Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
bolje kupi onu bebu lap top što ima desetoinčni monitor.

ovim može neko da se ubije bona
Korisnikov avatar
By Torry
nije ni to losa ideja:teg:

na koji to bebi lap top mislis?
Korisnikov avatar
By erkondisn
misli valjda na tzv. netbook. sirina ekrana mu je nekih 10ak incha, a da ih se naci po 25 000 din :)
Korisnikov avatar
By Torry
ok, to je opcija 2.

sta cemo sa opcijom 1?:awesome:
Korisnikov avatar
By wizzy
Joj i meni je predobar:hyper: ali i preskup... Ma i preko Telenora je preskup, em sto moras da platis mesecnu ratu + paket, das 3 put vise love.
Korisnikov avatar
By andjela
meni je lepsi HTC Flyer, ali mi tablet kao uredjaj uopste ne treba
Korisnikov avatar
By Rei
Meni su oni jednostavno komicni, kad vidim na telenor reklami da lik vadi tablet iz dzepa, prosto mi je smesno. Nemam drugu reakciju na to.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
khh, možda sam tehnološki zakržljala, ali odista ne vidim poentu svih tih 'metnem i frižider u džep' govana.
Korisnikov avatar
By KiWi
Meni je laptop dovoljno portable ... preći ću na tablet kada bude kao i sada laptop - po ceni pristupačan, po tehnologiji parira desktop računaru, po težini i portabilnosti premašuje svoje pretke

P.S. čekam googlove ultralake laptopove sa GoogleOSom
Korisnikov avatar
By ultraviolet
stvarno, to će da prave? pa koliko ih olakša taj googleoso?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
gledala ja to isto...meni te stvari i trebaju jer mi tezak laptop da ga vucem u torbi, a bilo bi vise nego zgodno zbog posla....

ti tableti su mi lepi, ali ne mogu da se otrgnem utisku da nisu toliko korisni i prakticni kao jednostavni desetoincni laptopovi.....narocito sto bi mi u slucaju kupovine tako necega veliku ulogu igralo i duzina trajanja baterije....a nesto mi se cini da tablet ne moze da izdrzi koliko laptop (mozda gresim)

elem, deluje mi kao fensi i lepsa ali manje prakticna varijanta laptopa....
Korisnikov avatar
By Stripi
pa ono. Frend ima samsung tablet i kaže da mu baterija drži oko 24 sata'. Mislim da niti jednom laptopu ili netbooku ne drži toliko.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
kapiram...pa da, ja sam prvo lupila, a onda gledala da li sam u pravu....moguce da sam samo teska za promenu...znas kao - zna se kako izgleda kompjuter :D
Korisnikov avatar
By CareBear
@hlaefdige: gresis za bateriju. Drze isto ili malo vise od netbooka, zavisi od modela do modela. Inace razmisljam slicno kao ti - pre bih uzeo dobar netbook (10" laptop) i dobar smartphone. Jeste nesto skuplje, ali je meni prakticnije. Kao sto netbook ne moze da pruzi komfor kao laptop, tako ni tablet ne moze da se meri sa netbookom kad je u pitanju unos texta.

Post otkucan sa netbooka :)
Korisnikov avatar
By Stripi
e za pisanje je živa istina! Meni dođe da se ubijek kad želim napisati neki veći post na forumu ili neš na fejsu.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
da, onda definitivno nije za mene, jer bi mi koristio da mogu da radim (pisem) kada nisam kod kuce...
Korisnikov avatar
By Stripi
ne znam, meni je nekako nezgodno dugo pisati na touch screenu. Opet, moguće je i da se varam ako je Papa neš uspio otkucat na iPadu za twitter.
Korisnikov avatar
By Torry
meni bi zbog posla odgovaralo jer je mali i lagan...

gledala sam i uporedjivala cene....trenutno je preskup :evil:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
torry, mislim da nam je 10'' bolja i jeftinija opcija...
Korisnikov avatar
By Kittrie
netbook. :yes:

(kazem ja koja i dalje preferiram desktopove :lol: - za klasik kucnu upotrebu naravno)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ma da...jedino sto mi je taj tablet lep....al sta sad...nije mi za te pare lep, a ni do te mere neophodan
Korisnikov avatar
By Kittrie
ma..

super destop doma + pristojan netbook + smartphone.
kombo iz snova.
By velikije
a jel imao neko susret sa windows tabletima? meni bi pasovao ako neki ima iste - slicne mogucnosti kao win laptop i 2-3 usb porta + blutut. a uz sve to da nije preskup - zna li neko da preporuči?
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Gde to cudo da turim, u koji dzep?
Poznata sam po ljubavi prema ogromnim tasnama, ali mislim da mi ovo ni u svercersku tasnu ne bi stalo.
Glupos` I tell you, glupos`.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja nedavno u rukama držala Prestigiov tabletić, and it was beautifoooool... Meni se đa Android, pa sam ostala očarana. :love: Apsolutno sam se poprimila da nešto slično uskoro pazarim. Možda iskukam za rođendan ili za NG - pustim da prođe koji mesec pa da cena malko padne.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!