Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Promena operatora

Bezim na Telenor
3
11%
Bezim na MTS
1
4%
Bezim na VIP
5
19%
Ostajem tu gde sam
18
67%
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Blizi se 1. jul kada ce i zvanicno poceti prenos brojeva u mobilnoj telefoniji (kurcu fala vise). Prefiksi vise nece po difoltu oznacavati kojoj mrezi pripadate. :D Dakle, ko ce odmah iskoristiti mogucnost i sa svojim brojem "odleteti" kod drugog operatora? :D
Korisnikov avatar
By disaster blue
Cekaj, cekaj.. ja sam glooop.. aj mi prevedi datu recenicu :lol:
elem.. ja do sledeceg septembra ostajem u vipu..vezan ugovorom :)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
To ne vazi za one sa ugovornom obavezom! :P :lol:
Vi sve i da hocete ne merete pobjec' :D
Korisnikov avatar
By disaster blue
eto vis.. pa to je diskriminacija hehe :lol:
ali dobro.. mislim racun je velik..al se da izdrzat :smeh:
By Sixto
S Telenora na ViP. Hvala bogu zivim u Novom Sadu pa nece biti problema s mrezom koje imaju ljudi po nekim mestima u Srbiji.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Dzaba ti Sixto, opet ces biti na Telenoru. Vip se i dalje kaci na infrastrukturu norvezana :P
By Sixto
Nebitan mi je operater, samo cena. Ne koristim net i slicne usluge. Samo SMS i pozivi. Zaboga imam telefon placen 2.800 dinara. ;)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zaboravio sam na to :klap:

Iako su svi lopurde, ostajem pri Telenoru.

Imao sam vrlo loša iskustva sa nesposobnim Mts-om, a Vip me nikada nije oduševio, već me je smorio medijskim silovanjem.
Korisnikov avatar
By Stripi
to je prije nekoliko godina bila kao bum vijest kod nas. Ja možda znam jednu osobu koja je to napravila a inače, stvarno ne znam koliko je to ljudi iskoristilo. Ali ajd, ak nekog to veseli...
Korisnikov avatar
By mOwbid
ostajem tu gde sam. Telenor. odgovara mi.
By loreenche
Cekajte, sta se radi? Kakav prenos?

Ocu da uzmem karticu sad, a moze i neki fon uz njeg (Android, OFC) pa mi trebaju predlozi :D
Korisnikov avatar
By Stripi
pa preneseš kompletan broj iz jedne mreže u drugu. Dakle, ako sad imaš, pretpostavimo broj 063 73 55 128 i korisnik si telenorove mreže, možeš, primjerice, prijeći na Vip mrežu a da ti broj i dalje glasi 063 73 55 128, bez obzira što si sada Vipov korisnik a njihov predbroj je 061. Od novog operate ćeš dobiti i njihovu karticu ali sa svojim poptunim brojem. Može se uključiti opcija da kada te neko nazovi automat prvo kaže da si ti sada korisnik Vipove mreže.
Korisnikov avatar
By Torry
koja je ovo da izvinete sprdacina, trange=frange

umesto sami da zakljucimo koji je neko br po prefiksu, sad treba da se zamaram i da pitam jos dodatno, pa dok mi taj neko objasni narednih 15 min zasto je tako odlucio.....
By Sixto
Pa kad ti neko daje broj sta tebe briga kojoj kompaniji pripada i kome placa racun?
Korisnikov avatar
By Torry
nije da me briga ali me interesuje, sta cu kad sam radoznala
Korisnikov avatar
By CareBear
Idem sa mt:s-a, a ne znam jos gde.

@Zen: Nemoj ni slucajno da juris na neki paket ili mrezu zbog telefona, odmeri prvo sta ti od paketa treba, pa onda u okviru toga gledaj sta je od telefona povoljno. Generalno ti ne bih preporucio nista slabije od Wildfire S.

@Sixto: Briga je one koji imaju ogroman broj minuta u mrezi i malo van.
Korisnikov avatar
By EnRage
Originally posted by Stripi

to je prije nekoliko godina bila kao bum vijest kod nas. Ja možda znam jednu osobu koja je to napravila a inače, stvarno ne znam koliko je to ljudi iskoristilo. Ali ajd, ak nekog to veseli...
Pa zapravo, stalno se povećava broj prenesenih, dosad ih je oko 220.000:

"Broj prensenih brojeva na kraju prvog tromjesečja 2011. godine bio 218.981 odnosno 75,53 posto više nego na kraju prvog tromjesečja 2010. godine"
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by EnRage

Pa zapravo, stalno se povećava broj prenesenih, dosad ih je oko 220.000:

"Broj prensenih brojeva na kraju prvog tromjesečja 2011. godine bio 218.981 odnosno 75,53 posto više nego na kraju prvog tromjesečja 2010. godine"
Ok, shvaćam poantu, tipa, broj si kupio i imaš pravo da ga preneseš đe oš. Međutim, sad je tolika broba između operatera (pogotovo tomato i tele2) da bi praktički trebao svakih par dana mijenjati kako bi u tom trenutku imao najnižu cijenu poziva. Ja sam kao neš i probao sa Tele2, čist onako testno ali sam po isteku ugovora odustao. I to nisam mijenjao broj, nego sam uzeo još jedan. Ostajem vjeran T-Mobileu, ma koliko su me znali izluđivati ali su sa sadašnjim cijenama ok. Pored toga, imam službeni na Vipu i još mi frend poklonio bon-bon broj, tako da sad sad opremljen mashallah!
Korisnikov avatar
By McFarland
Originally posted by Dirrty

Zaboravio sam na to :klap:

Iako su svi lopurde, ostajem pri Telenoru.

Imao sam vrlo loša iskustva sa nesposobnim Mts-om, a Vip me nikada nije oduševio, već me je smorio medijskim silovanjem.
Telenor :sudija:

Sad su mi i ponude niske, za po 100 kinti ima svega :) Superiska
By fazza
Ne bežim nigde, nemam razloga. Da zanemarimo ono od juče kad nisu funkcionisali sms-ovi. :D
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Torry

koja je ovo da izvinete sprdacina, trange=frange

umesto sami da zakljucimo koji je neko br po prefiksu, sad treba da se zamaram i da pitam jos dodatno, pa dok mi taj neko objasni narednih 15 min zasto je tako odlucio.....

i da se nadovezem, bice isto malo problematicno dok shvatis da li je taj neko na MTS mrezi iako ima pozivni 063, dakle meni bi onda izaslo skuplje jer zovem drugu mrezu a ne svoju...

i nije mi jasno kada kazu, e sad ce se operateri boriti za svoje korisnike...pa ako se do sada nisu borili, ni ovo im nista ne znaci

da ne duzim, ovo je po meni naj promasaj godine
Korisnikov avatar
By CareBear
Verovatno ces znati na kojoj su mrezi ljudi koje najcesce zoves, a trebalo bi i da postoji glasovna signalizacija da je korisnik promenio mrezu ili tako nesto.
Korisnikov avatar
By Stripi
pa ostavit će glasovnu obavijest prije uspostavljanja poziva.
U principu, i od ovog će navjerojatnije profitirati i opet telekom operateri jer će ljudi nakon nekog vremena pozaboravljati ko je i u kojoj mreži.
Korisnikov avatar
By andjela
ostajem tu gde sam :) na Vipu, ok mi je a i ugovor mi jos traje (jos 10 meseci)
By Sixto
danas je u vipu bio takav red, da sam mislio da su devedesete i da je stiglo mleko! :lol:
Korisnikov avatar
By Kittrie
izgleda da sam ja jedina na mts, i ostajem tu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!