Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Atlona
(ovo sam dobila mailom, pa pomislih da bi moglo biti interesantno...)

www.stranijezici.info

Na sajtu mozete naci i skinuti besplatno sve neophodno za ucenje stranih jezika: knjige,gramatike, recnike, programe, cd-romove, audio cd-e i sve ostalo sto vam moze pomoci pri ucenju.

Sajt takodje nudi:

- besplatne male oglase za sve predavace,sudske tumace, profesore, ucenike, skole...,
- forum-mesto za razmenu iskustva sa ostalim ljubiteljima i poznavaocima stranih jezika,
- poucne tekstove,
- blog-koji mozete pisati na bilo kome jeziku,
- adresar skola,
- informacije o kursevima,
- dvx titlove...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Super! Nije mi vise potrebno, ali vecno skidam neke testove i gluposti. A mozda se nakanim da ovladam osnovama portugalskog, ko zna.
Korisnikov avatar
By spliff
cool :) skinuo sam par korisnih stvarchica iz download sekcije
Korisnikov avatar
By MARQUE
ја сам исто то добио, но чим сам видио ријеч *бесплатно* одмах сам обрисао поруку јер сам мислио да је стандардни спам :hmm:
By Çâðê_DUP
Ehh, hvala ti, bas mi je ponestalo "inspiracije" na spanskom ...

:molise:

Znate li neki sajt za online uchenje svedskog?:muzika:
Korisnikov avatar
By ns.happy
:klap:

atlona se trudi da se pederke malo usavrse.

super je darling, dobices :pusa: kad se vidimo uskoro na kafi
Korisnikov avatar
By Laika
Originally posted by the1whowished
Super! Nije mi vise potrebno, ali vecno skidam neke testove i gluposti. A mozda se nakanim da ovladam osnovama portugalskog, ko zna.
ej, na filološkom je ovog leta bio organizovan ubrzani kurs portugalskog za zainteresovane studente.
moj drug je baš fino ovladao tim jezikom, a čini mi se da je spomenuo da će opet nešto slično da se organizuje.

biće prilike da ga naučiš ;)
Korisnikov avatar
By Draco
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
Korisnikov avatar
By donquijote
Originally posted by Laika
Originally posted by the1whowished
ej, na filološkom je ovog leta bio organizovan ubrzani kurs portugalskog za zainteresovane studente.
moj drug je baš fino ovladao tim jezikom, a čini mi se da je spomenuo da će opet nešto slično da se organizuje.

biće prilike da ga naučiš ;)
Na Filološkom od prošle školske godine postoji kurs portugalskog, koji drži jedan sladak Portugalac, é um verdadeiro gatão (pravi je macan, prim.prev). Vidim da se ove devojčice, a bogami i neki dečaci baš žešće lože na njega. Jako je fin i ljubazan, pohvalio je moje znanje portugalskog i rekao mi da mogu da mu se obratim za pomoć, tako da planiram da ga potražim sad u septembru. Ja, inače, već četiri godine učim portugalski, samouk sam, ali mi nije problem, pošto znam španski, a uz to slušam i fado:diplomac:
By Ca rules
Izgleda da portugalski postaje popularan. I ja sam poceo da ucim portugalski, ali brazilsku varijantu. Ako mozete da nabavite Pimsleur (ima na biittorrent-u) to je meni dosta pomoglo u pocetku.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
и мени се свиђа португалски...
ал - једног дана...
тренутно немам времена да га учим
:( :rida:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Govorim srpski i romski jezik perfektno, a natucam englejski.
:B
Korisnikov avatar
By ogi_ns
јао што је сладак овај учитељ немачког што је дао оглас на сајтууууу,
ммм...
штета што је из БГ...
Korisnikov avatar
By sofia
ako nekog zaista zanima español,mogu da preporucim moju profesorku
Korisnikov avatar
By donquijote
Originally posted by obecata
ako nekog zaista zanima español,mogu da preporucim moju profesorku
A ja mogu da preporučim mog profesora špamskog. Odličan je:obraz:
Korisnikov avatar
By Dina
Super! Hvala ti :) Pocela sam da ucim spanski, imala tek jedan cas i vec sam se uplasila: ovo slovo ispred ovog se izgovara ovako a ispred onoga onako (npr slova b i v), pa h se ne izgovara ali zato se j cita kao h, a tek kad krene da Spanci izgovaraju na jedan nacin a oni u Juznoj Americi na drugi... Vec smo malo pisali (pola pogresno) a sledeceg casa citamo, s tim da ja nemam jos ni knjigu. Preko ovog sajta sam nasla neke online lekcije iz spanskog taman za moj nivo totalnog pocetnika. Cak mogu i da cujem kako izgovaraju Spanci a kako drugi narodi :klap: Odoh sad da vezbam...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!