Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Da, imam neke muzičke fajlove u kompu, neki su mp3, neki mp4, itd, ali kada recimo ubacim nekih 10 mp3 pesama na listu i pustim, neke numere imaju i spot pride. A isto su mp3, u Properties sve isto piše... Kako, zašto? I kako sad ja da napravim/konvertujem u taj mp3 sa videom? Jer kad neki spot konvertujem u mp3 ostane mi samo muzika...

:fige:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Je l' moje pitanje toliko glupo, ili toliko niko nije imao iskustva sa ovim...? :tepih:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Onome ko napiše opost na temu sledi naagradaaa.... :awesome:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
evo sad jedno super glupo pitanje... Da li su ti fajlovi zaista u mp3 formatu ili samo u nazivu fajla stoji "MP3"? A mozda je neko preimenovao format video fajla dok mu je u folder options bila iskljucena opcija hide extensions for known file types..
By Kragi
Ma neka nova Gagina fora, garant. :sudija:
Heavy Metal Lover napisao:evo sad jedno super glupo pitanje... Da li su ti fajlovi zaista u mp3 formatu ili samo u nazivu fajla stoji "MP3"? A mozda je neko preimenovao format video fajla dok mu je u folder options bila iskljucena opcija hide extensions for known file types..
To je nekih 15ak random pesama do kojih sam došao ne sećam se na koji način, ali znam da mi je ili poslato mejlom, ili kopirano sa USB.
Evo jednog primera, pa mi reci da li je ovo mp3 fajl, ili nije:

Slika

Slika

?
Kragi napisao:Ma neka nova Gagina fora, garant. :sudija:
Koje Gage? Lady? M' jook.... :bundeva:
Korisnikov avatar
By deran
po veličini fajla vidiš da je mp3...

spotovi bi trebali da imaju druge ekstenzije-mp4.flv,wmv...
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2368378#p2368378]Heavy Metal Lover napisao:[/url]E sad cu da te gnjavim da u properties otvorish i tab details :-)
Nije bre gnjawaža, samo da se reši mp3 mystery... Evo ga, iznad su opcije Album, Artist, Genre, itd. i sve je prazno, pretpostavljam da te ovaj deo interesuje:

Slika

I drago mi je da je neko već rekao da je to mp3 format, ali kad slusam preko WMP, kad naiđu "te" pesme, otvara i video... :alikako:
АlexxэlA napisao:A je l' ti ovo u mp3 formatu ili ima i video? :D
Xaxaxa... maaali veseljače... samo što nije ovaj snimak, već onaj full :sluske: kao i još jedna pesma dotičnog scenskog izvođača..

As a matter of fact YES, hteo sam samo pesmu, a dobio i video pride... :opatica:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
e sad sam totalno zaintrigiran! Tu pri kraju detailsa se glavnom nalazi naziv video codeca, rezolucija, fps, itd. I'll have to consult the geniuses :-))
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Samo da javim da je, sasvim slučajno, rešena misterija... pih, baš bzvz. :sigh:

A gluuuuuupo, do bola :doh:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
:lol: to je bila referenca za South Park :lol: I only hang out with dumb bitches :awesome:

I, u kom grmu je lezao zeka?
Korisnikov avatar
By Synesthesia
U tom, da kad sam poslao fajl jednom bati, on mi kaže - pa ovo ti je mp4, a ne mp3, nigde mi ga ne pušta kao mp3, šta pričaš? - Pa, ali jesi video properties, kako nije mp3? A on počne da se smeje i kaže - Pa to je neko tako stavio, a u stvari je mp4...
Auu, a što sam ja alergičan na to "može da bude a ne mora da znači..."

Uglavnom, kaže da ljudi to ručno menjaju da bi sakrili stvari kod upload-a, tipa, kaže - Mnogi fajlovi nemaju ništa, ili .jpg recimo, a nije slika, i prebaciš u .rar ili .zip, i kad klikneš, a ono gle - arhiva, ima svašta...

Eto :nope: Dobar je zeka, al i nije nei grm... :novine:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!