- 18 Avg 2009, 13:01
pogledao sam program
ono sa hranom i pripremanjem iste me jako podsetilo na sektu hari krisna.
a druga stvar koja mi je zasmetala je :
"Projekcija filma: Belleville. Autori su Rena Radle i Vladan Jeremić. Ovo je kratak (21min) dokumentarni film o protestu protiv rušenja romskog naselja u Bloku 67 na Novom Beogradu u Aprilu 2009. Ovo romsko naselje se nalazi u neposrednoj blizini luksuznog univerzitetskog naselja čiji je vlasnik Milorad Mišković. Akcija rušenja romskog naselja kao i kasnije ograđivanje ostatka tog naselja izvršena je pod izgovorom ostvarivanja bezbednosnih uslova za održavanje Univerzijade."
a zasto gospoda Rena Radle i Vladan Jeremić nisu pustili na svom vlasnistvu tim romima da naprave karton siti?
ili sto tim romima nisu uplatili hotelski smestaj godinu dana unapred u nekom jeftinom hotelu?
i zasto neko smatra da ako je manjina u ovom drustvu treba da mu se dozvoli sve , bespravna gradnja na bilo kojoj lokaciji , bilo kakav rad bez placanja poreza na zaradu ..... a od svega najgore je sto je te kartonke napravio jedan covek koji je te iste iznajmljivao tim romima za 50 eura mesecno.
nismo mi svi coravi i ludi da bi slepo verovali vama koji od tog problema gledate kako da profitirate najbolje sto mozete.