Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Draco
To ce mozda na nekom fensi faksu <as in ozbiljno se radi>, na mom nece, tako da ne brinem. Inace, mislim da je ideja debilna, nece se nista time resiti, i dalje ce moci studenti da kupuju ispite samo sto ce to sada biti malo manje javno <unapred dobije pitanja, etc>.
Korisnikov avatar
By Rei
Korupcije ce uvek biti, jbg. Mene vishe brine to shto ne postoji nachin da se ona razotkrije, a da se pri tome ne obezvrede diplome studenata koji su poshteno zavrshili taj fax...
Korisnikov avatar
By unic0rn
e to je taj tipicini srbijanski kretenizam koji mi se gadi, jedna krajnost se lechi drugom krajnoscu.
Korisnikov avatar
By KiWi

Dogod postoji princip "para vrti gde burgija neće" biće i korupcije. Sistem je lepo osmišljen, ali kao i svaki normalni način kontrole ne podrazumeva apsolutnu kontrolu, pa je moguće vrdanje ...

Biće teže, ali ne i nemoguće.

Srećom, moj fax se ne pridržava ni bitnijih pravila, te će ovo biti uvedeno verovatno na njemu kada ja budem slavio deset godina od zaposlenja :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by unic0rn
e to je taj tipicini srbijanski kretenizam koji mi se gadi, jedna krajnost se lechi drugom krajnoscu.

Baš ne mogu da se setim nekog preletanja iz jedne krajnosti u drugu ... obično je zanemarivanje ili "svako čudo - tri dana" srpski sistem.
Korisnikov avatar
By tramp
Pismeni jesu u principu bolje resenje od usmenih jer postoje dokazi pa student moze da se zali (ako se uspostavi sistem zalbe). Ja sam radila ispite pod kamerama (uglavnom stvari tipa GRE i ti standardizovani testovi) i te kamere su toliko male i neupadljive da recimo men nisu smetale, jednostavno se zaboravi da su tu

inace korupcija se moze resiti jedino tako sto ce profesori imati pristojna primanja
Korisnikov avatar
By Delete
Btw, na mom starom fakultetu su jos prosle godine postavili kamere i snimali pojedine ispite i predavanja.
Ali to nije omelo nikog da radi isto ono sto je i ranije radio.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by tramp
i te kamere su toliko male i neupadljive da recimo men nisu smetale, jednostavno se zaboravi da su tu
Kod nas na biologiji su mnogi ispiti u biblioteci zoologije, gde na primer stoje razne skalamerije od onih belih tabli koje imaju neke kao kutijice sa strane itd., i u velikoj sali zoologije gde po ormarima stoje preparirane životinje i skeleti, tako da ne verujem da će nekome pored svega toga još i kamera da smeta
ne verujem da je iko zamislio da kamerman povremeno prilazi studentu i gura mu kameru u lice kao paparaci, nego da kamera stoji na ormaru pa snima li snima sve šta se dešava, kao kad ucenjuju nekog za seks:meda:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nas na faksu ima toliko mnogo na svim godinama da se retko koji profesor zamajava da organizuje usmene ispite. od nekih cca. 35 komada možda je 5 usmeno.
Korisnikov avatar
By shumadinac
ja ne znam šta bi radio bez pismenih ispita...hvala Bogu pa imamo samo pismene, usmeni u životu nisam imao, a i takav način provere znanja smatram nepotrebnim, i to je samo gubljenje vremena. uopšte mi nije jasno kako mogu tako da funkcionišu fakulteti u Srbiji...polako, shvatiće i oni da je pismeni način mnogo bolji i efikasniji.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!