Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Vetur úlfurnije
Danas sam radio proslogodisnji prijemni za fizicki fakultet.
Ono
je
smesno ...
Uradio sam ga u skoli za 10 minuta i imao sam maksimalan broj poena (ne zato sto sam genijevec zato sto je uzasno lako)
Je l' fax TOLIKO los?
Originally posted by ChristianTroyuhuhuhu... prvo, arena koja je trebala biti otvorena pred ovogodisnji cinemacity je renovirana i najavljuju je kao najbolji bioskop na balkanu. iako ovo nije balkan, jelte, vojvodina je oduvek bila separatisticka
Ako uzmes opciju da studiras u NS proci ces sigurno jeftinije u svakom slucaju, sto zbog fakulteta, sto zbog stanovanja, sto zbog svakodnevnih zivotnih potrepstina.
Ali Novi Sad kao jedan od veoma atraktivnih univerziteta u Srbiji ima jednu veliku manu. To je nocni zivot i kulturna desavanja. U tome ne moze definitivno da se poredi sa BGD. Npr, nema ni jedan bioskop (veliki minus). Pozorisni repertoar je prilicno oskudan, a i karta je prilicno skupa, dok u BGD studente cesto pustaju za dz da gledaju predstave u kojima su nasi veliki i poznati glumci, sto ces u NS retko doziveti osim u vreme ''cinema city'' sto spada u leto kad vecina studenata i nije u ns, isto kao i za vreme ''exita'' kad i mozes videti neke poznate face.
Sto se tice muzike, raznovrsna je i ima je za svaciji ukus.
Jednostavno receno, ako imas para ja ti savetujem BGD.
Originally posted by SmallTownBoy_91lol.
A koja diploma je vise priznatija? Ova u BGD jel?
Originally posted by SmallTownBoy_91Gle, ja trecu godinu zavrsio, i vec vezbam norveski (za prijemni)...
ont: ...smisli se što pre, ma gde da odlučiš studirati, jer ti vreme za pripreme prijemnog curkaZnaci, neverovatno... Pa jos idemo u skolu, a vreme nam vec uveliko tece.. Kako glupo!![]()
![]()
Originally posted by WilhelminaNije tačno. Državljani "Republika Srpska - BIH" ne plaćaju školarinu ukoliko se plasiraju dobro na listi te upadnu na budžet. Dosta mojih prijatelja studira u ns i bg i potpuno su ravnopravni sa studentima iz srb.
E, jebi ga sad.
Zavisi sta ti ocekujes od studiranja.
Ja sam studirala u Novom Sadu, jer tu i zivim, pa me je opet sve jako puno kostalo (po drugaricinoj racunici, mene koja stan i hranu ne placam oko 1000e, a one koji placaju oko 2500-3000e, po godini) i to na PMFu.
Odmah moras da spremis zivce na svakojaka njakanja, redove, papirologiju, jurcanje i vucaranje za rukav i profesore i asistente. Inace, nije tako tesko. Takodje, imas obavezne prakse, koje se normalno ne placaju, a neophodne su ti za overu semestra i upis godine. Inace, nema teskih smerova na PMFu.
Ako dolazis da studiras kako bi upoznao gay svet, BG i NS su prilicno slicni. Oba imaju nekoliko klubova i par gay-friendly mesta, a ni jedan grad ti nije prekosveta pa da ne mozes da se organizujes i odes jedan petak ili subotu u provod u drugi grad.
Tako da... NS ti je jeftiniji i faks verovatno laksi. Ali je manje dinamican. I ako imas drzavljanstvo BiH, svakako placas skolarinu, bez obzira na uspeh na prijemnom.
Originally posted by burak-BLPa onda su ili mladji ili su koleginicu zajebali.
Nije tačno. Državljani "Republika Srpska - BIH" ne plaćaju školarinu ukoliko se plasiraju dobro na listi te upadnu na budžet. Dosta mojih prijatelja studira u ns i bg i potpuno su ravnopravni sa studentima iz srb.
Originally posted by WilhelminaJesu, mlađi su - 87 - 90 su godište.
Originally posted by burak-BLPa onda su ili mladji ili su koleginicu zajebali.
Nije tačno. Državljani "Republika Srpska - BIH" ne plaćaju školarinu ukoliko se plasiraju dobro na listi te upadnu na budžet. Dosta mojih prijatelja studira u ns i bg i potpuno su ravnopravni sa studentima iz srb.
Ona placa skolarinu od prve godine, iako je redovno davala uslov za sve godine.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!