Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

By жњ
Ja vec uveliko pucam po shavovima. Jos kao nedelju i po dana, ali se sve oooteglooo i sve me vise mrzi :obesen:

najgori mi je osecaj uvece kad skontam da nisam sve dovrsila ili pak ustajanje rano da bi se dovukla na ispit.. aaaaaaaaa :rida:

hocu mir :molise:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
meni tek pocinje ispitni rok, uzela sam juce da ucim (onako ozbiljno) .. za sad imam motivacije, ali ne drzi mene to dugo... :obesen: :obesen: :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Adam*
Originally posted by bisex-I-guess
meni tek pocinje ispitni rok, uzela sam juce da ucim (onako ozbiljno) .. za sad imam motivacije, ali ne drzi mene to dugo... :obesen: :obesen: :cupakosu:

Moras moras....................
Korisnikov avatar
By SouthSide
Ja imam sutra jedan, nista nisam stigao, vucaram se po stanu,

ne mogu vise, a imam ih kasnije jos 2, zesce sam se vec smorio,

slusam neke bolesne mixeve po netu i gledam neke ubitacne

sajtove....ma ispitni rok je :seronjo:
Korisnikov avatar
By SouthSide
Originally posted by amnesia
najgori mi je osecaj uvece kad skontam da nisam sve dovrsila ili pak ustajanje rano da bi se dovukla na ispit.. aaaaaaaaa :rida:
E bas to, preslikala si me

:duh: :budilnik:

-
Korisnikov avatar
By MARQUE
Sve što ne moraš napraviti danas ostavi za sutra .... :nokti:

:jesenski-rok-rules: :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Uuuuuuuuuhhhhhhhhh... Kod mene sve tek po?inje... Ima još mesec dana da grickam usnu...
Korisnikov avatar
By colorado
Meni je juce prosao - 100% uspesno. :D Jos diplomski... Sto se ne bi nikako desilo da nisam imao drustvo za ucenje. Ni jedan ispit nisam spremao sam. Nema sanse da se nateram da sam sebi prepricavam to sto sam procitao. A i nekako kad vidim da nisam jedini koji pati mnogo mi je lakse. Ali je jaaaako skenj kad ucis s nekim, pa ti polozis a tadruga osoba ne. :(
Korisnikov avatar
By Kittrie
ajd , ajd.... polako, sve CEbit ok

ipAk treba neKi manijaci da drKaju na :sise: tvoje iz zHbunja... zato - NE DAJ SE INES !! :smeh:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by colorado
Meni je juce prosao - 100% uspesno. :D Jos diplomski... Sto se ne bi nikako desilo da nisam imao drustvo za ucenje. Ni jedan ispit nisam spremao sam. Nema sanse da se nateram da sam sebi prepricavam to sto sam procitao. A i nekako kad vidim da nisam jedini koji pati mnogo mi je lakse. Ali je jaaaako skenj kad ucis s nekim, pa ti polozis a tadruga osoba ne. :(
Meni je najgore kad sednem da štrebam da drugaricom i onda posle 2h provalim da je ona prešla 4 pitanja, a ja još uvek maštam o tome da po?nem da u?im prvo... :(
Korisnikov avatar
By Delete
Ja se spremam da ucim vec nekih mesec dana i juce sam se napokon naterala da pronadjem knjige, i tek sto sam ih nasla...zazvonio mi telefon i ja ugovorila odlazak na kafu, posle me mrzilo da ucim. Ma samo mi je tesko da se nateram da pocnem uciti, a kad vec sednem, onda ide lako, desavalo mi se da neke od tezih ispita, koje svi spremaju i po 2 meseca ja sremim za 7 dana.
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by bigirl
Meni je najgore kad sednem da štrebam da drugaricom i onda posle 2h provalim da je ona prešla 4 pitanja, a ja još uvek maštam o tome da po?nem da u?im prvo... :(
Pa zato mi ZAJEDNO ucimo. Jedan cita, pa posle ovaj sto je slusao mora da ponovi to sto je ovaj procitao.
By Thomas
Ali je jaaaako skenj kad ucis s nekim, pa ti polozis a tadruga osoba ne. :(

....a koliki je trek skenj, kad ti tresnesh, a druga osoba polozi. QQ :drama:
By Gost
Ja imam problem jer nikad dosta u?enja.
I najtužnija sam kad nešto tako brzo nau?im.
:placko:
(No u takvim situacijama, tu su Žute i Bele strane, tek
da ne ispadnem iz forme).
Živeli ispiti, živeli rokovi!!! Ne?u da diplomiram jer volim da
u?im! :p?elica_u_racionalizaciji:
Korisnikov avatar
By svejedno
Fuck up..
No dopro.. Osecacu se odlicno kad se sve zavrsi. Nadam se.
A i vreme je odlicno za ucenje. Eto jedan + za vreme.
Korisnikov avatar
By shumadinac
Tell me about it :alexis:
Sva sre?a, ove godine sam malo druga?ije isplanirao rokove, pa ne lupam glavu kad imam ispite dan za danom.Ovaj put imam ispite u razmaku po 7 dana pa se ima vremena za sve....ali sve do kraja juna, kad su opet dan za danom :flaming:
A o septembru radije da ne pri?am...a što je najgore, pomerili nam rokove za avgust i time nam skratili letovanje :flaming:
Ali kao što re?e Marque:"Sve što ne možeš danas, ostavi za sutra" :D
Korisnikov avatar
By Belle
Kako izdrzati zivot bez ispitnog roka, bolje je pitanje? Dajte, molim vas, tesko je danas dobiti priliku za studiranje u zemlji iz poznatih nam razloga (valjda), pogotovo, studirati voljenu materiju. Treba biti ZAHVALAN i ne kukati previse. Nece nikuda pobeci. Oko cega je zapravo frka? Ne razumem zasto se ljudi toliko opterecuju rokovima, narocito ispitnim rokovima ...

Ja razumem da nekog mrzi da uci, ali onda taj i ne uci. Uostalom, nije poenta samo dati ispit. Poenta je i skapirati ono sto ucis, ako ucis ono sto volis. ja bih bila presrecna da imam tvoje muke, devojcice. :P
Korisnikov avatar
By switchon1234
Meni je maj bio ubitacan posto sam preko kolokviuma dala razne ispite + razne seminarske smo trebali zavrsiti. Sad spremam jedan i bas mi prija. Kao sto je Bella preporucila, uzivam u tome da ucim.

Najvise mrzim vise ispita paralelno spremati, zbog toga gledam da ne dodjem u situaciju da moram tako ciniti.

Slazem se sa Coloradom oko zajednickog ucenja. Jeste da sad ne ucim ni sam kim zajedno, ali sam 1. i 2. godine studija to praktikovala, a mozda cu i zadnje ispite tako spremati.

Sta da kazem, uzivajte!
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by SouthSide
I na kraju nisam ni izasao.... :zid:
Kako mi ovo zvu?i poznato
:mete: :zacepi:
Korisnikov avatar
By shumadinac
Belle, ne možeš tako da gledaš na ove naše "probleme".Ok, voleo bih i ja da sam na mestu Georga Michaela, pa nisam. :njanjanja: Ako se je nekima pružila prilika da studiraju, zna?i sad nemaju pravo da kukaju i požale se na odreðene probleme?Yeah right.Slažem se sa tobom da mnogi nemaju priliku da studiraju, ali zaboravljaš one (kojih ima troduplo više), koji imaju priliku, i toliko godina vise na faxu i ništa ne urade, ve? samo drugima zauzimaju mesto.Poznajem gomilu ljudi koji su ušli u budžet, a i oni koji nemaju para pa su platili, pa još vise u prvoj godini, i nisu dali nijedan ispit.E takve bih ja kritikovao, tj. besio za m*** :nunchake:
Korisnikov avatar
By Belle
Originally posted by shumadinac
Belle, ne možeš tako da gledaš na ove naše "probleme".Ok, voleo bih i ja da sam na mestu Georga Michaela, pa nisam. :njanjanja: Ako se je nekima pružila prilika da studiraju, zna?i sad nemaju pravo da kukaju i požale se na odreðene probleme?Yeah right.Slažem se sa tobom da mnogi nemaju priliku da studiraju, ali zaboravljaš one (kojih ima troduplo više), koji imaju priliku, i toliko godina vise na faxu i ništa ne urade, ve? samo drugima zauzimaju mesto.Poznajem gomilu ljudi koji su ušli u budžet, a i oni koji nemaju para pa su platili, pa još vise u prvoj godini, i nisu dali nijedan ispit.E takve bih ja kritikovao, tj. besio za m*** :nunchake:
Duso, ako pucas na to da sam ja neka radnica iz palancinkarnice (moje postovanje!) koja drzi dve sise u pregaci, a trecom sisom razvlaci usta umesto kore i dobacuje studentima u prolazu kako joj cetvrta sisa nije izrasla , rekla bih ti da si u zabludi. ja sam imala priliku da studiram i zavrsila sam fakultet, ali poznajem jednu devojku koja je ziva enciklopedija i dugo nije mogla da studira, jer joj je kuca neokrecena, drva nisu spremljena, nista nista nista i ima jednu ruku i sve radi sama ...

sad smo obe na budzetu, ja na drugom fakultetu (imam 26 godina, sto bi rek'o nas narod zadnji mi je voz), ali ona je tek na prvom. (ima 42 godine, kao Djina Gerson)

dakle, nije u pitanju ekstaza komunikacije ekstazom defekacije. U pitanju su cinjenice!

Licno nisam mogla da studiram prava jer nisam imala novca ....
Korisnikov avatar
By m..
Ja jedva da i primecujem da je ispitni rok, kao ucim ja (bar 2 sata dnevno, laganim tempom), ali i radim svasta drugo, ilazim, cak sam imala i neki posao, lagano i opushteno. Doduse ja sam apsolent pa ne jurim nikakav uslov (tj jurim neka 3 ispita, ali imam 3 roka pa mi ravno do bukureshta)
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Originally posted by Belle
ja sam imala priliku da studiram i zavrsila sam fakultet, ali poznajem jednu devojku koja je ziva enciklopedija i dugo nije mogla da studira, jer joj je kuca neokrecena, drva nisu spremljena, nista nista nista i ima jednu ruku i sve radi sama ...

offtopic: hahahaha :smeh: :smeh: :lol: odlican klip!! :D :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by bigirl
Pa zato mi ZAJEDNO ucimo. Jedan cita, pa posle ovaj sto je slusao mora da ponovi to sto je ovaj procitao.
Ajoj... Ne mogu ja tako... Probala sam više puta... Ma, ja sam izgubljen slu?aj za u?enje... :shtap:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!