Originally posted by shumadinac
Belle, ne možeš tako da gledaš na ove naše "probleme".Ok, voleo bih i ja da sam na mestu Georga Michaela, pa nisam.
Ako se je nekima pružila prilika da studiraju, zna?i sad nemaju pravo da kukaju i požale se na odreðene probleme?Yeah right.Slažem se sa tobom da mnogi nemaju priliku da studiraju, ali zaboravljaš one (kojih ima troduplo više), koji imaju priliku, i toliko godina vise na faxu i ništa ne urade, ve? samo drugima zauzimaju mesto.Poznajem gomilu ljudi koji su ušli u budžet, a i oni koji nemaju para pa su platili, pa još vise u prvoj godini, i nisu dali nijedan ispit.E takve bih ja kritikovao, tj. besio za m***
Duso, ako pucas na to da sam ja neka radnica iz palancinkarnice (moje postovanje!) koja drzi dve sise u pregaci, a trecom sisom razvlaci usta umesto kore i dobacuje studentima u prolazu kako joj cetvrta sisa nije izrasla , rekla bih ti da si u zabludi. ja sam imala priliku da studiram i zavrsila sam fakultet, ali poznajem jednu devojku koja je ziva enciklopedija i dugo nije mogla da studira, jer joj je kuca neokrecena, drva nisu spremljena, nista nista nista i ima jednu ruku i sve radi sama ...
sad smo obe na budzetu, ja na drugom fakultetu (imam 26 godina, sto bi rek'o nas narod zadnji mi je voz), ali ona je tek na prvom. (ima 42 godine, kao Djina Gerson)
dakle, nije u pitanju ekstaza komunikacije ekstazom defekacije. U pitanju su cinjenice!
Licno nisam mogla da studiram prava jer nisam imala novca ....