Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Ulix
Originally posted by tinkerbell
@ Ulix - doe maar!

:lol:
mi dispiace ragazza, non posso capirti perché non parlo stronzate. :hekla:
:lol: takodje

:crveni:

By Ulix
Originally posted by BellyButton
Od puno ljudi sam chuo da im portugalski jezik ruzno zvuchi...
Neeee, portugalski je prelep. :love:
Originally posted by Val
Pa upravo to "tvrdo" para ushi. A zamisli da josh i nashe (tvrdo) R imaju u rechniku! Ajmeeee...
Ne para mi usi to "tvrdo". Recimo, obozavam madjarski, i uzivam da ga slusam, a njega bi (pretpostavljam) takodje klasifikovala kao "tvrd" jezik. Ne mogu tacno da objasnim sta mi toliko smeta holandski, ali se najezim kad ga cujem.
Korisnikov avatar
By Modesty
ja sam kao mlađa jako volila francuski ali posle kad sam naučila italijanski,on mi je definitivno naljepši jezik....francuski mi je sad nekako smušen.
By Ulix

:lol: takodje

:crveni:

Eto. Ispricasmo se siti. :lol:
Korisnikov avatar
By Val
@ Ulix - doe maar!

Doe het niet! :giggle:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Ne mogu tacno da objasnim sta mi toliko smeta holandski, ali se najezim kad ga cujem.

Vanbračno dete engleskog i nemačkog.

Meni se okreče stomak od poljskog.
By Bombina
e pa meni je francuski ne svidja mi se fuj,jeste smuseno jezivo
poljski isto nasem jeziku al slicniji su na ruskom
By Ulix
Originally posted by kal zakath
Ne mogu tacno da objasnim sta mi toliko smeta holandski, ali se najezim kad ga cujem.

Pa i poljski mi je lep, ali vise napismeno nego usmeno. :)

Ceski mi je zato jako jako lep. I slovenacki, takodje. I makedonski. :pionir:
By Bombina
makedonski kaze zabrene kupene-zabranjeno kupanje
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Originally posted by kal zakath

Yak sya mayesh? (znam da se ne pise ovako, ali se otprilike tako izgovara)
Korisnikov avatar
By Val
Pa shto ga terash da uradi neshto, ako ne znash sineeee? :giggle: Mislish, mushko je...mozhda poslusha?
Korisnikov avatar
By tinkerbell
@ Val - Ma o chemu ti to? Ja ne znam vishe nishta da kazem na holndskom :lol: mozda josh par rechi... al' celu (prostu) rechenicu, ne :lol:

:luda:
Korisnikov avatar
By Val
@ Val - Ma o chemu ti to? Ja ne znam vishe nishta da kazem na holndskom :lol: mozda josh par rechi... al' celu (prostu) rechenicu, ne :lol:

Vergeet het, mijn zoon. Sve je u redu. :kiss:
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by Val

Off: holandski je mozda najruzniji jezik koji sam ikada cuo. :pilence:
Nemachki je ruzhniji. Tvrdji. :) Holandjani prichaju kao deca. Sve sami deminutivi. Kointje, biercje...itd., itd... je l´tako Reveal? :)
tako tako... maak me niet uit! ;)

Holandski je jako lep jezik, sta god neko pricao. Recenice imaju neku posebnu melodiju... Ali naravno svi se sete onog grlenog H, pa zbog toga imaju utisak da je jako grub. E pa varate se! :osama:

Sto se tice nemackog, lep je jezik... ali brate ko ce nauciti sve one Der, Die i Das chlanove... Sve od toga zavisi i to me jako frustrira. Gramatika je logicna i vrlo laka, ali treba imati osecaj za clanove... :sigh:

Poenta je da nikako ne treba uzimati 2 srodna jezika koje nikada nisi ucio!
Evo, ja sam napravila tu gresku i sada znam!
Korisnikov avatar
By reveal

:drama:

Znaci, shokirana sam! A ono sto sam ti pisala na papiru da naucish??

Ik ben ....
Ik ben in Belgrade geboren.
....

Ik heb twee vaders.... Twee echte vaders... :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Val
Zelfde aan me. Neem deze beer. Zhiveli!
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by reveal

:drama:

Znaci, shokirana sam! A ono sto sam ti pisala na papiru da naucish??

Ik ben ....
Ik ben in Belgrade geboren.
....

Ik heb twee vaders.... Twee echte vaders... :smeh: :smeh:
Sineee, ona tebe na zlo nagovara! Chuj, ono prvo i nekako, mada nisam kontala da si rodjena u BG, ali ovo drugoooooo?! :shok: Ja joj nisam TATA!
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by Val
Zelfde aan me. Neem deze beer. Zhiveli!
Neke stvari koje treba prvo da se nauce na stranom jeziku :lol:

A sto se tice Ik heb twee vaders... :lol: Ima jedan klip na YouTube, dechkic neki peva pesmu kako ima dva oca i kako im je super i sve.. :lol:
Pa, zato sam rekla Tinki da bi trebalo da zna jos holandskog!
Korisnikov avatar
By Val
Ma samo strpljivo s njom. :giggle: Zij zal leren...al´natenane. :D
By Hans

I zasto nemacki, covece? :)
A zašto ne nemački? Zna se ko je Evropa, u svakom smislu :D shalim se malo, ali ipak.... :drama:
Ukoliko učiš engleski/nemački, vremenom ćeš se dvoumiti da li je Bier ili beer ali dešava se, mada mislim da je ova kombinacija najnepodesnija. Za sve ostalo se slažem sa forumashima... :)
Omiljeni jezici-nemački i latinski :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
slazem se sa kravicom...jezik kao maternji ucis najkasnije do 13 godine...ali to je posebno ucenje jezika i ta sposobnost tada nestaje...to si stvarno bilingvalna deca - sa dva MATERNJA jezika...e sad..moguce je da to budu tri...izuzetno retko....do sada je zabelezeno svega par slucajeva dece sa cetiri jezika kao maternja...

...otisla sam u off....

knjige kazu da ukoliko govoris jedan strani jezik i zelis da naucis jos jedan, prvi ce ti smetati ukoliko nije dobro savladan, a pomocice samo ukoliko je na visokom nivou....tako da bih ti i ja preporucila da prvo usavrsis engleski koliko god mozes..kao sto kravica kaze, dok ne pocnes da razmisljas na njemu bez problema...a tek onda da se bacis na nemacki....(inace, kad sam morala da polazem nemacki, ispostavilo se da sam ga govorila sa engleskim, a ne srpskim naglaskom)...

@ulix...i meni nemacki bio potpuno grozan dok ga nisam ucila....sad bih ga definitivno ucila da nema taj glupi gramaticki rod i komplikovanu rekciju...nije mi toliko lepo..

ali portuglaski...pesma!!! divota!!!! predivna melodija i nevidjena ekspresivnost!!
By Ulix
Originally posted by hlaefdige
@ulix...i meni nemacki bio potpuno grozan dok ga nisam ucila....sad bih ga definitivno ucila da nema taj glupi gramaticki rod i komplikovanu rekciju...nije mi toliko lepo..
Nemacki mi nije grozan, ali nije ni nesto preterano lep. Slusam ga relativno cesto na TV-u, pa sam se navikao. (Kazu, doduse, oni koji ga govore, da je fantasticno logican.) Govorio sam o holandskom, on mi je jeziv.

ali portuglaski...pesma!!! divota!!!! predivna melodija i nevidjena ekspresivnost!!
Jeste, jako je lep. Ne bas kao italijanski ili engleski, ali je tu negde. Fado nije tako lep zbog muzike same po sebi, vec zbog jezika, ubdedjen sam u to.
By Ulix
Originally posted by Hans_87

I zasto nemacki, covece? :)
A zašto ne nemački? Zna se ko je Evropa, u svakom smislu :D shalim se malo, ali ipak.... :drama:
Kad neko kaze Evropa, meni prva asocijacija nije Nemacka. Setim se Italije, Francuske, Portugala, Ceske, Poljske, Madjarske. Stvar je mentaliteta i afiniteta. :)
By Hans
SHALIM SE MALO...ahhhh, gordost i predrasude... slazem se, stvar je mentaliteta... :D
Korisnikov avatar
By Val
Also Ulix, wenn du Hilfe brauchst...bin gerne da. Aber...nur für die deutsche Sprache. Reveal hilft dir bestimmt gerne bei der zweiten. :giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!