Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By stefanmanzel
Ako neko moze da mi pomogne???
Dechko je preko gs chata saznao moje podatke,ip adresu,ime,prezime,sve....
Jel zna neko nesto o tome policiskom softveru kojim je to uspeo da odradi???
Korisnikov avatar
By unic0rn
99% te decko zna od ranije pa te zajebava. Nema policijski softver uvid u imena i prezimena, morali bi da pisu zahtev provajderu za tako nesto.
By stefanmanzel
A,sta moze preko toga softvera da sazna,ukoliko ima ip adresu???Kako to uopste funkcionise?On ima zapamcena dopisivanja od pre mesec dana sa chata,kako je to moguce?
Korisnikov avatar
By Srklet
jel smijemo vrijedjati ovog novajliju? :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by stefanmanzel

A,sta moze preko toga softvera da sazna,ukoliko ima ip adresu???Kako to uopste funkcionise?On ima zapamcena dopisivanja od pre mesec dana sa chata,kako je to moguce?
za tvoj konkretni slucaj moze da zna koji provajder koristis i u kojoj si drzavi.. sve ostalo unapred zna.

ako radi u tvom provajderu ili ima nekog tamo onda moze da ti sazna i ime korisnika, adresu, telefon itd.. ali cisto sumnjam da ga te je tako nesto zadesilo. pre ce biti neki stalker.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ako koristis mIRC i ako si popunio sva ona polja o informacijama onda si glup na kvadrat.
Korisnikov avatar
By KiWi
Može da sazna tvoju okvirnu lokaciju ... grad, eventualo opština ... i kog provajdera koristiš

ako je ovo što je napisao Anhedonie, onda si sam kriv ...
By stefanmanzel
Pobogu,kako ste svi zlonamerni...ne znam koji vam je..
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ko je zlonameran?

Ajde malo procitaj sta pise, moj post nije ni malo uvredljiv. Ako ne razumes najobicniju implikaciju, sad cu da ti objasnim.

Ako koristis mIRC i popunio si licne podatke onda si glup.

Da ti prevedem na matematicku logku.

p = koristis mIRC
q = popunio si licne podatke
r = ti si glup

Prvobitna recenica moze ovako da se zapise p/\q=>r

Dakle, da bi ti bio glup moraju oba izkaza (p i q) da budu tacni zato sto mora i cela recenica da bude tacna, kao i iskaz r (inace nisi glup, a kad ne bi bio glup to znaci da ili ne koristis mIRC ili nisi popunio licne podatke, ali ne sme da bude i p i q tacno jer u tom slucaju je cela recenica netacna (T=>NeT je netacno, svi ostali slucajevi su tacni)).

Dakle, ja te nisam uvredio. Samo sam realan.
Korisnikov avatar
By istok
Veture, ti si jedno zlo dete.
Vidis li da je nesrecnik uplasen??
Korisnikov avatar
By kyrgyz

Pobogu,kako ste svi zlonamerni...ne znam koji vam je..

neces ovde naci odgovora, ovde su svi prepametni, ali odgovor na tvoje pitanje ne znaju ili jednostavno nece da ti kazu i da znaju...

e stvarno si glup kad si od pedera nasao da trazis pomoc...:-)))))))))))
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ako ti unic0rnovi postovi nisu ni malo pomogli onda si jako arogantan i bezobrazan - trazis pomoc i ignorises je.
Korisnikov avatar
By Srklet
a da ne spominjem da bas nitko nije komentirao vristeci nedostatak slova 'j' u naslovu topica. :angel:
Korisnikov avatar
By Tungi

A sta bi jos da ne sazna,osim sto je saznao IP adresu,grad,ime (ti) i prezime i ono sve u uvodnom postu?
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by Popeye

a da ne spominjem da bas nitko nije komentirao vristeci nedostatak slova 'j' u naslovu topica. :angel:
da je bilo ko to napisao ostali bi ga napali :tetka:
Korisnikov avatar
By Srklet
ma nekome tko nije novajlija bi na brzinu napravili betonsko J od metar i pol i nabili mu ga u dupe, tako da se ubuduce uvijek sjeti da J ne treba zaboravljati.
Korisnikov avatar
By bothways
Tacno. Osim ukoliko ne radi u tvom provajderu, ne moze da sazna kome pripada tvoja IP adresa.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!