Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Jel tu neka bese perfidnim metodama pasivne agresije primoravala kolege da joj svaki dan prinose kao na oltar cokoladu da jede?
Korisnikov avatar
By *deni*
E baš tako !
:giggle:
Ista vrsta neurotičnog ponašanja začinjenog zloupotrebom alkohola javlja se i kod mene, kad sam u sličnom ambijentu i sa sličnim ljudima.
:bljak:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2347059#p2347059]Mars napisao:[/url]Jel tu neka bese perfidnim metodama pasivne agresije primoravala kolege da joj svaki dan prinose kao na oltar cokoladu da jede?
Jeste.
Ona je carica celokupne administracije u preduzeću, čuvar pečata, nemi svedok mahinacija oko javnih nabavki i osoba od direktorovog najvećeg poverenja.
Uprkos tome, po koeficijentu koji joj donose stručna sprema i radno mesto, ima jako malu platu i zbog toga je hronično frustrirana i gnevna.
Čokolada joj popravlja raspoloženje, to svi znaju, pa joj donose omiljenu slasticu, a ona za uzvrat pošalje po neko privatno pismo, ili paket na teret firme, zatim dozvoli da se kancelarijski materijal i papir koriste za fotokopiranje u privatne svrhe i slično.
:ozbiljan:
Gledajući je iz dana u dan, palo mi je na pamet da joj donesem sušene svinjske papke iz mesare i stavim joj ih u fioku u koju je obično skladištila jestive poklone.
Ali ipak nisam, uvredila bi se, pa bih sigurno sebi u nastavku još više otežao i bez toga nepodnošljiv boravak u istoj prostoriji sa njom.
Korisnikov avatar
By Misfit
Samo sam jednom dobio otkaz, ali to je samo zato što se firma raspala. :shrug:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne znam zbog čega se ljudi kod nas sve kao nešto stide kad dobiju otkaz, kao da priznaju nepisano pravilo da je za otkaz uvek kriv radnik.
Mene nije sramota da dobijem otkaz od svinje, ljige od čoveka, koja, da nam sistem nije ovakav kakav je, ne samo da bi i sama dobila otkaz, već i zatvorsku kaznu. Takve automatski tužim sudu i idem do Strazbura, ako treba.
Postoje, naravno, i opravdani razlozi za otkaz, ali su jako brojni i oni - nepošteni i neopravdani, zasnovani na običnoj netrpeljivosti i mržnji, a kod nas često i na želji da se ukloni neko ko je bolji i sposobniji, kao i nameri da se na mesto isteranog radnika zaprimi neka vezara, neki tatin sin, ili ćerka i sl.
Korisnikov avatar
By Mage
Nisam nikada dobio otkaz, tako da stvarno ne znam. Mada nisam nikada ni radio u punom smislu te reči. Ne znam koliko se doktorske studije računaju kao posao... Mislim, skoro pa je nemoguće dobiti otkaz... Jedino ako baš nešto zajebeš.

Ali mislim da za sada ima dosto dobrih saveta: dakle uvek imaj nešto u šteku, ne očajavaj, i traži dalje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!