek funkcionise: http://www.vesti-online.com/Vesti/Hroni ... -po-Srbiji" target="_blank
“Za dostavu radnici koriste sopstvena vozila, a nemaju nadoknadu putnih troškova ili amortizacije. Od naplaćenog troška dostave mogu da zadrže 20 kuna (tri evra), a u slučaju da “srećni dobitnik“ odbije pošiljku, dostavljač nema pravo na povrat troškova i oduzima mu se 5 kuna (70 centi) s plate! Radnici rade za oko 3.500 kuna (469 evra) bruto, a iznos plate se smatra poslovnom tajnom, čije odavanje predstavlja tešku povredu radnog odnosa“, naveo je RIS. “HORA“ je krajem prošle godine otišla u stečaj, ostavivši dug od skoro tri miliona kuna (400.000 evra).
Fascinantno mi je kako ti prevaranti varaju uvek sve i jednu kariku u lancu, bez diskriminacije i izuzetka.
Korisnikov avatar
By Neutron
Vrti se i ona fora sa magnetnim narukvicama koje cudotvorno lece sve moguce probleme, od ukocenosti do sifilisa, i to isto tako preko telefonskih poziva. Ma to je sve bagra gladna novca! :vudu:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa da...
Ponavljam - jedina od ovih meseci i dana aktuelnih promocija na koje vas mogu pozvati, a za koju dajem ličnu preporuku jeste - promocija posteljine ( ne mogu sad da se setim kako se zove firma ), ali prepoznaćete je po tome što :
1. vas jedno nedelju dana uoči promocije pozovu putem telefona, pa ako prihvatite poziv, za dan-dva vam stiže i pismena pozivnica za promociju
2. imate pravo da povedete još 3 osobe sa sobom
3. na promociji dobijate bečku šniclu, krompiriće, hleb i kupus salatu
4. dobijate i promo mini jastuče za pod glavu
5. nemate obavezu ništa da kupite

E, na tu promociju idite slobodno, jeste da je šnicla malo žilavija i nahladna, ali se može sažvakati :curka: A jastuče je solidno :mazi:
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2499572#p2499572]*deni* napisao:[/url]Pa da...
Ponavljam - jedina od ovih meseci i dana aktuelnih promocija na koje vas mogu pozvati, a za koju dajem ličnu preporuku jeste - promocija posteljine ( ne mogu sad da se setim kako se zove firma ), ali prepoznaćete je po tome što :
1. vas jedno nedelju dana uoči promocije pozovu putem telefona, pa ako prihvatite poziv, za dan-dva vam stiže i pismena pozivnica za promociju
2. imate pravo da povedete još 3 osobe sa sobom
3. na promociji dobijate bečku šniclu, krompiriće, hleb i kupus salatu
4. dobijate i promo mini jastuče za pod glavu
5. nemate obavezu ništa da kupite

E, na tu promociju idite slobodno, jeste da je šnicla malo žilavija i nahladna, ali se može sažvakati :curka: A jastuče je solidno :mazi:

to sam davala babama da idu

a sta oni imaju od toga?
Korisnikov avatar
By *deni*
Imaju narudžbine robe, koju nude na rate i koja se može na licu mesta naručiti. Sa onom masnjikavom, otužnom, žilavom ( ali BESPLATNOM ! ) bečkom šniclom u trbuhu i ušiju punih priča o prednostima posteljine, '' koja se kupuje jednom, a ima za ceo život, još ostaje u viđenom stanju za buduća pokolenja... '', pa onda o prednostima te posteljine na zdravlje, odsustvo grinja itd., babe vrlo lako odluče da kupe tu posteljinu na više mesečnih rata. Još ih puste da se promotivno tresu 5 do 10 minuta na nekom električnom dušeku - masažeru i da vidiš ! Babe su očas pečene i barene za kupovinu nepotrebne posteljine.
:yes:
Uz to, možeš na licu mesta kupiti neku rashlađujuću kremu za reumu, male jastuke i tako još neku robu.
Korisnikov avatar
By Torry
^ moje nisu blesave, isle su samo da zderu

mozda je i zato moja komsinica dobila infarkt, bog da joj dusu prosti :pop:
Korisnikov avatar
By mikeli
Ja gospodo draga NISAM u biznisu !!!
Ali bih mogao, tj. premisljam se !!!
Sta mozes izgubiti u ovoj 'banana' drzavi srbiji, kad je i onako sve izgubljeno !
By Kragi
A zasto ne biste probali sa nekim siteom ili blogom, ako biste vec da zaradite pare na netu. Nije da funkcionise po principu ovog, ali je sigurnije, skoro nerizicno jer sami ulazete koliko hocete, investicije su takodje male, sprovodite svoje ideje i planove.
Zarade su daleko od zapada, mada ako ste bas posveceni i strucni a pritom imate dobru ideju (kako bi sve to zazivelo) mozda biste mogli i pristojno da zivite od toga. Plus, ako dobro baratate engleskim i odlucite da pisete na engleskom sanse za uspeh vam se povecavaju. :D
Ako niste bas alavi i ocekujete da cete za godinu i po postati milioner, mnogo vam se vise isplati nego da recimo dajete pare za garsonjeru pa je posle izdajete :smeh:
Ozbiljno, deni odlicno pises pa sto ne bi probao da zaradis na tome.
By Kragi
Ima tu razlicitih sistema zarade mada se manje vise sve svodi na reklame i kasniji angazman blogera na nekim poslovima.
Riba koja reklamira delimano posudje je blogerka koja se bavi hranom na svom blogu a nekim firmama je u interesu da se tamo reklamiraju, da je angazuju da pise o hrani na nekim drugim siteovima, stampanim medijima ili tv reklamama.
Znam decka koji se bavi avionima iz hobija na blogu pa ga angazuju i za povremenog konsultanta u nekim firmama pored toga sto mu placaju za autorizovane textove koje sa bloga objavljuju i u stranim strucnim casopisima. Cinjenica je i da je maltene jedini bloger sa tom temom ovde i sa takvom temom i idejom jako trazen.
Kontam da sve deluje malo nedostizno te i da je lako reci 'ma to su pojedinci kojima se posrecilo' ali je cinjenica da im polazne tacke nisu bile daleko od one odakle bi neko od nas krenuo.
Ne znam, mozes da napravis site tipa 'rotkva' pa da zaradjujes na tudjem svalerisanju. Samo ti treba dobra ideja.
Korisnikov avatar
By Dirrty
U vezi s tim, deni mogao bi da se posvetiš pisanju o estradi - ako može Perez Hilton što ne bi mogao i ti?!
By Kragi
Skroz se slazem. Nesto tipa 'denijev skandal' gde ce pisati o intrigama i tracevima nasih poznatih faca.
Vise ni to nije neka tajna jer su preko fb i tw i oni, zeljni paznje, postali transparentni a deni bi svaki objavljeni status, tvit ili fotku mogao dobrom retorikom da zacini tako da text bude primamljiv sirokim narodnim masama u srbiji. i sire.
tema kao tema bi mogla brzo da zazivi a kad oni koji bi to da citaju budu konstantni u svojim posetama blogu moci ce i da se ogrebe za neki baner ili angazman u nekim novinama kao vrhunski poznavalac nase estrade.
Pa sad Ćana ti da 50 evra za reklamu za novi album, Africka sljiva 20 za mali baner, Bozen 30 za Turbo slank a ovi iz Herbafasta budu ljubomorni pa ponude 80 za veci i ti nakapas 150 - 200 evra mesecno.
Mada ko zna, mozda se pokolju Seka, Jeca i Ceca koja ce imati veci medijski prostor i paznju pa te neka uzme i za licnog pr-a ili ti bar plati da o njoj vise pises.
uzimam u obzir i to da odlicno poznaje prava a samim tim i to sta sme a sta ne da pise.
Ozbiljan sam.
Nema biznisa i zarade u oslanjanju na druge.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!