- 03 Maj 2006, 17:47
Primate li univeritetsku stipendiju? Koju i koliko? (ako nije tajna) .. Ulaže li Srbija dosta novaca po tom pitanju? 

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by bigiboyDrago mi je zbog toga... ja sam morao da biram da li ?u odreðenog meseca jesti doru?ak ili ru?ak... a sa našim rasporedom ?asova naj?eš?e nisam stizao ni na jedno... suve ve?ere vikendom su bile zakon... zamisli dobiješ kuvano jaje, zemi?ku i paštetu... wow... redovi su bili kroz ceo park kod Vuka... kada bih uspeo da izmuvam bon za suvu ve?eru, subota je bila dan za ožderavanje (istovremeno dobijaš i ru?ak da pojedeš u menzi)...Originally posted by jukiepromenilo se bre, promenilo
... nismo smeli ni da jedemo više od jednog obroka dnevno u menzi..![]()
![]()
Originally posted by ZibroDa, ali u moje vreme takvih je na recimo tre?oj ili ?etvrtoj godini bilo (procenjujem) 3-5 posto od ukupnog broja studenata. Predmeti su bili tako koncipirani da prakti?no moraš da padneš drugu godinu... ja sam se prešao pa upisao tre?u, i nije bilo šanse da je položim...
moze da ga dobije svaki redovni student koji nije gubio godine ,
Originally posted by bigiboyStipendija...
Primate li univeritetsku stipendiju? Koju i koliko? (ako nije tajna) .. Ulaže li Srbija dosta novaca po tom pitanju?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!