Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Speculum Columbae
Postoji. Ideš na printscreen dugme na vrhu tastature.
Zatim ideš desni klik na new image.
Otvoriš tu sliku u Paint-u. Ideš na opciju paste.
Uvećaš tekst i uživaš.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
imas opciju i da skines snagit

imas free trial
By dukkehjem
moguce ako imas dugme koje treba da ukljuci f key valjda...
By loreenche
or simply selektuj tekst levim klikom misa, i pritisni kombinaciju Ctrl + C

posle pejstuj gde hoces :D
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ma, daj link na u2u i reci u kom formatu zelis :lol:

ps. ozbiljna sam
Korisnikov avatar
By Mars
Evo kako ja radim...

Jeste da treba hituti PrtScr, ali u mom receptu piše da paralelno sa tim mora da se drži i Shift (može levi, može desni...šta imaš). I to ti faktički snimi trenutni sadržaj ekrna. Ne očekuj nikakve poruke ni senzacije na ekranu - nema ih!

E onda uzNeš neki grafički program (može običan Paint može Photoshop, šta imaš...) pa ideš u File i New da ti otvori novi blanko list...i tu umetneš snimljenu sliku, ili sa Ctl+V oli opet iz padajućeg menija Edit i Paste.

Prijatno!

PS: time dobijaš sliku. Ako iz toga treba da izvučeš tekst koji možeš dalje da obrađuješ u Wordu, treba ti neki OCR ( Optical Character Recognition) program da sliku provučeš kroz njega da dobiješ txt.
Korisnikov avatar
By nsc
meni je momak koji mi je sastavio komp to resio u postavci mozile - ima ta opcija i zezne sve sajtove koji to pokusavaju da sprece
Korisnikov avatar
By svejedno
Osim sto ti skoro niko nije predlozio ctrl-c, cini mi se da niko nije jos predlozio ni

ctrl-A

sto je 'select all' i moze da pomogne uvek. Ono, treba znati ,)

...

Kao i npr, sta se desava ako kliknes na text, pa pritiisnes shift i ides strelicom sa tastature na desno (ili levo)..

^ ovo sve treba znati u trenucima kada pukne mis.
Korisnikov avatar
By bothways
A nekad zabrane i selektovanje teksta (kao na nekim sajtovima za tekstove pesama), u kombinaciji sa desnim klikom, pa je u tom slucaju moguce pogledati izvorni kod strane (to uvek moze, postoji opcija View Page Source ili kako vec) i u HTML kodu naci odgovarajuci tekst (naravno, treba i ukloniti suvisne HTML tagove, ali ni to nije neki problem). Printscreen radi posao samo ako vam taj tekst ne treba u tekstualnom obliku, vec se mozete zadovoljiti tekstom u obliku slike.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by svejedno

Osim sto ti skoro niko nije predlozio ctrl-c, cini mi se da niko nije jos predlozio ni

ctrl-A

sto je 'select all' i moze da pomogne uvek. Ono, treba znati ,)

...

Kao i npr, sta se desava ako kliknes na text, pa pritiisnes shift i ides strelicom sa tastature na desno (ili levo)..

^ ovo sve treba znati u trenucima kada pukne mis.
:up: ja ovako radim, do sad je funkcionisalo :-)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!