Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

By ana.bojic
Pozdrav svima,

Razmisljam se da upisem neku skolu za Public Relations i trenutno se dvoumum izmedju PRA (www.pra.co.yu) i LSPR (www.pr-education.net) posto mi ova dva kursa deluju najinteresantnije....

Imate li neka iskustva sa njima... a sa nekom drugom skolom?
Koliko ste zadovoljni sa stecenim znanjem?
Da li je i koliko primenljivo?

:galerija:
Korisnikov avatar
By blenta
nemam iskustva
al kad odem na sajt tzv shkole za pr
i vidim pravopisne greshke dobro mi ne bude

:nerd:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Moj savet ti je da otputujes do Poljske. Tamo je to jedan od najskupljih obrazovnih profila, ali ipak jeftiniji nego ovde i krace traje. Moze se yavrsiti gotovo svuda, a po ugledu na britanske skole za PR. Predavanja su uglavnom na engleskom ili nemackom za strance (onace je ista cena i za svbe bio Poljak ili ne). Usko je strucna i nema svega i svacega kao na nasem univerzitetu, a na kraju dobijas sertifikat koji vazi na teritoriji cele EU. Ako budes imala srece, naci ces i jeftiniji stan, osim ukoliko izaberes Varsavu koja ume biti poprilicno skupa. Ukoliko se odlucis na ovaj korak, trebalo bi da znas i da su plate u Varsavi vise nego u drugim delovima zemlje, a posla ima svuda, i sama mozes odrediti svoje radno vreme. Ja sam razmisljao o toj skoli, ali sam ipak upisao turizam jer i onako ne bih imao vremena da ucim sbog posla. Ako imas podrsku roditelja, onda je to dobra solucija. :)
Korisnikov avatar
By switchon1234
Originally posted by ana.bojic
PRA ili LSPR
Meni McCannErickson tj. LSPR bolje zvuči. Pre svega pogledaj kako je koji sajt urađen, što je po meni važno - i to jedan od vidova komunikacije tj. i to na kraju krajeva dođe kao marketing.

LSPR - ja od onog što kažu oduzmem 50%, ali opet ako sarađuju sa LSPR, onda moraju da ispune neke standarde.

Na sajtu LSPR stoji CV predavača, što je bitno ako želiš da vidiš na osnovu kakvog iskustva će tebi neko pričati o PR-u...

I na kraju jedno malo zapažanje - reference agencije PRA obuhvataju većinom državne kompanije ili one koje su pri državi. Iz tog prostog razloga imam predrasudu prema ovoj kompaniji.

PR - vežba čini čuda, a ne seminari i škole. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!