- 10 Avg 2009, 20:07
Bolje mu je da obuce plavi mantil i vinkluje motore na ves masinama jer za bolje i nije. Kada sledeci put odluci da zine, nek bar bude iskren do kraja i lepo kaze da smo bolesnici i da nas treba istrebiti, umesto sto daje ovako stupidne izjave i sto je jos idiotskije pokusava da se kao pere i objasnjava sta je hteo reci, a ne zna ni sam.
One iz Labrisa cute k'o mutave jer se plase da ce izvisiti za paradu sto ce se na posletku i desiti. Miliom ili silom. Ovo je samo jedan od finih pokusaja.
I jebem li ga, pre ce iz moje izopacene i nastrane lezbejske pice izrasti carobni pasulj nego sto ce Djilas da napravi metro i one silne mostove. A time bi trebalo da se bavi umesto da sere k'o foka.
One iz Labrisa cute k'o mutave jer se plase da ce izvisiti za paradu sto ce se na posletku i desiti. Miliom ili silom. Ovo je samo jedan od finih pokusaja.
I jebem li ga, pre ce iz moje izopacene i nastrane lezbejske pice izrasti carobni pasulj nego sto ce Djilas da napravi metro i one silne mostove. A time bi trebalo da se bavi umesto da sere k'o foka.