Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By VANGEL
Paaaaa - tih dana mislim bas oooo tome dal ceme neko iznenaditi ili cu kao i uvek vecinu da oborim :D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Jaoj, ja obooooozavam one olovke sto se kupuju kod Chajniza, ima ih 12 razlicitih boja i pisu sa sljokicama. :love: Obozavam njima da podvlacim gradivo..
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ja sam u stanju da ubiiiiijem nekoga ako mi zatvori knjigu pre nego sto polozim ispit, tooo mi je gadan trip. Uvek mi je knjiga otvorena tacno tamo gde sam stala sa ucenjem, a ukucani su navikli vec na moje sizofrene napade i ne smeju ni da pridju knjigama, pa me pitaju: Je l' mogu da je premestim na drugu stolicu? :lol:
Korisnikov avatar
By constantine
paaa znajuci kolki sam ja tremaros posto ispiti nisu jos krenuli mislim da cu da pijem tablete za smirenje :D

a sto se tice srednje skole, obicno ne radim nista sto se tice predmeta to vece ili jutro nego pustim tv i same misli odu jer u suprotnom unervozim se i krene blokada
By J...
Dva dana pred ispit uopste nisam ucila, samo bih pregledala knjigu da se podsetim gde sta stoji u knjizi. I tad ne bih imala tremu. Samo na dan ispita bih imala tremu i zato sam gledala da, ako je moguce polazem sto pre da bi i trema krace trajala.
Korisnikov avatar
By bu
vece pred kolokvijum se napijem..pa odem tamo..i polozim ga..heh.. :) ..
smirena sam tako da ono.. :) i kad padnem ja kazem sl.put prolazim :D
Korisnikov avatar
By Mars
Praktični, pismeni, usmeni...prva dva uglavnom bez posebne nervoze (osim čestih odlazaka u wc pred sam ispit usled nalevanja kafom i čajevima...a jednom sam morao i da preskačem vrata pošto sa unutrašnje strane nisu imala kvaku, eh)...prosto na tim delovima ispita imaš ispred sebe šta treba da uradiš i to je to.

Usmeni već druga priča...Nervoza radi, ali onog trenutka kad dobijem pitanja - nestaje (kod par njih nije bilo potpunog opuštanja jer su bili poznati po tome da pitaju neki bezvezni detalj iz predmeta davno slušanog i položenog i da te obore - jer, molim te, kako je moguće da se to ne zna...) Lično mi se nije desilo, al je unosilo nervozu.

A na ovim specijalističkim ovde...sve je drugačije organizovano...pa je i jedna od posledica (osim kvalitetnijeg znanja koje dobiješ) i to da nervoze na ispitu uopšte nema.

Rituale nemam. Volim da se čujem sa mojima pre toga, ali neobavezno.
By Sixto
Svaki bogovetni ispit u zivotu docekao na wc solji to jutro...
By alexandermagic
Nisam tremaroš, učio bih do dan pred ispit, nisam imao nikakve rituale.

Tema me podsjetila na neke koleZinice koje bi dolazile na ispit, mrmljajući si gradivo (valjda) u bradu, s podočnjacima do koljena, nervozne do granice pucanja. Ne dao bog da ih nešto pitaš pred početak ispita, počele bi nekontrolirano da histerišu. A ja ih baš tad najviše gnjavio... :D
Korisnikov avatar
By luciferin91
Predjem knjigu za svaki slucaj, ako je neshto promaklo. I podsetim sebe da cu slushati Justina Biebera ako dobijem 10 :D :D
Korisnikov avatar
By 2kune
samo malko odškrinem vrata da se vidi onaj čvrsti lanac i velim: ne, hvala, ne primam jehovine svjedoke, ali ovaj susjed odma vrata do prima sve, čak i mormone...
Korisnikov avatar
By HPLC
Pišem postove na forumu.

Jedem Nutellu i Xanax (0.25 mg, 1 na dan pred ispit, jedan na dan ispita).

Na kraju uvek sve prođe. Ako padnem - nađem smisao u tome, ako položim - javljam svima :)

Sem toga, ako vam je naveća muka ova oko ispita, onda vam je život dovoljno bezbrižan.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!