Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

...i kako vam ide.

Uporedite ih sa redovnim studijama. (da li su vam teze?)

Da li znate da su ponovo poskupele...
Kako izlazite na kraj sa placanjem istih...
Kako se ogrebati za stipendiju....(drzava ih nije davala proshle god)
Korisnikov avatar
By djo
ja :diplomac:
evo sad treba i da ih zavrsim. imao sam stipendiju ministarstva nauke.

poslediplomske su pesma u poredjenju sa (mojim) fakultetom, imam fantasticne mentore i radim iskljucivo ono sto me zanima... ne znam kako je na drugim fakultetima....:goran:
By Simor
Ja sam upisao postdiplomske studije i... stao. Nisam bio zadovoljan ni kvalitetom studija, niti sam odabrao pravi smer. Sada sam u stanju hibernacije, a da li cu ih nastaviti ili cu se premestiti na drugi smer, to cu jos videti. U medjuvremenu sam prolazio neke neformalne edukacije.... A sto se tice placanja pd studija, ja sam bio na budzetu, tako da njihova cena nije bila nesto visoka.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by * NajS *
...i kako vam ide.

Uporedite ih sa redovnim studijama. (da li su vam teze?)

Da li znate da su ponovo poskupele...
Kako izlazite na kraj sa placanjem istih...
Kako se ogrebati za stipendiju....(drzava ih nije davala proshle god)
Nisam se nigde upisao (dvaput probao, dvaput rekli da mogu samo kao samofinansiraju?i).
Skupe su nenormalno (ja nemam te pare!), i izra?unao sam da bih više izgubio pla?anjem nego što bih dobio (dobio bih verovatno 2-5 procenata ve?u platu AKO uspem da nadjem posao u školi, što mi baš i ne ide...). Zato za 10-15 odsto tih uštedjenih para kupujem modernu literaturu iz oblasti koje me zanimaju (trenutno ?ekam sajam, jer imam sve što Mamut i Plato mogu da mi ponude).
Profesori bi mi ina?e bili isti oni koji su mi predavali na dodiplomskim, a iskreno re?eno nisam mogao da ih smislim i stegne me u stomaku kad ih vidim; i onda bi trebalo da budem cile-mile sa njima kao njihov postdiplomac... ma beži...
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Upisao pre ravno 10 gidna. Polozio ispite na vreme, razocaran kvalitetom nastave, pristupom samom organizacijom. Mislio sam da napisem rad na temu trgovanja opcijama i matematickim modelima procene vrednosti opcija, ali nisam naisao na podrsku. Nudili mi dosadne akcije.
Korisnikov avatar
By Vega
Ja sam u USA na postdipl. a u BG sam zavrsila fax. Moje licno iskustvo je - redovne studije zavrsiti u Srbiji jer se mnogo bolja osnova stekne, a postdiplomske u inostransvu jer je sve mnogo efikasnije i pisanje naucnih radova se podrazumeva dok je u Srbiji to i dalje pojam...bar je tako u prirodnim naukama...
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
ja moje zavrshio. moram samo da odbranim zavrshni rad, a to se nadam da cu uraditi do 26tog rodjendana.....a dotle:teg2:
Korisnikov avatar
By * NajS *
Originally posted by Franck Whitson
Nudili mi dosadne akcije.
Zashto su ti dosadne akcije (a zabavne opcije)???
:sweet:
Korisnikov avatar
By *deni*
Nikako, kukavac, da zavrsim redovne studije ( jos jedan ispit mi ostao ), a o postdiplomskim nikada nisam ni razmisljao.
Nisam, ruku na srce, razmisljao nikad ni o ovim redovnim, ali moji me naterali na studije.
Sta ces, estrada me je uvek vise interesovala od akademsko-moljacke atmosfere.
Ali, polozicu ja taj ispit i steci to prokleto zvanje, ne zvao se ja onako kako se zovem.
A posle, ne pada mi na pamet da se vise bakcem bilo kakvim sedenjem nad knjigom.
Dosta mi je vise !
:rida:
Korisnikov avatar
By tramp
dr u toku u usa, magistrirala
slazem se sa Vegom da za post dipl nije lose ici malo van, inace u usa dosta fakulteta daju $$$ za post dipl (mada manje sad nego pre) jer hoce da privuku strane talente :D
Korisnikov avatar
By switchon1234
Originally posted by tramp
dr u toku u usa, magistrirala
slazem se sa Vegom da za post dipl nije lose ici malo van, inace u usa dosta fakulteta daju $$$ za post dipl (mada manje sad nego pre) jer hoce da privuku strane talente :D
Dobro je znati. Ja planiram postdiplomske u inostranstvu(volela bih Svedsku, ali ako u usa trazu talente , onda mogu i kasnije u Svedsku :D ) kada zavrsim osnovne, za 2 god. Ali za tih 2 god moze mnogo toga da se promeni...Zavisice i od para i od mnogo toga...
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Originally posted by * NajS *
Originally posted by Franck Whitson
Nudili mi dosadne akcije.
Zashto su ti dosadne akcije (a zabavne opcije)???
:sweet:
Pa o akcijama se bre sve zna. Opcije su mnogo zanimljivije sa aspekta trgovanja i nacina vrednovanja.

Ali, ako razmisljas da li da upises postdiplomske na ekonomiji, preporucujem ti to da uradis. Stvarno nije tesko, literatura moze da se nadje u biblioteci Narodne Banke recimo, ima jako zanimljiv smerova. Ja sam na Monetarnom, finansijskom i bankarskom menadzmentu i bile su zanimljive knjige, ali je pristup profesora skandalozan, odnosno tada je bio. Ako mozes da prodjes preko toga, go for it. Pomoci cu ti oko pisanja magistarskog :saint:
Korisnikov avatar
By * NajS *
Oh Frank zlatan si!!!

Svakako cu te kontaktirati sledeceg meseca...

:superheroj:
By Thomas
Pa nadam se, da cu te upoznati na domacem terenu. :gol:
Imao se beshe nekad to u planu (otici iz Srbije), ne?

Zasad nemam josh nikakav koristan link, da ti serviram neshto konkretno, ali potrudit cu se...

Bilo kako bilo, sretno!!!!

BTW, ti si mislio vec ove jeseni da pocnesh sa studijama ili tek naredne?

(Hmm... verovatno sledece, jer su upisni rokovi za letos vec prosli... :nerd: )
Korisnikov avatar
By * NajS *
rokovi za postdiplomske u Srbiji su 20. oktobar....
Korisnikov avatar
By Mars
Na mom fakultetu mi nje palo na pamet da idem dalje
na post.dipl. !

Mozda nekad, na drugom, ali ne ovde.

A je l' mogu ja da promenim svoj horoskopski znak?
http://www.hellocrazy.com/
Korisnikov avatar
By Myself
Upisala kada sam diplomirala, sto znaci pre 7 godina...
Posto sam pocela da radim 3 dana posto sam diplomirala, mislila sam da mogu. Medjutim, nisam se trudila jer sam se isuvise trosila na poslu. Tako da nista nisam ni polozila (mada se ne kajem).
Danas mi to Mr ispred imena ne bi znacilo nista...mada ni sada nije kasno, ali nemam volju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!