- 21 Mar 2009, 19:19
a, sad si i demokrata, nisi vishe samo katolik-komunista-anarhista-ateista-bogapitajshtasvene......?
mislim, imash li imalo osecaja da ne stajesh bar na tudju muku, DM-e??
p.s. u shta se izrodi ovaj DM? od onako dobrog pobijacha antonicevih gluposti i dobrog pisca u Borbi ili Nin-u do u skoro sushtu suprotnost?!?! shta bi chika Freud tek rekao za ovo....
Originally posted by Dušan Maljkovićbash ima li? a, da, dss-ovskih i ns-ovskih. nije shija nego vrat.
Zato što me, Velboki, propisno smori. Em ništa ne kapiraš -- da ima i ne-radikalskih amandamna
Originally posted by Dušan Maljkovićtome bi valjda i trebalo da drzimo fige!
, a da će skupštinska većina odbaciti radikalske po sličnom automatizmu po kojem su i podneti (ako je verna svom stavu da se neće dalje menjati zakon ni njegov Zeit),
Originally posted by Dušan Maljkovićnarochito prema onim koji najvishe zloupotrebljavaju demokratiju, ha??
da je demokratija po svopjoj suštini (mislim na parlamentarnu) formalizam i njegovo striktno poštovanje,
a, sad si i demokrata, nisi vishe samo katolik-komunista-anarhista-ateista-bogapitajshtasvene......?
Originally posted by Dušan Maljkovićzashto su sumanuti? sasvim logichni. ne treba opet ni da objashnjavam kako i zashto.
em ispoljavaš neke sumanute zahteve: kažite to strejterima.
Originally posted by Dušan Maljkovićradite shta hocete, samo ne licemerajte providno ovde, pliz!
Misliš da olga i ja krenemo kao Jehovini svedoci, od kuće do kuće, sa brošurom "Užasi kontrole bračne zajednice: oslobodte se terora mrske buržujeske institucije"?
Originally posted by Dušan MaljkovićI, nismo li izdiskutovali to vec odavno?? Kakva je to sad zvaka razvlachenja gejevi ne budite za gej brakove? pa, u okolnostima Srbije i ostalih zemalja ex-Yu, nazalost, gej brakovi josh ni nisu aktuelni, vec se grchevito borimo/te za bar suzbijanje diskriminacija i javne homomrznje, a ti si doshao da popujesh protiv gej brakova. malo li je shto Irinej, smradikali i bratija klevecu i lazu, josh samo fali da tebe slushamo?
Ovo je formu za diskusije, a ne akcioni skup za promenu zakonske regulative o braku. Ovde se svi obraćamo prisutnim u forum-zajednici, a ne hetero ili homo populaciji.
mislim, imash li imalo osecaja da ne stajesh bar na tudju muku, DM-e??
Originally posted by Dušan Maljkovićok, ovo granichi s prijavljivanjima moderatorima, tek da znash!
Ovde se odjavljujem. Da ti više en dajem duhovnu 'ranu i lečim dosadu tvoje teorijsko-praktične izgubljenosti u "idiotizmu seoskog života".

p.s. u shta se izrodi ovaj DM? od onako dobrog pobijacha antonicevih gluposti i dobrog pisca u Borbi ili Nin-u do u skoro sushtu suprotnost?!?! shta bi chika Freud tek rekao za ovo....