Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Pitanje za one koji imaju neki od paketa koji u sebi sadrze i besplatne megabajte.

Kolko megabajta imate u paketu, koliko trosite mesecno od toga i naravno koliko cesto idete na net s telefona?
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja idem trenutno na net preko fona samo zato sto sam 062 i imam besplatan net do sledece godine :lol: za ostalo sam :retard:
Korisnikov avatar
By constantine
net preko sim kartice je spor tako da praktikujem wirless :D
Korisnikov avatar
By haemoglobin
joj ne znam koliko imam mesecno...imam neki paket mix 500 ili tako nesto u telekomu, ali jako retko idem na net sa fona
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja jako cesto idem, kad sam negde u gradu.... ne znam, na poslednjem izvestaju mi pise da sam potrosio 14 000 KB i to me je kostalo 55 din (u sred svega toga sam ukacio ovu akciju za dz, pa mi je zato malo, inace mi na gprs ode oko 200 din jer imam paket koji nema besplatne GB)

inace je poprilicno sporo, za razliku od ovog redovnog neta, ali nije sad sporo kao nekad. fejs, opera, mejl i ostalo sasvim fino sljaka. recimo da mogu uporediti kao kad se kacis na neki wi-fi u kaficu...
Korisnikov avatar
By Berserker
Zavisi i od toga koji browser se koristi u telefonu. U mom telefonu (LG New Chocolate) imam fabrički koji je sporiji, i Operu Mini 4.2 koja je dosta brza.
Često idem na net, a na mesečnom nivou nisam skinuo više od 20MB podataka, što ne plaćam.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Telekom sve do nedavno nije imao megabajte ukljucene u pretplatu, bar ne u Mix pakete. Svaki skinuti MB kosta oko 40 dinara sto je bash khm..(danas ne psujem). Sada su uveli nove Mix Net pakete koji su ok ako ne nameravate da se izivljavate na downloadu

Paketi

Mix Net S (100min/200sms/200MB) - 550,00
Mix Net M (300min/600sms/600MB) - 950,00
Mix Net L (600min/1500sms/1,5GB) - 1.650,00
Mix Net XL (1000min/3000sms/3GB) - 2.650,00
Mix Net XXL (2000min/10000sms/10GB) - 3.950,00

+ pdv. Jasam trenutno na starom Mix 1000 paketu koji nema ukljucene megabajte ali cim istekne ugovor u junu prebacujem se na novi Mix Net M ili L :)
Korisnikov avatar
By CareBear
Potrosi se izmedju 50 i 100MB, ali vrlo cesto koristim WiFi i njega koristim za sve vece stvari.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
imam mix net m nesto oko mesec dana...ispricacu ti sve seldeceg meseca :D
Korisnikov avatar
By erkondisn
za povremeno surfanje preko telefona (web, chat, e-mail...) ti u najvecem broju slucajeva nece trebati vise od 200 mb (podrazumijevam koristenje kompresije slika, odnosno koristenje opere mini).

moja iskustva krecu se cca 50-150 mb mjesecno :) tu ne racunam povremeno koristenje mobilnog telefona za surfanje putem laptopa, koje tu i tamo zatreba

sto se tice tarife koju koristim, placam rvackome operateru cca 7€ mjesecno kako bi surfao za 0,007€ (da... 0,7 dinara) po megabajtu
Korisnikov avatar
By andjela
Vip Paket 325

325MB free potrosim oko 200-220MB max mesecno
Korisnikov avatar
By colorado
Ja jos nisam stigao ni do telefona koji barataju fotografijama i muzikom...
Korisnikov avatar
By mOwbid
cesto idem preko fona. imam neki prenesi paket, mesecno 1GB, ali nemoguce potrositi (idem i na youtube...). i uvek se dodaje, sad vec imam oko 4Gb.
By Swanheart
Originally posted by mOwbid

cesto idem preko fona. imam neki prenesi paket, mesecno 1GB, ali nemoguce potrositi (idem i na youtube...). i uvek se dodaje, sad vec imam oko 4Gb.
prenesi plus, Telenor?
By Swanheart
sad mi je vec lakse, razmisljam da se prebacim na taj prenesi plus sa ovog obicnog prenesi samo zbog interneta, i bila sam ubedjena da ce mi trebati jaci sa 2 giga, sad mi je vec lakse
Korisnikov avatar
By unic0rn
ja sam uzeo 500 MB taj prenesi plus, veruj mi da se satirem od 3G-a za facebook, web, email na iphoneu i prosli mesec sam istrosio samo 80 MB! :shrug: sad imam 920 na raspolaganju :lol:
Korisnikov avatar
By Torry
jako retko koristim...ionako mi muka od moba
Korisnikov avatar
By bu
ja imam telenor klik..a ostali paketi uzas..telenor je prso..trazi da uplatim min 1500 da bi imala neku promociju..ili da uplatim 700 i imacu besplatne por za sedam dana..za sedamsto dinara mogu idem u kafanu..lol
Korisnikov avatar
By mOwbid
Originally posted by Swanheart

sad mi je vec lakse, razmisljam da se prebacim na taj prenesi plus sa ovog obicnog prenesi samo zbog interneta, i bila sam ubedjena da ce mi trebati jaci sa 2 giga, sad mi je vec lakse
Vredi veruj mi. A mislim da je 2gb i puno. Ne skida puno, bilo sta da radis.
Korisnikov avatar
By EnRage
Ja potrošim najviše 200 MB mjesečno, mislim ne znam kako bih potrošio više na mobitelu taman da cijeli dan visim na njemu, a nije da štedim jer mi megabajt dođe mizerno malo.
By Swanheart
Originally posted by unic0rn

ja sam uzeo 500 MB taj prenesi plus, veruj mi da se satirem od 3G-a za facebook, web, email na iphoneu i prosli mesec sam istrosio samo 80 MB! :shrug: sad imam 920 na raspolaganju :lol:
presla na plus 1
shvatila da mi taj najvise odgovara zbog minuta.
nema sanse da sastavim mesec sa 325 minuta ( posto sam koristila stari paket ), msm uspevalo je sa dodatnim koriscenjem promocija na pripejd broju ( ali tako opet potrosim 1000 i nesto dinara na dopune za promociju), ovako sad bar nema cimanja i maltretiranja + internet
sad jos samo da instaliram gps :doh: i milina

off
najiritantnija stvar - cekanje da prodje kroz sistem promena paketa i da konacno imam uvid u stanje racuna :mad:
Korisnikov avatar
By happy
Izgleda mobilna telefonija i nije tako skupa u Srbiji :)
Ja ovde za 100mb placam nesto preko 700 din. Ne trebate da se zalite :)
By Swanheart
da li sam zaboravila da spomenem da je ovo gov#o od paketa
zato sto u okviru 300 minuta koji su u paketu ide i ka telenoru i ka ostalim mrezama a kada se to potrosi ide samo 1000 minuta ka telenoru a ka svim ostalim mrezama se dodatno tarifira :mad:
a sve ovo bi bilo lepo da su mi 3 operatera rekla ot pre nego sam se prebacila na paket:flaming:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by happy

Izgleda mobilna telefonija i nije tako skupa u Srbiji :)
Ja ovde za 100mb placam nesto preko 700 din. Ne trebate da se zalite :)
trebamo da se jebiga, žalimo, jer je kvalitet usluga ovamo pretežno žnj, odnos cena:kvalitet se može predstaviti kao 10 jura:plastična čačkalica, a o standardu da ne govorimo, plus su nam kosovo oteli. baš trebamo da se žalimo.
Korisnikov avatar
By happy
Znas kako se kaze, koliko para toliko muzike. A tu se za male pare dobije se dosta muzike.. tako da je i za ocekivati da pevacica nekada stucne :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!