Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By blabla54380
pa i nije bas svaka cast, da je neki drugi fax pa i da kazes. kad prodjem pored pravnog sve mi jasno.
Korisnikov avatar
By scout_finch
al' ja to uvek zamsiljam kao one miki-retrad-veliki-brat obrazovani ljudi. zavrse osnovnu i dosta im. posle ce oni sami da se snadju:yes:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Sprinter

pa i nije bas svaka cast, da je neki drugi fax pa i da kazes. kad prodjem pored pravnog sve mi jasno.
Sta ti je jasno molim te?

Da ima brdo ljudi, ima?!

Poenta je koliko tih ljudi zaista zavrsi fax..
Korisnikov avatar
By scout_finch
pa ja to uvek kazem, dodji na pravni da te bog vidi. ma nista lakse nema. :yes:

sarkazam mode off:D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by scout_finch

Dodala bih: Primirishi na bilo koji drzavni pa se onda busaj u grudi junachke ako prezivis i zavrsis.. :hail:
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Zwezdica
ali nekako se stice utisak da je poenta da pokusas :smeh: bar iz moje gimnazije, najveci debili su upisivali ekonomski i pravni
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Sprinter
ali nekako se stice utisak da je poenta da pokusas :smeh: bar iz moje gimnazije, najveci debili su upisivali ekonomski i pravni
Da, isto i kod mene. Znas zasto? Jer nisu imali pojma sta ce da upisu, pa kao 'ajde prava ili ekonomiju.. Aliiii, moj taj ni jedan debil nije se pomerio sa 1.godine, ozbiljna sam, ili su odustali... Ja sam generacija '04., pa ti vidi koliko su na prvoj god.
Korisnikov avatar
By scout_finch
ma u promilima se moze izraziti koliko njih zasluzuje da ga zavrsi.
ma daj, nije sad da nesto pretereno hvalim svoje kolege, al' cini mi se da faks zavrse kao solidno obrazovani ljudi.
Korisnikov avatar
By Delete

Dodala bih: Primirishi na bilo koji drzavni pa se onda busaj u grudi junachke ako prezivis i zavrsis.. :hail:
I vama je to super? Jos i podrzavate?! Blago vama, na osnovu cega se busate u grudi junacke...oni sa filozofskog se jos i bore da im bude bolje, a vi...likujete nad sopstvenim jadom... :qqlele:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Delete
Koliko li od tih koji zavrse fax zasluzuju da ga zavrse...

[/quote]

Zasluzuju cim su se cimali 4 i vise godine i kidali sebi zivce.. E, sada kako ce dalje i da li ce moci da svoje znanje upotrebe u praksi je vec pitanje.
Korisnikov avatar
By Zwezdica

I vama je to super? Jos i podrzavate?! Blago vama, na osnovu cega se busate u grudi junacke...oni sa filozofskog se jos i bore da im bude bolje, a vi...likujete nad sopstvenim jadom... :qqlele:
Jadom?
Meni nikako ne moze biti jad sto cu jednog dana biti sudija ili advokat, a to sa privatnim ne mogu u zivotu, ako je to tebi jad, neka sam jadna pa puta 100.. :bisou:
Korisnikov avatar
By scout_finch
ne likujemo nas sopstvenim jadom, nego ja bar samo kazem da mi ucenje iz skripte i procitano ukupno 1000 strana u toku celog studiranja smesno. a tako to bude na privatnom faksu.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Elem, da ne branimo vise nas fax Scout, oni nas ne razumeju. :drama:

Medjunarodno javno i kafica? :nerd:

Da iznesem zapazanje jos jedno koje se tice fakluteta generalno... Meni je nepojmljivo da neko ko zavrsi fax moze biti nacionalista, rasista, homofob, radikal, narocito mi je nezamislivo da ljudi koji studiraju prava (znaci drvili su o ljudskim pravima na 100str.) se na ta ista prava pokenjaju (da izvinete na izrazu) i budu sirovine...

Tako da, ni drzavni, ni privatni fakulteti ne lece primitivizam i ogranicenost, a trebalo bi da se kroz edukaciju otvaramo i budemo sirokih pogleda...
Korisnikov avatar
By blabla54380
Tako da, ni drzavni, ni privatni fakulteti ne lece primitivizam i ogranicenost, a trebalo bi da se kroz edukaciju otvaramo i budemo sirokih pogleda...
pa ja ti o tome pricam :wink:
Korisnikov avatar
By Delete
Jadom?
Meni nikako ne moze biti jad sto cu jednog dana biti sudija ili advokat, a to sa privatnim ne mogu u zivotu, ako je to tebi jad, neka sam jadna pa puta 100.. :bisou:
Dobro, shvatili smo, ti si mazohista! :P

Ali me ne mozes ubediti da ono sto smo ti, ja i ostali na drzavnom fakultetima prosli prethodnih godina, treba da bude cena koju svi studenti treba da plate, da bi jednog dana (kamo srece da je u roku) izasli sa diplomom u rukama.

A onaj ko zeli da (na)uci, naucice bez obzira na prefiks fakulteta na kojem studira, i to ne mozes da osporis, sa ma kolikom ostrascenoscu govorila protiv privatnih fakulteta.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Jadom?
Dobro, shvatili smo, ti si mazohista! :P

Ali me ne mozes ubediti da ono sto smo ti, ja i ostali na drzavnom fakultetima prosli prethodnih godina, treba da bude cena koju svi studenti treba da plate, da bi jednog dana (kamo srece da je u roku) izasli sa diplomom u rukama.

A onaj ko zeli da (na)uci, naucice bez obzira na prefiks fakulteta na kojem studira, i to ne mozes da osporis, sa ma kolikom ostrascenoscu govorila protiv privatnih fakulteta.
Nisam mazohista, to je jedini nacin stici tamo gde ja zelim, drugog nema..

Poenta je samo da kriterijumi na privatnim i drzavnim nisu isti i da su na privatnim ispod minimuma potrebnog znanja.. :hmm:
Korisnikov avatar
By Delete
Poenta je samo da kriterijumi na privatnim i drzavnim nisu isti i da su na privatnim ispod minimuma potrebnog znanja.. :hmm:
A ja bih cenila ako bi ti shvatila da nivo znanja nekog pojedinca ne odredjuje diploma privatnog ili drzavnog fakulteta, nego njegova zelja i potreba za znanjem. I zaista vise cenim diplomce i studente privatnih fakulteta koji samoinicijativno na svojih 1000 strana (koje scout spomenu) prouce jos 5000 strana potrebnog, savremenog stiva, nego studente drzavnog faxa kojima je obavezna literatura 15.000 strana, od koje ce dve trecine zaboraviti cim poloze ispit, jer su naucili ne zato sto im je trebalo, vec zato sto su morali, a pored te obavezne literature nece imati vremena za onih korisnih 5.000 strana, koje ce mu svakako biti potrebne da bi bio uspesan u poslu koji zeli da radi.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
A ja bih cenila ako bi ti shvatila da nivo znanja nekog pojedinca ne odredjuje diploma privatnog ili drzavnog fakulteta, nego njegova zelja i potreba za znanjem. I zaista vise cenim diplomce i studente privatnih fakulteta koji samoinicijativno na svojih 1000 strana (koje scout spomenu) prouce jos 5000 strana potrebnog, savremenog stiva, nego studente drzavnog faxa kojima je obavezna literatura 15.000 strana, od koje ce dve trecine zaboraviti cim poloze ispit, jer su naucili ne zato sto im je trebalo, vec zato sto su morali, a pored te obavezne literature nece imati vremena za onih korisnih 5.000 strana, koje ce mu svakako biti potrebne da bi bio uspesan u poslu koji zeli da radi.
Sem, pretpostavljam tvoje svetosti, da li postoji jos neko ko tako uci, a da ne mora?

:alikako:
Korisnikov avatar
By scout_finch
pa recimo na pravnom se ne uci nista zastarelo, nego se prati zakon, pa se svake godne pojavljuju izmenjena i dopunjena izdanja knjiga. :D al' aj necemo vise o pravnom, dosta smo ga branili.:lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica

pa recimo na pravnom se ne uci nista zastarelo, nego se prati zakon, pa se svake godne pojavljuju izmenjena i dopunjena izdanja knjiga. :D al' aj necemo vise o pravnom, dosta smo ga branili. :lol:
Bas vala, sada moram da kupim opet novi knjigu iz Kpp-a.. Zivote.. :awesome:
Korisnikov avatar
By Delete

pa recimo na pravnom se ne uci nista zastarelo, nego se prati zakon, pa se svake godne pojavljuju izmenjena i dopunjena izdanja knjiga. :D al' aj necemo vise o pravnom, dosta smo ga branili. :lol:
Primetila sam da studenti prava diplomiraju a ne znaju najobicniji zahtev da napisu...kako to komentarises?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Dosta prepirki.
Ako pročitate moj prvi post, videćete da sam rekao sve bitno na ovu temu.

Naglasio bih samo još jednu stvar.
Svaku instituciju čine ljudi.
Mnogi ljudi u Srbiji su debili.
Otuda sjebana država i apsolutno sve njene institucije!

Studenti su stoka jer ih je tako društvo vaspitalo.
Profesori su stoka pošto su navikli da se takve stvari tolerišu.

P.S. Ne kažem svi, ali previše njih...

Dok god se to ne promeni, a neće uskoro, pošto država rešava sve bitne stvari u poslednjem mogućem momentu (!) pri spoljnom pritisku, ova država i njen obrazovno-vaspitni sistem kao jedan od najvažnijih nosilaca promene u društvu će ostati sjebani!
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Dirrty

Dosta prepirki.
Ako si ti rekao sve bitno na ovu temu, daj da je zatvorimo jbt.. :eureka:
Korisnikov avatar
By scout_finch
a gde si to primetila?
ja cu da ti dam konkretan primer, znam decka koji je zavrsio neku kao ekonomiju i bankarstvo na privatnom faksu, a nije znao sta je zatezna kamata.:)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Dirrty

Dosta prepirki.
Ako si ti rekao sve bitno na ovu temu, daj da je zatvorimo jbt.. :eureka:
Čitaš mi misli.
Nisam želeo da sam iznesem taj zaključak, ali sam svakako želeo da neko drugi to primeti. :smug:
Korisnikov avatar
By blenta

Izmedju bilo kod drzavnog i tih govana od privatnih UVEK bih opet izabrala drzavni, gulis, gulis, ali jbt znas sta si zavrsio i nisi davao pare za sharenu lazu.. :hail:

Da, studiraju prigulupi, mamini i tatini sinovi, cerke sponzorke, pevaljke i ostale koje bi izmedju pusenje i spavanja na pauzi da zavrse fax i ostala gamadija.. Ja ne znam ni sta bi tamo sa njima radila, verovatno bi postala dr. za 2godine kao "nadprosecno" inteligentna (u odnosu na njih).

I, da, kada god mi neko kaze da studira privatni fax, to u mojim ocima nema vrednost, jer je neuporediv sa drzavnim...

I NEMOJTE molim vas da mi se proseravate kako ste ultra mega giga pametni, a upisali ste neke od ovih skola, jer da jeste toliko pametni verovatno biste vec zavrsili drzavni sa visokim ocenama ili bili asistenti na tom istom drzavnom. :hail:
koliko me secanje sluzi ti studiras pravni
aj mi onda ti reci zarad cega
zadnje 3 godine na republickom takmicenju u srbiji
za moot court i (ima jos neko takmicenje za pravnike zaboravih)
pobedjuje i ide na svetsko takmicenje privatni pravni
a svi drzavni pravni u srbiji ispuse

(btw informacije koje iznosim citao sam u novinama a samo sam ove godine ispratio moot court)
union je zgazio bg pravni
zgazio je eufemizam

i for the record to sto gulis pa kao znas sta si zavrsio je posebna dijagnoza
kad izadjes iz srbijice sve sto si ovde gulio znaci ti koliko i da si gulio kozicu 4 godine ili koliko vec da treba za bg pravni
Originally posted by 4NY K3Y

ajvanho011, ukoliko neko planira da radi kao programer, a zeli da upise privatni fax, koji bi mu ti preporucio?

raf

poslednje 4 godine zaredom osvajaju prva dva ili prva tri mesta
u svim mogucim i nemogucim takmicenjima glede programiranja
Korisnikov avatar
By blenta

Da iznesem zapazanje jos jedno koje se tice fakluteta generalno... Meni je nepojmljivo da neko ko zavrsi fax moze biti nacionalista, rasista, homofob, radikal, narocito mi je nezamislivo da ljudi koji studiraju prava (znaci drvili su o ljudskim pravima na 100str.) se na ta ista prava pokenjaju (da izvinete na izrazu) i budu sirovine...

Ja ne znam da li se u BiH tako studira na drzavnim, ako je tako jasno mi je zasto se svi nagurate u Bg.. :roll:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!