- 20 Jul 2007, 18:05
Nakon izjave mog bivseg zeta da mu sin (moj sestric) zivi pored ujaka pedera, te da je veoma rizicno da zivi pored mene jer to moze imati posledice ne njagov dalji razvoj, CENTAR ZA SOCIJALNI RAD U JAGODINI neprestano, bez ikakvog pravnog argumenta bombarduje moju sestru pozivima i tvrdnjama da mora da da dete ocu. Kada im je moja sestra rekla da ono sto pricaju nema nikakvog pravnog osnova, potvrdili su i nastavili da bombarduju. Danas se sestra susrela sa svojim nevencanim muzem u Centru za socijalni rad (bez deteta), gde ju je ovaj zgrabio za ruku i ostavio joj modricu, dok niko iz Centra nije reagovao. Dozvolili su da pijan, urla po hodnicima, kancelarijama i sto je najvaznije mojoj sestri u lice sa gomilom pretnji, a moju sestru su obavezali TELEFONSKIM POZIVOM da mora da bude prisutna.
Rastrzana, uplasena i istraumirana, napustila je nazovi, sastanak i dosla kuci jako uznemirena (ruke su joj se tresle i nije mogla da prica normalno)...
Btw., rastava sestre i zeta jos uvek nije dosla do suda...
BESAN PEDER
Rastrzana, uplasena i istraumirana, napustila je nazovi, sastanak i dosla kuci jako uznemirena (ruke su joj se tresle i nije mogla da prica normalno)...
Btw., rastava sestre i zeta jos uvek nije dosla do suda...
BESAN PEDER