- 19 Mar 2010, 01:29
pa i nije bas svaka cast, da je neki drugi fax pa i da kazes. kad prodjem pored pravnog sve mi jasno.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by SprinterSta ti je jasno molim te?
pa i nije bas svaka cast, da je neki drugi fax pa i da kazes. kad prodjem pored pravnog sve mi jasno.
Originally posted by scout_finchDodala bih: Primirishi na bilo koji drzavni pa se onda busaj u grudi junachke ako prezivis i zavrsis..
pa ja to uvek kazem, dodji na pravni da te bog vidi. ma nista lakse nema.![]()
sarkazam mode off:D
Originally posted by Zwezdicaali nekako se stice utisak da je poenta da pokusas
Poenta je koliko tih ljudi zaista zavrsi fax..
Originally posted by ZwezdicaPoenta je koliko tih ljudi zaista zavrsi fax..
Originally posted by SprinterDa, isto i kod mene. Znas zasto? Jer nisu imali pojma sta ce da upisu, pa kao 'ajde prava ili ekonomiju.. Aliiii, moj taj ni jedan debil nije se pomerio sa 1.godine, ozbiljna sam, ili su odustali... Ja sam generacija '04., pa ti vidi koliko su na prvoj god.
Originally posted by Zwezdicaali nekako se stice utisak da je poenta da pokusas
Poenta je koliko tih ljudi zaista zavrsi fax..bar iz moje gimnazije, najveci debili su upisivali ekonomski i pravni
Originally posted by ZwezdicaI vama je to super? Jos i podrzavate?! Blago vama, na osnovu cega se busate u grudi junacke...oni sa filozofskog se jos i bore da im bude bolje, a vi...likujete nad sopstvenim jadom...
Originally posted by scout_finchDodala bih: Primirishi na bilo koji drzavni pa se onda busaj u grudi junachke ako prezivis i zavrsis..
![]()
Originally posted by DeleteKoliko li od tih koji zavrse fax zasluzuju da ga zavrse...
Originally posted by ZwezdicaPoenta je koliko tih ljudi zaista zavrsi fax..
Originally posted by DeleteJadom?
Originally posted by ZwezdicaI vama je to super? Jos i podrzavate?! Blago vama, na osnovu cega se busate u grudi junacke...oni sa filozofskog se jos i bore da im bude bolje, a vi...likujete nad sopstvenim jadom...
![]()
![]()
Originally posted by Zwezdicapa ja ti o tome pricam
Tako da, ni drzavni, ni privatni fakulteti ne lece primitivizam i ogranicenost, a trebalo bi da se kroz edukaciju otvaramo i budemo sirokih pogleda...
Originally posted by SprinterTo je uzas, ja bi svima takvima oduzela diplome..
Originally posted by Zwezdicapa ja ti o tome pricam
Tako da, ni drzavni, ni privatni fakulteti ne lece primitivizam i ogranicenost, a trebalo bi da se kroz edukaciju otvaramo i budemo sirokih pogleda...![]()
Originally posted by ZwezdicaDobro, shvatili smo, ti si mazohista!
Jadom?
Meni nikako ne moze biti jad sto cu jednog dana biti sudija ili advokat, a to sa privatnim ne mogu u zivotu, ako je to tebi jad, neka sam jadna pa puta 100..![]()
Originally posted by DeleteNisam mazohista, to je jedini nacin stici tamo gde ja zelim, drugog nema..
Originally posted by ZwezdicaDobro, shvatili smo, ti si mazohista!
Jadom?
Meni nikako ne moze biti jad sto cu jednog dana biti sudija ili advokat, a to sa privatnim ne mogu u zivotu, ako je to tebi jad, neka sam jadna pa puta 100..![]()
![]()
Ali me ne mozes ubediti da ono sto smo ti, ja i ostali na drzavnom fakultetima prosli prethodnih godina, treba da bude cena koju svi studenti treba da plate, da bi jednog dana (kamo srece da je u roku) izasli sa diplomom u rukama.
A onaj ko zeli da (na)uci, naucice bez obzira na prefiks fakulteta na kojem studira, i to ne mozes da osporis, sa ma kolikom ostrascenoscu govorila protiv privatnih fakulteta.
Originally posted by ZwezdicaA ja bih cenila ako bi ti shvatila da nivo znanja nekog pojedinca ne odredjuje diploma privatnog ili drzavnog fakulteta, nego njegova zelja i potreba za znanjem. I zaista vise cenim diplomce i studente privatnih fakulteta koji samoinicijativno na svojih 1000 strana (koje scout spomenu) prouce jos 5000 strana potrebnog, savremenog stiva, nego studente drzavnog faxa kojima je obavezna literatura 15.000 strana, od koje ce dve trecine zaboraviti cim poloze ispit, jer su naucili ne zato sto im je trebalo, vec zato sto su morali, a pored te obavezne literature nece imati vremena za onih korisnih 5.000 strana, koje ce mu svakako biti potrebne da bi bio uspesan u poslu koji zeli da radi.
Poenta je samo da kriterijumi na privatnim i drzavnim nisu isti i da su na privatnim ispod minimuma potrebnog znanja..![]()
Originally posted by DeleteSem, pretpostavljam tvoje svetosti, da li postoji jos neko ko tako uci, a da ne mora?
Originally posted by ZwezdicaA ja bih cenila ako bi ti shvatila da nivo znanja nekog pojedinca ne odredjuje diploma privatnog ili drzavnog fakulteta, nego njegova zelja i potreba za znanjem. I zaista vise cenim diplomce i studente privatnih fakulteta koji samoinicijativno na svojih 1000 strana (koje scout spomenu) prouce jos 5000 strana potrebnog, savremenog stiva, nego studente drzavnog faxa kojima je obavezna literatura 15.000 strana, od koje ce dve trecine zaboraviti cim poloze ispit, jer su naucili ne zato sto im je trebalo, vec zato sto su morali, a pored te obavezne literature nece imati vremena za onih korisnih 5.000 strana, koje ce mu svakako biti potrebne da bi bio uspesan u poslu koji zeli da radi.
Poenta je samo da kriterijumi na privatnim i drzavnim nisu isti i da su na privatnim ispod minimuma potrebnog znanja..![]()
Originally posted by ZwezdicaNecu tako da se igram! I ti hoces da kazes da sam streber!
Sem, pretpostavljam tvoje svetosti, da li postoji jos neko ko tako uci, a da ne mora?
![]()
Originally posted by scout_finchBas vala, sada moram da kupim opet novi knjigu iz Kpp-a.. Zivote..
pa recimo na pravnom se ne uci nista zastarelo, nego se prati zakon, pa se svake godne pojavljuju izmenjena i dopunjena izdanja knjiga.al' aj necemo vise o pravnom, dosta smo ga branili.
![]()
Originally posted by scout_finchPrimetila sam da studenti prava diplomiraju a ne znaju najobicniji zahtev da napisu...kako to komentarises?
pa recimo na pravnom se ne uci nista zastarelo, nego se prati zakon, pa se svake godne pojavljuju izmenjena i dopunjena izdanja knjiga.al' aj necemo vise o pravnom, dosta smo ga branili.
![]()
Originally posted by DirrtyAko si ti rekao sve bitno na ovu temu, daj da je zatvorimo jbt..
Dosta prepirki.
Ako pročitate moj prvi post, videćete da sam rekao sve bitno na ovu temu.
Originally posted by ZwezdicaČitaš mi misli.
Originally posted by DirrtyAko si ti rekao sve bitno na ovu temu, daj da je zatvorimo jbt..
Dosta prepirki.
Ako pročitate moj prvi post, videćete da sam rekao sve bitno na ovu temu.
![]()
Originally posted by Zwezdicakoliko me secanje sluzi ti studiras pravni
Izmedju bilo kod drzavnog i tih govana od privatnih UVEK bih opet izabrala drzavni, gulis, gulis, ali jbt znas sta si zavrsio i nisi davao pare za sharenu lazu..![]()
Da, studiraju prigulupi, mamini i tatini sinovi, cerke sponzorke, pevaljke i ostale koje bi izmedju pusenje i spavanja na pauzi da zavrse fax i ostala gamadija.. Ja ne znam ni sta bi tamo sa njima radila, verovatno bi postala dr. za 2godine kao "nadprosecno" inteligentna (u odnosu na njih).
I, da, kada god mi neko kaze da studira privatni fax, to u mojim ocima nema vrednost, jer je neuporediv sa drzavnim...
I NEMOJTE molim vas da mi se proseravate kako ste ultra mega giga pametni, a upisali ste neke od ovih skola, jer da jeste toliko pametni verovatno biste vec zavrsili drzavni sa visokim ocenama ili bili asistenti na tom istom drzavnom.![]()
Originally posted by 4NY K3Y
ajvanho011, ukoliko neko planira da radi kao programer, a zeli da upise privatni fax, koji bi mu ti preporucio?
Originally posted by Zwezdica
Da iznesem zapazanje jos jedno koje se tice fakluteta generalno... Meni je nepojmljivo da neko ko zavrsi fax moze biti nacionalista, rasista, homofob, radikal, narocito mi je nezamislivo da ljudi koji studiraju prava (znaci drvili su o ljudskim pravima na 100str.) se na ta ista prava pokenjaju (da izvinete na izrazu) i budu sirovine...
Tako da, ni drzavni, ni privatni fakulteti ne lece primitivizam i ogranicenost, a trebalo bi da se kroz edukaciju otvaramo i budemo sirokih pogleda...
Originally posted by Zwezdica
Ja ne znam da li se u BiH tako studira na drzavnim, ako je tako jasno mi je zasto se svi nagurate u Bg..![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!