Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
leleeeeee :wtf:

svaka njima cast sto su smislili tako nesto, ali... jeste bre jezivo...
Korisnikov avatar
By 2kune
hah... nisam impresionirata... :nokti:
hardver je možda od čvršćeg materijala, noviji, trajniji i više šljašti kad ga se uglača vunenom krpom, ali sa ovakvim programiranjem susretoh se već daleke 1978... :cigareta:

''
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by 2kune

hah... nisam impresionirata... :nokti:
hardver je možda od čvršćeg materijala, noviji, trajniji i više šljašti kad ga se uglača vunenom krpom, ali sa ovakvim programiranjem susretoh se već daleke 1978... :cigareta:

''

Aaahaahahahaha...

:pucaodsmeha:

E, blesav si! :hiphip:

:)
By J...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=18wSJs6L ... re=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YPoANTKo ... re=related[/youtube]

Meni su zastrasujuci cak i oni "robotski" pokreti kod gradjevinskih masina. :uplasen:

S obzirom da ima toliko "virusa" na internetu zasto ih sutra neko ne bi ubacivao i u ovakve robote ako bi se masovnije koristili, mislim da je mogucnost zloupotrebe velika. A potencijal vestacke inteligencije i smer u kome se moze razvijati tek ne znam koliko je poznat. :hmm:
By XanaX
čuj, stvar ti dođe na isto - il' ćeš imat' gastarbajtera Muju il' Jozu u kabini il' virus ... pa se ti vozi vlakom preko vijadukta u Provansi ...

mene zanima hoću li doživjet' kakvo Japanče da mi konišiva-pegla-pere...

evo, fakat bi mi ona pedofile-style robotica mogla glancat' parket. ja i boca sa "sredstvom za glancanje parketa" gledamo se već nekoliko dana, a ja nikako da joj priđem.
Korisnikov avatar
By Marvin
Super :klap:

A šta još radi sem što igra i peva?
By XanaX
osim toga, freaks the shit out of you.

čim su najavili novi model koji bi pomagao umirovljenicima u domovima, u Njemačkoj starci počelo skupno vježbati po livadama ujutro ...

ali ja stvarno mislim da bi ova s metar dugim rukama mogla glancat' bodn, pa tako su joj nekako noge, i samo mali algoritam, ja pošaljem nacrt stana, hmh, kako stoji jen na burzama...
By J...
Zamisli samo ovakvog jednog robota kao bombasa samoubicu. Savrseno.
Korisnikov avatar
By Blady
Jbte,,,, ja prvo nisam skontala da je ona robot, sem sto su mi bile nesto jako dugacke njene ruke i ogromne sake.. kontam neki kostim.. i posle zjuuuuu
no comment, zapanjena sam koliko sve bolje izgleda,....
By J...
Originally posted by Black Lady

Jbte,,,, ja prvo nisam skontala da je ona robot, sem sto su mi bile nesto jako dugacke njene ruke i ogromne sake.. kontam neki kostim.. i posle zjuuuuu

Zamisli da te tako jednog dana krene muvati neka robotica s ogromnim sakama a ti nista ne primetis do izvesnog trenutka. :smeh:
Korisnikov avatar
By KiWi
Uopšte mi se ne dopada ...

pesma je lako zaboravna, koreografija očaj ... odeću da ne komentarišem, živi promašaj!

Jedan futurista u Zoni Sumraka je rekao: "Robot će biti od pomoći tek kada ovlada veštinom padanja. Kada ga bacite sa stepenica, da ne padne već se dočeka rukama i nogama i ublaži pad, ili ga gurnete sa prozora, a on se dočeka skočnim zgolovima. Do tada, roboti će biti samo mašine koje rade posao koji čovek ne sme ili ne želi da radi."

I ja mislim da je tako. Pokreti ovog robota nisu ni nalik ljudskim. Od ima na prvi pogled ljudsko obličje, ali tu se sva sličnost završava.
Korisnikov avatar
By deran
ko priča o odeći i koreogreafiji,pesmi-i gde pokreti "nisu ni nalik ljudskim"mene je ladno ubedila...:puzzle:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by J...
Originally posted by Black Lady

Zamisli da te tako jednog dana krene muvati neka robotica s ogromnim sakama a ti nista ne primetis do izvesnog trenutka. :smeh:
:rotflmao: navikla sam se na vec velike sake, kapiram da mi ne bi smetalo... zvala bih je da joj zategnem srafove :lukavi:
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by KiWi

pesma je lako zaboravna, koreografija očaj ... odeću da ne komentarišem, živi promašaj!

I ja mislim da je tako. Pokreti ovog robota nisu ni nalik ljudskim. Od ima na prvi pogled ljudsko obličje, ali tu se sva sličnost završava.
Pretpostavljam da je prvi dio šala? :)

Koreografija je osmišljna tako da naglasi one ljudske pokrete koje robot može da izvede. Tehnologija koja stoji iza ovga je nevjerovatna. Na primjer, stajanje na jednoj nozi, uvijanje kukova, glatki pokreti, sintetizovan glas.

Što se tiče ljudskog obličja, nemoj da te to prevari. Ogromne šake su mogle biti manje, glava prirodnija, noge prekrivene pantalonama - ali to nisu NAMJERNO uradili, jer se otkriveno da ljudi imaju otpor prema suviše humanoidnim robotima. Makar u Evropi, je l' te :) )
Korisnikov avatar
By Suki
Originally posted by KiWi

Jedan futurista u Zoni Sumraka je rekao: "Robot će biti od pomoći tek kada ovlada veštinom padanja. Kada ga bacite sa stepenica, da ne padne već se dočeka rukama i nogama i ublaži pad, ili ga gurnete sa prozora, a on se dočeka skočnim zgolovima. Do tada, roboti će biti samo mašine koje rade posao koji čovek ne sme ili ne želi da radi."

http://www.youtube.com/watch?v=cHJJQ0zNNOM

Ovaj zna i da pada...

Kada smo kod koreografije:

http://www.youtube.com/watch?v=c5G5bD2Do-k

http://www.youtube.com/watch?v=q_RPZcSZ ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=BJKQBMd0B2A

http://www.youtube.com/watch?v=pYqjeB7Q ... re=related

kakva je takva je ,Japanci je obozavaju... :3
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Meni su ova robotska odela fantasticna!

''

Vidjao sam i bolji snimak, gde dize automobil... al ne mogu da nadjem sad.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
meni je to sve :awesome:
nije mi jezivo, i ne plasim se onih 'taking over the world' gluposti :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!