- 18 Apr 2009, 08:25
E sad ja nisam nesto sigurna da je samo uzrok taj sto je priroda htela nesto da uredi, nisam sigurna da ona ima neki "plan", ali opet je tako... Meni je sinuo neki moj odgovor nakon citanja jednog Ulixovog posta na forumu gde je on otprilike rekao da je moguce da je uzrok nastanka muske i zenske homoseksualnosti razlicit. Ako je uzrok isti onda mi se cini da bi i broj bio verovatno priblizan... Ali ako su razliciti onda nema ni razloga zasto bi ti brojevi bili uopste povezani.
Originally posted by LoniJa se slazem sa tobom, pisala sam vec o tome na temi o odnosu gayeva i lezbejki. I nisam krenula unapred sa tom pretpostavkom, pre nego sto sam se kretala u gay svetu pretpostavljala da je broj priblizno isti. Ali vremenom sam morala da se odreknem te pretpostavke jer je razlika uocljiva, npr da na deset gayeva dolazi jedna lezbejka, ne secam se sad kako si ti naveo, ali meni je takav neki utisak. Ljudi su na toj temi naovodili da se lezbejke ne krecu po gay mestima, ne idu na oglase i sl. ali kad i sve to uracunam opet broj jednih i drugih nije ni priblizan.
Da je gejeva više od lezbejki (bez biseksualki, ali i čak sa njima) ja mislim da je to zaista suvišno dokazivati.
Ne da postoji jedna anketa, nego njih hiljadu.
Uđi na svaki ljubavni oglasnik.
Uvek ćeš videti da je broj gejeva mnogo puta veći.
Uđi u gej klubove i tu ih je više.
Uradimo anketu na ovom forumu.
To je jednostavno tako, a tako je priroda udesila upravo zato jer muškarci nisu toliko bitni za natalitet kao žene.
...
E sad ja nisam nesto sigurna da je samo uzrok taj sto je priroda htela nesto da uredi, nisam sigurna da ona ima neki "plan", ali opet je tako... Meni je sinuo neki moj odgovor nakon citanja jednog Ulixovog posta na forumu gde je on otprilike rekao da je moguce da je uzrok nastanka muske i zenske homoseksualnosti razlicit. Ako je uzrok isti onda mi se cini da bi i broj bio verovatno priblizan... Ali ako su razliciti onda nema ni razloga zasto bi ti brojevi bili uopste povezani.