Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Kragi
A sto dobro ste culi?
Covek je imao rak, bilo je samo pitanje vremena ...
:pop:
Korisnikov avatar
By Laerem
Zamisli da zadnje dane svog zivota provedes promovirajuci iPhone 4... kako jebeno morbidno.
Korisnikov avatar
By bern
Džobs je bio vizionar. Mislim da je zbog ovih izliva ljubavi prema Džobsu najteže Bilu Gejtsu, njega niko ne voli :D
Korisnikov avatar
By erkondisn
zao mi ga je jednako kao bilo kojeg drugog covjeka koji se dugo borio s teskom bolescu. svakako mu nije bilo lako s tim.

no mora mu se dati priznanje vrsnog managera i marketinskog strucnjaka koji je znao postojecu tehnologiju upakirati na nacin da je estetski prihvatljiva, da ne treba razbijati glavu kako to radi vec ju je potrebno samo koristiti, i automatski time se svidjeti dobrom dijelu ljudi.

međutim, tu cemo stati, izrazito smara sva ova prica o vizionarstvu i dizanju u nebesa koju su napumpali mediji.

isto tako - od danas mi je jasno kako bi izgledao fekbuk da ga je bilo na dan Titove smrti.
Korisnikov avatar
By Srklet
erkondisn napisao:
isto tako - od danas mi je jasno kako bi izgledao fekbuk da ga je bilo na dan Titove smrti.
good one :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
zaplačimo i za one ljude koje rad na ipadu tjera na samoubistvo :party:
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... icide.html

Factories making sought-after Apple iPads and iPhones in China are forcing staff to sign pledges not to commit suicide, an investigation has revealed.
At least 14 workers at Foxconn factories in China have killed themselves in the last 16 months as a result of horrendous working conditions.

i prisjetimo se koliki je dobrotvor bio steve jobs :party:
http://money.cnn.com/2008/03/02/news/co ... index4.htm

Last year the founder of the Stanford Social Innovation Review called Apple one of "America's Least Philanthropic Companies." Jobs had terminated all of Apple's long-standing corporate philanthropy programs within weeks after returning to Apple in 1997, citing the need to cut costs until profitability rebounded. But the programs have never been restored.
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Заиста штета. Човек је имао смисла за дизајн и имао предивну визију будућности и потреба које иста намеће.
Свакако да ће га било ко тешко заменити на месту директора и визионара.
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Могу да покушам.
Прво, малтене је измислио smart телефоне и започео њихову еру. Отпочео експанзивни развој таблет рачунара. Производи Apple компаније су управо они који су приказивани у историјским филмовина футуристичког жанра а већина њих је Џобсових руку дело. То је више од елегантног дизајна, који ће бити врло акцентован у будућности. Његови производи међу првима омогућавају 3G комуникацију која потпуно мења начин разговора. Имплементација нових технологија и интеграција вишенаменских уређаја били су свакодневица његовог рада. Просто, човек је визионар. Видео је шта будућности треба - елеганција, једноставност, функционалност и свеобухватност. Све на додир руке...

http://www.time.com/time/magazine/artic ... 78,00.html
Korisnikov avatar
By 2kune
Popeye napisao:možeš malo elaborirati koja je to jobsova predivna vizija budućnosti? :sweet:
uništiti planetu zbog glatkih pištavih igračaka slabih baterija na kojima ostaju iz aviona vidljivi otisci prstiju... :party:
Korisnikov avatar
By Srklet
speedygonsales napisao:историјским филмовина футуристичког жанра
šta je pak ovo? :nerd:
moze neki konkretan filmski naslov, cisto da ilustriras o cemu je rijec. :)
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Futureworld, Star wars, Star trek, Electric dreams, The fifth element...
Они приказују будућност у којој је touchscreen основно техничко средство, 3G комуникација свакодневица и мултитехничко обједињавање неопходно!

EDIT: Да не помињем да је Џобс практично измислио оперативне системе какве данас користимо!

Ево списка Џобсових патената.

http://www.nytimes.com/interactive/2011 ... tents.html
Korisnikov avatar
By Srklet
pa kako je onda jobs vizionar, ako je ideje pokrao iz filmova? :neznam:
ja sam mislio da su vizionari ljudi poput nikole tesle and such. jobs je u najboljem slucaju suvremena verzija edisona, beskrupulozni i ambiciozni lopov koji je znao prepoznati prave vizionare. pa ih onda pokrasti i na tome masno zaraditi. :D
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Па филмови су тако приказивали будућност. Није морало да значи да ће се то уопште примити. Можда би кренули у неком другом, неистраженом правцу. Ти филмови су били јавни, што нико други није омогућио исто?
Почео је од десктоп рачунара који су, мисли, његова сасвим оригинална креација. Он је измислио компјутерског миша и кориснички интерфејс којим се њиме управља.

П.С. Наравно да се Тесла и Џобс баш и не могу поредити. Тесла је створио нешто сасвим ново, непознато док је Џобс само унапредио постојеће!

OFF:
Ах, обожавам их...

''
Korisnikov avatar
By Srklet
speedygonsales napisao:
П.С. Наравно да се Тесла и Џобс баш и не могу поредити. Тесла је створио нешто сасвим ново, непознато док је Џобс само унапредио постојеће!
ukratko, ako je tesla bio vizionar, onda to jobs nije bio. odnosno, ako je jobs bio vizionar, onda je tesla u najmanju ruku bog. :pop:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
speedygonsales napisao:Почео је од десктоп рачунара који су, мисли, његова сасвим оригинална креација. Он је измислио компјутерског миша и кориснички интерфејс којим се њиме управља.
molim? no comment...
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Popeye napisao:
speedygonsales napisao:
ukratko, ako je tesla bio vizionar, onda to jobs nije bio. odnosno, ako je jobs bio vizionar, onda je tesla u najmanju ruku bog. :pop:
Бог, да, то би била одговарајућа реч. :lol:
Anhedonie napisao:
speedygonsales napisao:Почео је од десктоп рачунара који су, мисли, његова сасвим оригинална креација. Он је измислио компјутерског миша и кориснички интерфејс којим се њиме управља.
molim? no comment...
Па што се онда јављаш, ако немаш коментар? -.-

Можда сам се мало несрећније изразио. Компјутере какве данас познајемо практично је измислио Apple. Дакле после почетних корака IBMa унапредили су архитектонику компјутера и смислили Mac који је Мајкрософт после покрао и направио Windows. Унапредили су миша који је међу патентима Стива Џобса што можеш да прочиташ горе...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
koncept misa je stvoren kad je steve imao oko 8 godina.

a to ko je stvorio "kompjuter kakav danas poznajemo" mi je prilicno retardirano reci. koncept arhitekture koja se danas koristi je napravio fon nojman 10 godina pre rodjenja stevea. ne znam kako mozes da kazes da je komjuter izmislio steve, kompjuterska nauka je davno pre njega otkrivena. a jos apsurdnije mi je sto si sve zasluge dodelio njemu. preobimna je ta oblast da bi mogao jedan covek da to uradi. on nije temelj vec cigla.
Korisnikov avatar
By Mars
Da je Steve bar MALO bio gay pa da ga ovde dostojno ispratimo...

:sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!