Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
a jel moze neko meni da objasni sta su to doprinosi :alexis:
ja treba da pocnem da radim odnosno zelim nesto da radim dok ucim
a mladji sam od 30 :D
Korisnikov avatar
By Zoe
E, pa tim radom ti DOPRINOSIS boljitku svome, i boljitku gazdi svome, i nadasve boljitku deci svojoj, i boljitku drustvu nasem..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Salim se. :D

To ti uplacuje poslodavac za zdravstveno i penziono.
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja trenutno samo tezgarim (ilustracije) i to ide ok, koliko se iscimas toliko dobijes, ali planira se neka ozbiljnija izlozba u skorije vreme.
Korisnikov avatar
By Zoe
Danas ponovo pricah sa knjigovodjom i CUH da ove olaksice za poslodavce i nisu tako fina i diwna stvar, kako se u prvi mah moze predpostaviti :neto:
Naime, poslodavac ih moze ostvariti ali mora osobu mladju od 30 i stariju od 45 drzati prijavljenu te 2 godine koliko ce imati olaksice i JOS DVE za vreme kojih ce redovno placati doprinose!
E, sad, moze TA OSOBA i prestati da radi, ali ce poslodavac morati da vrati pare drzavi ukoliko u roku od 15 dana ne nadje drugu osobu koja ispunjava kriterijume........da ta osoba nastavi.....
:sesir:
Korisnikov avatar
By switchon1234
Ne radim, imam jos jedan semestar + diplomski i ne bih volela da razvucem studiranje. Znam dosta ljudi koji su se zaposlili a imali su jos ispit-dva da daju ili da diplomski napisu i na kraju im se oduzilo na par godina. Racunam da mi vise znaci jos godinu dana posvetiti stolici a ne da jos par godina mislim o osnovnim studijama...

OneGirlArmy, to sto se tice obaveze 2+2godine to ima i kod drugih 'olaksica'. Npr. zaposleni mogu napustiti posao(to se radi u dogovoru sa rukovodiocima preduzeca i uglavnom to se radi par godina pred penzijom) kao tehnoloski visak, drzava im plati neku svotu na osnovu njihove plate i staza.
Olaksica za preduzece: ne mora on da placa tu svotu, vec drzava.
Nedostatak: sledece 2 godine ne moze da zaposli nikog na to radno mesto...
Korisnikov avatar
By muzika86
radim kako da ne. jel ima u americi student a da ne ide u skolu i ne radi??
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Radim povremeno kao DJ, ali su to neke varijante na prijateljskoj osnovi.
By superfly
radio sam 5 godina zaredom do oktobra prošle godine, a onda se vratio na fakultet i sada ga privodim ga kraju.

:mete:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
radim malo i za male pare....dok ne diplomiram
Korisnikov avatar
By Amable
ne radim. trenutno trazim posao, ali je muka sto svi traze "iskusne" ili preko veze. studiram tako da od diplome koju imam iz srednje, nemam vajde pa cu raditi sta mi upali, sem tezeg fizickog rada kako bih finansirao studije. sva sreca da imam krov nad glavom pa mi je lakse.
Korisnikov avatar
By Kitee
Radim vec 9 godina (sad ce biti krajem novembra 9). Uvek sam bila koliko-toliko zadovoljna platom na prethodnom poslu, ali otkad sam promenila posao pre 3 godine extra sam zadovoljna platom: pokriva sve moje troskove bez stalne provere racuna, finansira letovanje, zimovanje, moje slabosti prema garderobi i cipelama, a pritom mi uvek ostane na racunu.
Korisnikov avatar
By HARP
Zalomilo mi se da moram da radim, ne kao oni koji ne moraju da rmbače, već drugi rade za njih ili mamini i tatini sinovi...
Korisnikov avatar
By blenta
ja bi rado bio zaposlen al mi ne ide nalazenje zaposlenja :vruce:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by mladunac
ja bi rado bio zaposlen al mi ne ide nalazenje zaposlenja :vruce:
What are your qalificatins baby? :)
Korisnikov avatar
By blenta
ne vuci me za jezik da ne lajem

:panker:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:roll: Radim skoro 2 godine u jednoj firmi i zadovoljan sam poslom a plata je nesto iznad proseka.Osecaj kada imas stalan posao i svoju kintu je NEPONOVLJIV!
PREPORUCUJEM SVIMA.
Korisnikov avatar
By Zoe
I ja sam sad na poslu i nikako ne mogu reci da sam odusevljena tom cinjenicom :sweet:
Korisnikov avatar
By Mortis
Originally posted by Zoe
I ja sam sad na poslu i nikako ne mogu reci da sam odusevljena tom cinjenicom :sweet:
Same here.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
A ja mislio da sam jedini koji postavlja postove sa svog kompa na poslu.Neznam kako vama ali meni je ovo odlican nacin da ubijem vreme kad nemam posla!!!:eureka:
Korisnikov avatar
By Zoe
Naravno da jeste, ali ovde pricamo o poslu, tj. kada radis! :zacepi:

Mada, uvek bih pre izabrala da ovako ubijam vreme od kuce.....:sweet:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:nerd: Meni licno ovako odgovara jer u slobodno vreme imam druge stvari u planu-ne da sedim ispred kompa ceo dan.
Imam svoju kancelariju pa mi niko nesmeta,a imam i CCLEANER program koji brise sve podatke o sajtovima koje posecujem pa nemoram da brinem da ce neko sa posla primetiti da visim po gay sajtovima.:meduza:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!