-  18 Mar 2010, 13:46

Konacno se i neki iPhone Dev dosetio na napravi aplikaciju koja pogadja najveci broj korisnika iPhonea i tako smo dobili Grindr. Aplikacija je nesto poput gayromea u malom, ali mozete i da vidite koliko je osoba fizicki udaljena od vas. U ovom clanku mozete da procitate kako to prakticno radi, a klikom na prvu sliku mozete da odete na zvanicni sajt.
Korsti li neko ovo na brdovitom Balkanu?

Korsti li neko ovo na brdovitom Balkanu?

Super mi je to kada reklamiraju te date servise pa kada svi izgledaju wow, a ono nakon registracije vjerujem da se pola korisnika frapira i ne nađe niti jednog barem sličnog onome sa "reklame" lol
  Super mi je to kada reklamiraju te date servise pa kada svi izgledaju wow, a ono nakon registracije vjerujem da se pola korisnika frapira i ne nađe niti jednog barem sličnog onome sa "reklame" lol   .. al ako se ne varam ima nešto takvoga i za bb, samo više u str8 obliku i ne znam jel dostupno van USA
  .. al ako se ne varam ima nešto takvoga i za bb, samo više u str8 obliku i ne znam jel dostupno van USA