Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

By Swanheart
:doh:joj danas ce da padne ukor zbog izostanaka,cudi me kako ranije nije pao
Korisnikov avatar
By Myself
Ja nikad nisam imala vise od dvojke iz vladanja. Stalno neki ukori, sto zbog ponasanja, a sto zbog neopravdanih. Sada se setih da ja nikad nisam imala smanjenje ocene iz vladanja - meni razredna odma' sibne dvojku! Zasto, jebem li ga, ne znam. Znam da me dvojke prate i u ostalim vidovima ocene mojih 'sposobnosti'. :lol:

Jbg, moja generacija je isla u skolu u vreme najvecih mitinga. Malo, malo, pa miting. Prvo 'jogurt revolucija', pa Draskovic i Seselj zajedno, pa Panic, pa... da ne nabrajam. U svakom slucaju moja majka je bila k'o inventar u skoli. Sva sreca, pa ocena iz vladanja nije ulazila u prosek.

Fakultet... uvek sam imala problema sa potpisima, jer nisam bas bila prisutna na svim vezbama. Isla sam samo na ono sto me interesovalo, odnosno gde su bili dobri profesori i zanimljiva predavanja, a toga je bilo malo kod mene na fakultetu... nazalost. Ostalo sam procenila da mogu i sama. Eto...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Myself
Sva sreca, pa ocena iz vladanja nije ulazila u prosek.
Pa to. Meni i dalje nije jasno zašto je to tako i koja je uopšte onda svrha te ocene. Srednjoškolac može spretno da iskalkuliše koliko mu neopravdanih donosi koju ocenu i da ih rasporedi na ?asove ve?ih pismenih ili kada ve? ho?e. A da je sad nekom djaku intrinsi?ki krivo što ima manju ocenu iz vladanja, to je možda vredelo 1960te...
:kakodane:
A još ve?i paradoks je kad neko ima 5 iz vladanja i prosek 4.40, i onda sirota razredna krene okolo da kukuma?e da iskam?i koju poklonjenu ocenu... caka je u tome što djaci koji imaju 4.40 ve? imaju 5 kod svih nastavnika koji daju ocene na lepe o?i, i onda to i nije lako kao što se na prvi pogled ?ini... na kraju ona uspe da izvu?e to 5 i onako sre?na što je pomogla dobrom detetu, a onda fakultet prera?una prosek i bez vladanja je 4.45 ili tako nešto... ?isto bacanje energije...
Korisnikov avatar
By Markiza
Ukor u četvrtom srednje što sam se suprotstavila profesorki Ustava-optužila nas nekoliko da smo prepisivali.Ja ustanem da se svađam.Ona kaže:"Izbaci žvaku,A!"Ja je pljunem tu u učionici i izađem.Kaznili me ukorom i 4 iz vladanja i morala sam da se izvinim profesorki.Nisam htela ali me nagovorio razredni i čim sam to uradila mnogo smo se zavolele ja i profesorka. :testerica:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
u osnovnoj pusenje u wc-u :drama:
u srednjoj je zbog mene celo odeljenje zaradilo ukor zato sto sam bila u fazi kacketi i marame, a razredni mi to zabranio. sutradan ja dolazim u skolu, a celo moje odeljenje sa kacketima i maramama :radosnice:

svi smo zavrsili grupno kod direktorke :lol: ali posto sam ja kod nje bila stalno na "kafenisanju" do kraja godine je na to zaboravljeno

pravda za lezbejke koje toga jos uvek nisu bile svesne :protest:
Korisnikov avatar
By Blady
Nikada nisam imala ukor :lol:

al sam pravila pizdarije pet u glavu :alexis:
Korisnikov avatar
By scout_finch
prvi put sam imala 4 iz vladanja u petom osnovne, valjda sam udarila par cvrga nekom decku iz odeljenja. zbog njega je malo falilo i u 8. da imam smanjenu ocenu, al' je u medjuvremenu razredna mom odeljenju postala druga profesorka, pa je tom decku, kad me je prijavio da sam ga udarila rekla, parafraziram: ako te nije sramota da prijavis da te je zveknula devojcica, onda cu joj smanjiti ocenu. i nije mi smanjila. a nije mi jasan taj decko ni danas, bio je 30 cm visi od mene, i krupniji od vecine u odeljenju, a stalno je samo kenjao i sve nas tuzakao celu osnovnu skolu, nista nismo smeli da radimo ako je on prisutan, da je u to vreme postojala udba, sad bih se zapitala o cem se tu radilo.

u srednjoj sam imala u proseku 10, 12 neopravdanih godisnje, to bi trebalo da je neka trojka ili cetvorka iz vladanja, al' na kraju godine razdredni bi se uvek zabrojao, tako da nikad u knjizici nije pisalo nista manje od (5) iz vladanja.
Korisnikov avatar
By Mars
Teško smaranje, ti ukori. I kad si učenik, i kad si nastavnik...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ukor direktora u prvom gimnazije, na polugodistu.
By Swanheart
jao sto volem ove stare teme, koliko sam ja balavo deriste bila pre 7 godina, kad vidim da je neka tema otvorena 2005e prosto me sramota razmisljanja
Korisnikov avatar
By Marvin
Jao Swanka sine, pa ti si ovde od 7 razreda!! :mazi:
:sweet:
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Kolektivna bezanija u srednjoj, ali kad smo bojkotovali pismeni svima nam je profesorka matisa dala keceve. Narednog casa, zbog toga sto nismo hteli da ucutimo, opet nam je svima upisala keceve.
Kako sam ja izvukao cetvorku na polugodju, nije mi jasno.
Korisnikov avatar
By *deni*
Niti jedan.
Moji nisu bili preterano strogi, ali kući se iz škole nisu smeli donositi - ukori, druge kazne i slabe ocene na kraju polugodišta i na kraju godine. Sve ostalo je moglo - i petice, i trojke i dvojke i po koji kec u dnevniku iz nekog predmeta, ali su postojale stvari zbog kojih bih bio najstrožije kažnjen, među njima i ukor, pa sam ih uspešno izbegavao i izbegao tokom cijelog školovanja.
:)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ja i jos drug i drugarica za malo da dobijemo ukore jer smo sipali tri laksativa u put sok od narandze i to ostavili NA PODU. I dodje debil i popije sok sa poda i mi kao krivi za to :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Zato vjerojatno i niste dobili ukor, da ne pukne bruka, tj. da se spreče preterane priče oko toga zašto ste dobili ukor.
:awesome:
By str00ja
U 7. razredu sam ja, najfinije najprimernije i najnesumnjivije dete, predložio da se pobegne sa časa najstrožoj nastavnici fizike, koja je posle haos pravila. I to sam provukao tako kao da je bila kolektivna ideja tako da se nikad nije saznalo da je moja :giggle: Celo odeljenje je imalo 4 iz vladanja zbog toga, al su nam povećali na kraju.

U srednjoj sam bio isto jako fin i primeran, osim što sam kasnio na časove ko nezdrav, a tu i tamo bežao. No pravdali smo izostanke kako smo stigli, imao sam 5 iz vladanja sve vreme, ali mi je zato razredni na kraju 4. godine debelo zavukao 4 iz vladanja zbog tih kašnjenja i izostanaka :rafal:
Korisnikov avatar
By acid drop
Ukor? U osnovnoj?
U osnovnoj sam jednom 'pobegla' sa časa, onako sa razredom celim i nikad više. Kao, 'ajde, nemoj da ostaneš sama, nemoj da si sisica. Eh, kako sam naivna ovca bila. :sigh:

I to sa fakin engleskog, što je još više doprinelo čudnom osećaju, jer je trebalo samo da odradim taj test ili diktat (ne sećam se) i dobijem 5. :neznam:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
U drugom razedu ja mislim, preskakala sam ogradu i terala druge devojcice da preskacu, zalepila sam drugarici zvaku u kosu a drugoj sam razbila cvikere. Sve to je rezultiralo ukorom :hvala:
Korisnikov avatar
By mega therion
Uvek sam imala 5 iz vladanja. Ni sama nz kako mi je to uspevalo... bezala sam, rastavljala brave, odsrafiljivala stolicu za profesore ( pa kad sednu, samo skliznu na pod)... majko rodjena, i sad kao ja trebam da predajem nekome... jadna deca... :lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Jbm ti život koji sam ja štreber bio...
(mada sam propuštao pola časova, na srpskom sam bio samo nekoliko časova, jer sam izmišljao sebi razne projekte što u okviru saveta, što u okviru školskih novina, što u okviru raznih takmičenja, tako da sam se ja našao legitiman način da radim šta hoću :smug: )
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
Ne sećam se da li sam dobila ukor u osnovnoj kad smo trčali niz stepenice, pa sam slučajno zakačila druga i on pao i zveknuo glavu u neki zid, a glupavo obezbeđenje me upisalo "udarila druga i razbila mu glavu", ko thor da sam. :ozbiljan:

Za sve ostale gluposti sam se uvek izvukla nekako i imala 5 iz vladanja, mada su me non stop opominjali nešto. Ova zadnja godina me brine malo zbog neopravdanih, mada dobro, biće prilike opet da uzmemo dnevnik pa da opravdamo sami. :D
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
:lol:
Nama je skola pod kamerama, tako da ne postoji mogucnost da ispravljamo.. :sigh:

Ali smo propisno oblacili kostura.. :lol: Par mantila je nastradalo, neka stolica, jedan kos i onaj gol za mali fudbal, nastradale su neke klupe/stolice, profesorka 'je polomila' stolicu :trep: , malo smo i tablu na rasklapanje urnisali.. Ali za divno cudo uvek imam 5.. :angel:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!