Što se filmova tiče, kad se ima kinte i kad mogu da nabavim uvek kupim. Zapravo volim da imam originalne dvdije (ili blu-raye) jerbo obožavam behind-the-scenes i sl. dodatke, a volim i da pravim kolekciju i da mi stoje na polici. Ali uvek prvo skinem da pogledam i proverim da li želim neki film u kolekciji. Ili odem u bioskop ako se naši sete da otkupe nešto što mene interesuje.
Igrice tu i tamo kupim - WoW jerbo mora, a Mass Effect jerbo volim do imbecilnosti.
Skoro uopšte ne koristim audo cd-e više tako da sam prestala muziku da kupijem u tom obliku. Tu i tamo kupim poneku radio dramu/seriju/emisiju za kolekciju, ali opet skinem ili ripujem jer mi je zgodnije da mi mp3 stoji na kompu. Da imamo funkcionalan iTunes store, verujem da bih koristila.
Ne osećam neku grižu savesti jer me zaista užasava pomisao da nešto propustim zato što kod nas ne postoji dovoljno publike za nešto što ja volim, ili zato što onaj ko naručuje nije čuo za to. Desilo mi se kad su se Delfi otvorili da mi je lik/prodavac rekao da knjige na engleskom naručuje neka njihova teta/šefica, pa je naručila samo 2 kompleta 'Pesme leda i vatre', dok su se 'Vampirski dnevnici' u svakom trenutku mogli pronaći.
I taaaako...