- 01 Mar 2011, 09:02
Pa nista.
A oni nisu nikakvi aktivisti,vec su obicni zabavljaci homofobne publike.
Onii su izlozbena postavka u muzeju homofobije,koje homofobi prikazuju publici kao 'zive' gejeve."Dame i gospodo,sa leve strane je zena sa bradom,a sa desne imate zivog geja!Zar nije odvratan?Zar zelite TO da usvaja decu ili da bude birano na javne funkcije?
Originally posted by AbortiraniTeroristaDa,mislim stereotip.
Originally posted by _miki_Misliš stereotip. I šta s tim? Stereotipi o gej muškarcima nije pao s Marsa, već je produkt toga da je veliki broj gej muškaraca baš takav. I na sve to mogu samo da kaže PA ŠTA...
Sustina Bokija je da on predstavlja otelotvorenje predrasuda o gejevima.On je hodajuca predrasuda sa kojom izjednacavaju nas ostale.
A i sta je Boki?Koja je njegova sustina?
Pa nista.
Originally posted by AbortiraniTeroristaAko se ovo "LGTB populacija" odnosi i na mene,ja nisam rekao a bi Bokija i Dekija trebalo zatvoriti u Djilasova cetiri zida.Samo sam reagovao na izjavu da su Boki i Deki najboli gej aktivisti na Balkanu.
Meni je interesantno da sama LGBT populacija koja zahteva toleranciju za sebe, ne ume da bude tolerantna prema različitima.
A oni nisu nikakvi aktivisti,vec su obicni zabavljaci homofobne publike.
Onii su izlozbena postavka u muzeju homofobije,koje homofobi prikazuju publici kao 'zive' gejeve."Dame i gospodo,sa leve strane je zena sa bradom,a sa desne imate zivog geja!Zar nije odvratan?Zar zelite TO da usvaja decu ili da bude birano na javne funkcije?
Originally posted by AbortiraniTeroristaDIvni aktivisti.
Jedino što mogu da zamerim Dekiju i Bokiju jeste da mrze sami sebe i reprodukuju stav da je biti peder nešto loše, sramotno i što treba kriti, iako je to očigledno u njihovom slučaju.