- 28 Avg 2009, 02:38
Sve u svemu - šta će nam te glavobolje zarad jedne slike mojih muda, penisa i okoline.
Mada, kapiram, misliš figurativno.
Al šta da radim kad sam detinjast. Ima još vremena kad ću da budem pravi muškarac, kako ti to nazivaš.
Originally posted by *deni*Hm. Ja bih ti sad najradije okačio sliku mojih muda pa da sam proceniš njihovu veličinu. Ali onda će sutra onaj dosadni kiwi da otvori još jednu dosadnu temu o tome i onda će svima nama da bude još dosadnije ovde. Uz to će ona tuga od čoveka Raca da kaže kako je kršenje pravilnika kršenje pravilnika pa makar i na 30 sekundi (i da obavesti o tome nekog Nikolu?!?)
Вама би обојици било боље да ви престанете да се глупирате, да станете пред огледало голи, погледате своја муда и да , ако процените да су вам довољно велика, коначно схватите да нисте више балавандери и да је крајње време да постанете и прави мушкарци, који имају храбрости да стану у центар Београда и учине нешто добро првенствено за себе, а потом и за будуће генерације.
Sve u svemu - šta će nam te glavobolje zarad jedne slike mojih muda, penisa i okoline.
Mada, kapiram, misliš figurativno.
Al šta da radim kad sam detinjast. Ima još vremena kad ću da budem pravi muškarac, kako ti to nazivaš.