Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By starky
e,ljudi,hocu da kupim GPS,pa mi treba pomoc,savet,iskustva.prvenstveno mi treba zbog puta van Srbije.
ne bih davala vise od 100-120 jura.
Korisnikov avatar
By Azdaja
ovako, meni se desilo da se u apatinu izgubim sa gps, a pre toga sam isla u ljubljanu i sve biDnulo u metar...u povratku sam morala ici u apu i nisam isla putem- ulicicama kojim obicno idem, vozikala se 45min po api ko retard....imam prestigio gv 5500tmc (komplet evropa)pokazace sve u evropi osim ape...:F (u prevodu - izgubim se u sa navigacijom :balerina: )
Korisnikov avatar
By Delete
Moja iskustva sa navigacijom Garmin Nuvi su veoma pozitivna. U zavisnosti od velicine displeja zavisi i cena, ali se krecu od 100e za 3.5", preko 4.3" - 125e do 5" koji kosta oko 150e.

Koristila sam i nesto pristupacniji Prestigio, kojim bas nisam zadovoljna. U BiH mi je tokom voznje po magistralnom putu na displeju pokazivao da se vozim neucrtanim putem, a u Becu smo se susreli sa nemogucnoscu da nadjemo ulicu gde smo smesteni, jer nije uopste postojala upisana na mapi.

Ono sto moram da napomenem je da se ne iznenadis ukoliko ti bilo koji od njih u gusto naseljenim podrucjima, ako si okruzena visim zgradama bude sporo radio, ili cak prestao da hvata signal - desava se i to cesto.

Ako ti je novcani faktor ogranicavajuci, onda je mozda dobra kupovina i nekog no name uredjaja, sa instaliranim garmin ili igo softverom i opustencija.

U svakom slucaju, za sta god se odlucis, srecan put! :)
Korisnikov avatar
By Sylar
Jos bolja mi opcija ako imas neki smartphone.
Skines crackiranu aplikaciju sa svim kartama i gruneš na mobitel i radi svoj posao.
Koristim Auru na Galaxy tab androidu i super radi :)
Za max 200eura bolje uzeti neki telefon vec samostalan GPS uređaj.
To bar sada nije teško pored raznih markica koje na sebi imaju GPS i android :)
Korisnikov avatar
By Mars
Garmin, takodje završavao posao, ali ću za sledeću kupovinu dobro da razmislim (spor odziv, često jedva nađe signal, skoro pa neupotrebljiv u pešačkom modu - nije da sam lično imao problema, ali da sam njega slušao...)

Na telefonu kad je stani-pani dovoljno mi je da mi Google Map izbaci maršutu da vidim gde treba da idem, bez interaktivnog navođenja.

Uzmi šta ti se sviđa na kraju ;)

Uzmi bilo šta
Korisnikov avatar
By Sylar
Garmin mi je katastrofa. Baš to što si i napisao ima spor odaziv i lockanje.
Nedavno smo uzeli Navigon i definitivni bolje radi.
Da locka GPS signal treba mu nekih 10-tak sekundi najviše.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!