Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Herald
Od 15. novembra 2011. svi korisnici Flat Postpaid paketa će moći da uživaju u još većim brzinama, i to po istoj ceni!
SBB je svojim korisnicima omogućio povećanje brzine protoka u downloadu, i čak do 50% povećanja protoka u uploada!
Cela postpaid ponuda je obuhvaćena pa će veće brzine obradovati sve, od korisnika našeg S paketa, do korisnika naših super brzih Turbo paketa!

http://www.sbb.rs/Vesti/5170/Najbrzi%20 ... rzi!.shtml
Korisnikov avatar
By Misfit
taman sam se razveselio - kad ono: jedino moju kategoriju nisu ubrzali, samo upload nešto malo. :flaming: baksuz forever.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
e, ajd da iskoristim temu posto sam i ja SBB.. jel moze neko da mi kaze kako ja mogu da vidim koliko prosecno MB koristim, posto mi je paket neogranicen
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
thx neznam :kiss: ma planiram da uvedem net kuci kod mojih, pa da vidim koji mi se paket isplati
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ljudi bez SBB-a:
Ne očajavajte. Za ovih 6-7 godina koliko se dičimo (:hmm:) "brzim" internetom, uvek su se kablovski i adsl provajderi jurili međusobno. Imam utisak kao da je to jedno od retkih tržišta kod nas gde korisnici osećaju pozitivan efekat konkurencije. Nije savršeno, znam, ali nekako se uvek dešavlo da kad kabel ubrza, adsl uskoro isprati, i obrznuto. Optimistična sam. :))
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ istina. tako i poslednji put kad su povecali svi su to uradili. nadam se da ce i sada :molise:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
e, a jel moguce da meni pokazuje da sam za dva dana potrosila 2GB a nista nisam skidala, vec samo klikcem? :nerd:
Korisnikov avatar
By sort_of_me
^ youtube? :D pa ono... ne bi trebalo baš toliko...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!