Ajoooooooooooooooooooooooooooooooooooj evo ja sam ti direktan prenos iz Košutnjaka.
Što se tiče doma, OK je, a tu podrazumevam uslove tipa krevet, zidovi, police, ormari, mada mogli su da stave više pregrada. Okolina je šuma + mali dom = društveni život jak kao sobna temperatura.
Gostovao sam u Studenjaku, gde su sobe manje i deluju malo starije, ali opet čini mi se slična situacija, osim naravno društvenog života, koji nam, da ne zaboravimo, vrlo ažurno naplaćuju svaki mesec u vidu nameta od 150 dinara. Tamo ugl ljudi idu koliko sam skapirao pre svega zbog žuraje.
Sve u svemu, taj fizički aspekt doma kao objekta je podnošljiv, možda i dobar, jer je i cena najadekvatnija za studentsku kesu i preživljavanje. Ako održavaš sobu biće ti lepo.

I sigurnost je dobra, jer je na ulazu portir i ne može da uđe bilo ko kad hoće i kako hoće.
E sad malo emo fazon.
Rekao bih da je najveća mana svakog doma ČOVEK, LJUDI. Prevashodno sva prljavština koju vuku za sobom, sav smrad i nevaspitanje, zadrtost, navike, nesposobnost, ali najviše smrad definitivno.
pod 1 Tipa ovo - imao sam cimera koji se nije kupao. Dosta dugo.
pod 2 Danas sam otišao u susednu sobu i jedna cura je obula moje papuče samo da ode da piški i TOLIKO MI JE UPUVALA PAPUČE DA I DALJE SMRDE NA CRKOTINU IZ MOČVARE SMRTI. plan je da ih polijem koncentratom hlorovodonične kiseline da se rešim otrova

ja ne znam šta joj je sa nogama da li ih ikad potapa negde i zašto to nije katran ne znam
pod 3 cimer ima problema sa sinusima pa svako jutro iz peta zahrmbači da izvuče slinu i onda je ispovraća u vecešolju i tako ja doživim malu smrt svako jutro, te nervni slom u večernjim satima
pod 4 i tako dalje mnoge stvari na koji sam ja kao princess vrlo osetljiv
suštinski to i nije tako strašno, nego ja pišem sad malo pod recent utiskom nemilog mi događaja sa papučom.
ako ti je društvance fino - fino, ako nemaš ekipu, neminovno je da ćeš upoznati hrpu ljudi, neki će ti se dopasti neki ne - klasika. ali zezancija je uvek prisutna i uvek je tu negde.
ako ideš u dom bilo bi dobro da si tolerantna i da imaš malo jače živce, jer nije uvek mir i tišina i ne povinuje se dom tebi, nego se prilagođavaš u izvesnoj meri, a ono što sam zaključio iz neposrednog okruženja je da nije loše da pokažeš zube u startu recimo, ali nikad nije kasno
ako imaš neko konkretnije pitanje, rado ću ti odgovoriti. može i u formalnijem maniru od ovog ako preferiraš.
iiiiii da, u domovima su obično ljudi koji teže tome da očiste godinu, sa koliko toliko dobrim ocenama da bi mogli da zadrže i sledeće godine mesto. ovo
NIJE pravilo, jer ima i onih kretena koji se rastežu sa apsolventskim stažom i invalidninama do beskonačnosti i nazad
ako želiš da učiš, u domu postoje uslovi za to ofc no worries i najbolja varijanta je da imaš društvo koje će redovno da odrađuje obaveze tako da se ne zagubiš u neradu slučajno