Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By delfinmne
Jel ima neko da studira u Londonu ili U.K. uopste? Trebao bih da upisem Master u oblasti racunarskih mreza pa bi mi trebala pomoc...
Korisnikov avatar
By dungoll
ili imaš stipendiju ili imaš puno para :)
blago tebi.

a kakva bi ti za to pomoć trebala ? sve je jasno naglašeno na bilo kojem od univerziteta u londonu, sve jako lepo objašnjeno, a i razrađena je to mašinerija trust me :) njima je to samo posao.
Korisnikov avatar
By delfinmne
Hehe buddy-a imam, mada nikad dosta :) Treba mi neko da mi kaze kakav je zivot u Londonu, koliko je skup? Stipendiju nemam ali je trazim...
Korisnikov avatar
By dungoll
skup je. studiranje je skupo. sve je skupo.

prenapucano skupo po mom mišljenju. mada obrazovanje im je ultimativno kvalitetno, ali sve drugo je bespravno skupo. uvek bilo i biće samo skuplje.
Korisnikov avatar
By delfinmne
Pa dobro, plate im nisu lose, bar sto se tice networking-a.
Korisnikov avatar
By dungoll
ti ideš da studiraš, nećeš ti ništa raditi - barem prvih par meseci, a to košta.
jesu im plate dobre, ali da bi počeo da radiš u struci, moraćeš malo da guliš guzicu, i ne na kurcu, nego na stolici radeći tamo, kako bi te poslali bog da na praksu, e onda posle toga se možeš nadati poslu u struci, i enivej, kao student imaš prava na samo 4 sata radnog vremena na dan, što ti ne daje mogućnost da zaradiš tu dobru platu (nezavisno da li si dođoš ili imaš EU pasoš ili GB pasoš) tako da - vadi nogice iz korita, nisi na moru, a vetar je ventilator. :)

drugim rečima, ne čekaju oni tek tako tamo nekoga - a sad, i pored toga, može da ti se desi da te usere i da ti se desi nešto bolje, ali :) šanse ? male! :zeva:
Korisnikov avatar
By delfinmne
Pa ne mislim ja da radim dok studiram (a moze i to ako se nadje nesto). Zavrsim tu jednu godinu pa trazenje posla... :)
Korisnikov avatar
By dungoll
i ja imam svoje ideale i lepo je to, ali - nije to baš tako jednostavno :)
Korisnikov avatar
By delfinmne
Pa upravo zato i trazim nekoga ko zivi tamo za po neki savjet...
Korisnikov avatar
By dungoll
hum, moj jako dobar drug je tamo, i studirao je tamo i sad živi tamo, i zato znam da je jebeno da se to sve uradi.
ne - on nije into gay charity work, pa neću ni da pomišljam da ga smaramo na temu.

a znam da i ja kada sam hteo da odem na studije (iako imam rodbinu tamo, iako sam visio tamo tokom 90tih), nije bilo lako, i odustao sam i išao lepo u nemačku, jeftinije, jednako dobro, ako ne i bolje.

dunno.

srećno ti ako si baš navalio na jebeni london. :hail:
Korisnikov avatar
By delfinmne
Pa imam ja jos par opcija. Svidja mi se London jer je kosmopolitski grad (bio samo u prolazu), blizu je i prica se engleski... U Njemackoj sam bio i ne svidja mi se previse. Ako ne prodje ovo za London onda gledam za Montreal ili u najboljem slucaju NY. ;)
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
:kisa: London ima groznu klimu...

U svakoms lucaju, studiranje van je dosta tesko ukoliko roditelji ne mogu da te finansiraju odavde. Sto se tice posla, mislim da to moze da se nadje, ukoliko extra znas jezik... ali... pokusaj da odes na taj master ako ikako mozes, da vidis samu Englesku i da vidis mozes li da zivis van... Ja sam odbila dve stiendije za full studije van iz navedenih razloga, ali cu mozda na master da odem (prezivecu tih 7-8 meseci) kad za to dodje vreme...
By Ca rules
Studirao sam ja u UK (zavrsio tamo srednju skolu, osnovne studije i master) i sada radim u Londonu pa ti mozda mogu pomoci. Jedna stvar je za mene sigurna, od svih gradova u kojima sam bio u Londonu bih jedino mogao da zivim (mada znam da je poredjenje neosnovano jer London i najbolje poznajem).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!