- 26 Maj 2009, 20:33
"razvratna setnja polugolih ljudi" ?
vec zamisljam kako Beogradom idu kolone roze kamiona i kabrioleta na kojima se kresu ljudi... tu je i gomila nasminkanih tipova koji dolaze na prajd u kupacim gacama, roze majcama sa perjem oko vrata (neki stizu gsp-om a neki taxijem) ...
Originally posted by Deletepa ako on sve probleme u vezi svog "opredeljenja" svodi na to sa kim ce u krevet onda blago njemu
Blic - komentar:
gej ili strejt odlucite sami | Utorak, 26 Maj 2009. 18:36h
E ovako, ja sam gej, ne stidim se toga, ali necu docu na tu paradu. Zasto? Bio sam na nekoliko, i bilo me je sramota, jer kao sto neko rece, pretvorilo se u razvratnu setnju polugolih ljudi, skandalozni protest, pa me je iskreno receno bilo sramota. Po struci sam lekar, kazu dobar strucnjak, ne mogu da kazem da me gledaju sa velikom simpatijom, ali vecina ljudi nema nista protiv mene ni moga opredeljenja i cak sta vise imam jako dobre prijatelje medju kako popularno kazu strejt populacijom. Da homofobija, diskriminacija postoji, postoji, to je cinjenica, ja za svoje opredeljenje nikoga ne krivim niti ocekujem da shvate moje, ali nacin na koji se generalno gleda de gej populaciju nije bas korektan, ja prihvatam svoj status manjine, zelim fer odnose sa svima, a koga vodim u krevet odlucujem ja, i slazem se da to siroke mase ne treba da interesuje...
Zalosno!
"razvratna setnja polugolih ljudi" ?

vec zamisljam kako Beogradom idu kolone roze kamiona i kabrioleta na kojima se kresu ljudi... tu je i gomila nasminkanih tipova koji dolaze na prajd u kupacim gacama, roze majcama sa perjem oko vrata (neki stizu gsp-om a neki taxijem) ...