Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lionac
ok ljudi imam zelju zelja mi je mala..a to je da ne idem jos godinu dana u civilnu vojsku, a ni u obicnu ( zavrsavam ovih dana fax)

pa rekoh da vas pitam..koji fakultet je najlakse upisati...najjeftinije...i tako to..

hvala vam unapred
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Najjeftinije? Mislis na privatni fax?
Korisnikov avatar
By V25
Za PMF je potrean svega 51 poen za budzet. Ne bih se slozio oko FON-a.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by Adenim
I PMF
Ima neki odsek, sada je to mislim fakultet za neku(kakvu god) hemiju. Kako mi je pricala profesorka sa tog fakulteta, godinama im fale studenti... Tako da je lako proci (citaj - sigurno upadas)...
Korisnikov avatar
By Lionac
hvala vam ( kada sam pitao najjeftiniji to je za samofinansirajuce)
Korisnikov avatar
By V25
Rudarski - 30.000
By Sixto
Za pohadjati najlaksi pravni! Zgrada nije komplikovane fasade, lako se skela premesti, a obicnim mackom sa malo Fasadex-a predjes sve i ides!
Korisnikov avatar
By Cubana_boy
Masinski je lako upisati a tesko zavrsiti
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by SashaVsSasha
i FON :cigareta:
FON?
Ne sigurno...decko prvo trazi sto jeftinije..a FON je 110000din...
Na njega se lako upada, tj. prosle godine je bilo potrebno 33 boda se upadne na fax..ali puno kosta....

Ako bi da blejachish upishi Beogradsku poslovnu...to bi sad trebalo da se vodi kao fax, a oko 45000din je...to ti je najeftinije...
Korisnikov avatar
By joj
Originally posted by ivanazuh
Originally posted by Adenim
I PMF
Ima neki odsek, sada je to mislim fakultet za neku(kakvu god) hemiju. Kako mi je pricala profesorka sa tog fakulteta, godinama im fale studenti... Tako da je lako proci (citaj - sigurno upadas)...
fizicka hemija
Korisnikov avatar
By jukie
Na fizičkoj hemiji otprilike spopadaju ljude na ulici i daju im indekse kako im ne bi zatvorili fakultet...
mislim da je jedan naš kolega upisao drugi fakultet na budžetski tako što je polagao prijemni i dobio ihihi poena, ali to definitivno ne važi za sve fakultete, jer bih do sada bio nastavnik i biologije i engleskog*, kada filolozi ne bi imali stavku da ne može na budžetski ako si već studirao
*voleo bih da su u moje vreme postojale dvosmerne nastavničke studije ... ali uz biologiju se uvek vukla samo hemija, a ništa geografija, engleski i slično... mmph...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!