Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Lomim se.....

"Toplo" porodichno gnezdo i pretnja da postanem idiot koji ne ume da veze pertle vs izazov, ideja koja me kopka da oprobam drugu krajnost, zivot u studentskom domu. Da, mnogi bi rekli, shta ti pada na pamet, ali mislim da je autonomija koju pruza dotichni nachin zivota ono shto fali......

Ipak smatram da u zivotu treba probati sve......

I da, na kraju me interesuje, da li neko zna kako sve to izgleda iz ugla jednog gay 20-togodishnjaka? Jednostavno, kada mislish da si sam protiv celog sveta......

:seronjo:
By Ulix
Originally posted by Escobar
Da, mnogi bi rekli, shta ti pada na pamet, ali mislim da je autonomija koju pruza dotichni nachin zivota ono shto fali......
I meni je autonomija falila.
U domu ces je naci; ne potpunu, ali vecu nego sto je imas kod kuce.
Ipak smatram da u zivotu treba probati sve......
Naravno :D
I da, na kraju me interesuje, da li neko zna kako sve to izgleda iz ugla jednog gay 20-togodishnjaka? Jednostavno, kada mislish da si sam protiv celog sveta......
:seronjo:
Izgleda ovako: nikome ne polazes racune, niko te ne pita gde ides, i s kim ides, svoj si covek.
Iz moje perspektive izgleda jos ovako: cimer je str8, sto automatski redukuje tvoj seksualni zivot, i tebe i decka dovodi do ludila ( :hyper: ) i do toga da se molis bogu u kog ne verujes da posle preraspodele nadjes nekog gej cimera.

Sve u svemu: super je. Bolje nego sto sam mislio da ce biti.

Eh da: zavisi i od doma. U Karaburmi i Patrisu ces se druziti sa bubasvabama, u Loli sa previse cimera. Studenjak i 4 April su, kazu, najbolji (s tim da je menza u ovom drugom uzasna).
Korisnikov avatar
By Loni
Ulixe, eto prilike da pozoves Escobara za cimera, 'mesto tog tvog str8er seratora, koji i ne zaklu?ava vrata ,,podkresuje'' svoju ,,macu''.

Ina?e ja iz studentskih domova imam dobro iskustvo. Jedino što me je nerviralo je što sam morao da izletim u 11 sati napolje jer Beogradjani nemaju pravo na prespav.
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Ulix
U Karaburmi i Patrisu ces se druziti sa bubasvabama, u Loli sa previse cimera. Studenjak i 4 April su, kazu, najbolji (s tim da je menza u ovom drugom uzasna).
Kako mislish sa previshe cimera??????? Kao Kinezi, spavaju ko sardine ili.....? Meni lola deluje ok, zato shto je na lepom mestu.....

E a za redukovani sexualni zivot :up: sex, shta to beshe?????? :nerd:

:smiling:
Korisnikov avatar
By jukie
I da, na kraju me interesuje, da li neko zna kako sve to izgleda iz ugla jednog gay 20-togodishnjaka?
Ne znam, nikad nisam bio gay 20-godišnjak...
Anyway, mislim da ti zavisi i od smera studija i ispita. Jesi li na kraju prve-druge godine? Ja sam otprilike u to doba imao najviše stresa izazvanog ispitima... tj. odgovarala mi je kolika-tolika stabilnost/sigurnost sedenja u dobro poznatoj mojoj sobi dok sam se natezao sa buba?enjem nepotrebnih pojmova... Plus ja šetam po hodniku dok se slišavam, pijem vodu, jedem, po?nem da pri?am naglas...
By Ulix
@PauLi: Maco, vidis da covek tek razmislja o tome (Ali, Escobare, poziv je otvoren, evo zovem te da mi budes cimer u Studenjaku :obraz: )

@ Escobar: U Studenjaku su obicno dvokrevetne sobe, dok su u Loli mahom trokrevetne ili cetvorokrevetne, sto je stvarno neizdrzivo. Lola je, inace, na savrsenom mestu.
Korisnikov avatar
By IriS
Moj utisak života u studentskim domovima je:

KO JE STUDIRAO A NIJE OKUSIO TAJ DEO STUDENTSKOG ŽIVOTA, SLOBODNO MOŽE DA KAŽE I DA NIJE STUDIRAO!

Naravno, ovo se odnosi na studente iz unutrašnjosti...

Meni je bilo savršeno, odli?ne cimerke, odli?no druženje, ima se vremena i za u?enje i za zezu... ma vrh!
Ina?e, po mom mišljenju Lola je najbolji dom, i nije ta?no da ima više ?etvorokrevetnih i trokrevetnih soba, ima i dvokrevetnih, ali za njih treba nabudziti malo ve?i prosek ili spremiti malo više love ;)
I Studenjak je superiška... dosta je liberalniji... i lakše su zamene i muljaže...

:hiphip:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Zavisi sta studiras i kako ucis. Ukoliko si od nas koji imamo naviku da citamo naglas i da naglas sebi diktiramo formule (ceeeee-haaaaa-petnaset-oooo----dvaaaa, plus ceeeee-seeeest-haaaaa-osaaaaam), ima da izbace cimeri iz doma naglavacke. Ako se dogovorite da ucite u sobi, onda se uci u sebi, a dovoljno te ometaju docimeri i oni iznad i oni koju jurcaju hodnicima.
Dobra stvar je sto uvek mozes otici u citaonicu ili negde u prirodu. Dobra stvar zivota u domu je ta autonomija, jako puno drustva, i jeftiniji smestaj nego negde u iznajmljenom stanu, gde obicno imas gazdaricu (smestaj u domu u ns-u je otprilike polovina kirije koju moras da platis za sobu, u stanu sa gazdom,a ne uzimam u obzir prazne stanove). Losa stvar je sto su kupatila losa,ovdasnji ih dele, njih cetvoro, sto se cesto nadju lepisime i buba-svabe koje grickaju tapete ili ostatke onoga sto ljudima mame spakuju na dno torbe. Kod nas se preko dana ne vodi preterano racuna ko ulazi ko izlazi, tek u vecernjim satima posetioci moraju da ostave licnu i da se gube odatle posle ponoci. Kao Pepeljuge :smeh:
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by MinaHarker
Ukoliko si od nas koji imamo naviku da citamo naglas i da naglas sebi diktiramo formule (ceeeee-haaaaa-petnaset-oooo----dvaaaa, plus ceeeee-seeeest-haaaaa-osaaaaam)
Koja ti je sad to reakcija????

Ne, ja imam trip da ponekad pricam sa sobom, ispred ogledala, ali ne i dok uchim....:lood:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by MinaHarker
Ukoliko si od nas koji imamo naviku da citamo naglas i da naglas sebi diktiramo formule (ceeeee-haaaaa-petnaset-oooo----dvaaaa, plus ceeeee-seeeest-haaaaa-osaaaaam)
Koja ti je sad to reakcija????

Ne, ja imam trip da ponekad pricam sa sobom, ispred ogledala, ali ne i dok uchim.... :lood:

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:
Korisnikov avatar
By Escobar
Pa nije bas toliko smesno:pilence:.....

Kako bi mi jedna sagovornica rekla: "To sto su te pustili iz Laze na vikend zaista ne znaci da moras da maltretiras ljude oko sebe...." Stoga ja stojim i pricam sa sobom. :hvala: :hvala:
By Ulix
Pa nije bas toliko smesno:pilence:.....

Kako bi mi jedna sagovornica rekla: "To sto su te pustili iz Laze na vikend zaista ne znaci da moras da maltretiras ljude oko sebe...." Stoga ja stojim i pricam sa sobom. :hvala: :hvala:
:smeh:

Verujem da su tacne reci te tvoje sagovornice bile: to sto su te pustili iz Laze za vikend ne znaci da sad moras mene da zoves...
:smeh: :smeh:

A inace, ne samo sto stoji i prica sa sobom ispred ogledala, ponekad prica i ljubi monitor... :neznam:
By fencysmurf
oko 11 batler unese kafu, kroasane, djus, sveze voce, sunku, meko barena jaja, novine, razgrne baldahin, otvori prozor da udje malo frishka vazduha. raspita se hoce li nam danas trebati auto i kada, te donese listicu dnevnih aktivnosti.

oko 12 stize fitnes trener, za vreme vezbe sobarice obave ciscenje, a oko 14h serviran je rucak u seniku na terasi.

Oko 16h kada zavrsimo sa ruckom, narucis da ti se spremi djakuza i iznerviras se kada pitaju hoce li trebati i sauna. naravno da ce trebati i sauna. pa studenti smo , nismo stoka !

sampanj u djakuzi nece biti ohladjen, jagode ce opet biti spanske, umesto portugalske, malo ces se vikati na sefa sluzbe u domu , ali tolike dushe oprostices mu samo zato jer moras da juris na tenis u klubu poslanika.

caj posluzen u biblioteci ce opet biti ear gray iako je tacno naruchen indijski. kolacici sa malinama su nesto bolji nego tarti sa kivijem ...

oko 20h ides na veceru, operu i sl. ali to se doma ne tiche.

i tako sve nekako... socijalno... u smislu, kashogiju je kud i kamo mnogo lepshe...
Korisnikov avatar
By Escobar
Ah ta socijala.....

Malo otmeno malo jadno i bedno....

Bezveze....:tos:
Korisnikov avatar
By Zoe
Uvek glasam za slobodu, u sto vecoj meri. Sa matorcima, tesko.......:meduza:
By love_hunter
Originally posted by fencysmurf
oko 11 batler unese kafu, kroasane, djus, sveze voce, sunku, meko barena jaja, novine, razgrne baldahin, otvori prozor da udje malo frishka vazduha. raspita se hoce li nam danas trebati auto i kada, te donese listicu dnevnih aktivnosti.

oko 12 stize fitnes trener, za vreme vezbe sobarice obave ciscenje, a oko 14h serviran je rucak u seniku na terasi.

Oko 16h kada zavrsimo sa ruckom, narucis da ti se spremi djakuza i iznerviras se kada pitaju hoce li trebati i sauna. naravno da ce trebati i sauna. pa studenti smo , nismo stoka !

sampanj u djakuzi nece biti ohladjen, jagode ce opet biti spanske, umesto portugalske, malo ces se vikati na sefa sluzbe u domu , ali tolike dushe oprostices mu samo zato jer moras da juris na tenis u klubu poslanika.

caj posluzen u biblioteci ce opet biti ear gray iako je tacno naruchen indijski. kolacici sa malinama su nesto bolji nego tarti sa kivijem ...

oko 20h ides na veceru, operu i sl. ali to se doma ne tiche.

i tako sve nekako... socijalno... u smislu, kashogiju je kud i kamo mnogo lepshe...

......heheheh a onda te probudi mama i kaže "Milojka, probudi se, treba da se 'rane kokoške i da ideš na njivu da kopaš kukuruz." :bubblegum: :bubblegum: :bubblegum: :bubblegum: :bubblegum: :arapin: :arapin: :arapin: :arapin: :mama: :mama: :mama: :mama: :mama: :mama:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!