Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

By polarlicht4.1
Originally posted by Dirrty

Da ne dužimo priču, potrebna mi je adekvatna zamena/dopuna Hempela - Filozofija prirodnih nauka.
Probaj da nađeš Sinđelićeve tekstove ako nije kasno. Ne mogu da se setim kako se zove čovek, Svetislav, Svetozar, tako nekako. Ali predaje filozofiju nauke na grupama za filozofiju u Beogradu i Nišu. Imao sam par ispita kod njega i čovek odlično predaje a još bolje piše.

Da sam ranije video mogao bih još nešto da preporučim jer mi je skoro sva literatura sa osnovnih studija u drugom gradu. Maglovito se sećam da postoji još jedna knjiga na srpskom o filozofima nauke, neka žena ju je napisala...

Side note - hvala gospođi bogu i svim svetima što sam se na vreme maknuo sa Filozofskog u Beogradu. Veći krš i raspad nigde drugde ne videh.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Idiot nije pregledao još uvek, a prošlo je 2 ipo meseca.
Izbegava termine konsultacija, a kada ga ljudi presretnu na hodniku, ne zna gde se nalazi...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Na kraju sam izvukao 8.
Više od toga jednostavno nije u mojoj moći!

Ne ponovilo se.
:bye:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
To ti je super za prvu godinu, posle ti obično prepisuju ocene, tak da si dobro startovao. Aferim! :cheer:
Originally posted by polarlicht4.1
Side note - hvala gospođi bogu i svim svetima što sam se na vreme maknuo sa Filozofskog u Beogradu. Veći krš i raspad nigde drugde ne videh.
Pazi, nije da se neću složiti. :sarana:

Međutim najluđe je što je kvalitet znanja koji se nudi tamo zapravo dosta dobar (na osnovnim studijama, postdipl. su blagi užas) i odlična osnova za dalje. Samo je šteta što je sve to propraćeno atmosferom iz Doma za vešanje.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nema više nasumičnog ocenjivanja, Bolonja se zaista sprovodi.
U pitanju je čista računica, broj poena predispitnih aktivnosti plus broj poena ispita.
Najčešće profesori ne dolaze u direktan kontakt sa indexom, sem što na kraju daju svoj blagoslov potpisom.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Hm. Tako je bilo i u moje vreme u prvoj godini. Posle kad vas ostane 5-6 na godini sve postane mnogo ličnije, a i teško je bodovati humanističke nauke. Ne znam, septičan sam. Tungi će bolje znati.
By polarlicht4.1
Originally posted by AngraMaina

Ne znam, septičan sam.
:shok2:

Ne daj se Angro! :lol:

Ne znam za osnovne studije, njih nisam završavao u Beogradu, ali one doktorske su da čovek poludi. Mislim, ko još želi Leona Kojena za mentora danas? :qqlele:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by polarlicht4.1

Ne znam, septičan sam.
:shok2:

Ne daj se Angro! :lol:

Ne znam za osnovne studije, njih nisam završavao u Beogradu, ali one doktorske su da čovek poludi. Mislim, ko još želi Leona Kojena za mentora danas? :qqlele:
Ne videh ranije.

Da, mnogo su dramili o toj Bolonji ali koliko sam shvatio sve je ostalo isto, samo su promenili imena.

Postdiplomske na BU su tuga i jad već odavno, većina onoga što oni zovu disertacijama ovde bi jedva prošlo kao semestralni rad. Dođe mi do ruku materijal iz Srbije i to je skandalozno, jedna sa filološkog je objavila magistarsku tezu (o Laliću, ako se ne varam) i kao bibliografiju navela -- numerisano! -- ukupno 42 naslova, uključujući mislim Malu enciklopediju "Prosveta" i englesko-srpski rečnik.

Drugim rečima spasao si se -- ne znam kakav je Kojen mentor, ali u principu sve što čovek tamo uradi na postdiplomskim, uradi uprkos univerzitetu.
By polarlicht4.1

Drugim rečima spasao si se -- ne znam kakav je Kojen mentor, ali u principu sve što čovek tamo uradi na postdiplomskim, uradi uprkos univerzitetu.
Ja znam - nije nikakav. Kako mi reče preko asistenta koji ga je pozvao dok sam bio na drugim i poslednjim konsultacijama "ne sarađuje sa nepoznatim ljudima" tj. sa onima koji nisu osnovne završili u Beogradu. A da sam se spasio, to svakako jesam. Ovde gde sam sada ne samo da imam volju da radim nego sa svih strana te upravo podstiču na to i zaista ne otežavaju rad zbog nekakvih gluposti.

U svakom slučaju, sada sam jedan veoma srećan i radišan štreber koji će doktorirati za dve godine umesto da se drnda sa kretenima sa Filozofskog do kraja života. :yes:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!