Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by colonia_boy
Originally posted by Hys.
Originally posted by Momo

jer su im i studenti filoloskog trazili 10 evra po strani

say what?

studenti filoloskog trazili 10 evra po strani?
Aham. Mozda jesmo studenti i jos uvek nemamo diplomu ali to ne znaci da smo juce rodjeni. Za prevodjenje strucnog teksta ponekad je potrebno i nekoliko sati po strani ako je terminologija zajebana. Ja povremeno prevodim profesorima sa drugih fakulteta i naucio sam da cenim svoj rad. Lake tekstove naplacujem do 5 evra ali ne secam se kad mi je neko zadnji put doneo tekst za koji mi nije trebao strucni recnik.

Znam koliko je nekad potrebno za prevodjenje strucnog teksta. Takve tekstove (na zalost?) samo i prevodim.
Ne radi se o tome vec o tome da znam da studenti izuzetno tesko mogu da naplate vise od 5 evra stranu, i da su cesto prinudjeni da rade za manje pare.
Bar je tako bilo ranije, a i puni su net forumi upravo o tome i toj problematici.

Super za tebe ako mozes da naplatis 10 evra stranu, posto je toliko naplacuju i osobe koje imaju mnogo godina iskustva u prevodjenju strucnih tekstova.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!