- 01 Mar 2010, 23:55
Da sam ranije video mogao bih još nešto da preporučim jer mi je skoro sva literatura sa osnovnih studija u drugom gradu. Maglovito se sećam da postoji još jedna knjiga na srpskom o filozofima nauke, neka žena ju je napisala...
Side note - hvala gospođi bogu i svim svetima što sam se na vreme maknuo sa Filozofskog u Beogradu. Veći krš i raspad nigde drugde ne videh.
Originally posted by DirrtyProbaj da nađeš Sinđelićeve tekstove ako nije kasno. Ne mogu da se setim kako se zove čovek, Svetislav, Svetozar, tako nekako. Ali predaje filozofiju nauke na grupama za filozofiju u Beogradu i Nišu. Imao sam par ispita kod njega i čovek odlično predaje a još bolje piše.
Da ne dužimo priču, potrebna mi je adekvatna zamena/dopuna Hempela - Filozofija prirodnih nauka.
Da sam ranije video mogao bih još nešto da preporučim jer mi je skoro sva literatura sa osnovnih studija u drugom gradu. Maglovito se sećam da postoji još jedna knjiga na srpskom o filozofima nauke, neka žena ju je napisala...
Side note - hvala gospođi bogu i svim svetima što sam se na vreme maknuo sa Filozofskog u Beogradu. Veći krš i raspad nigde drugde ne videh.