Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By confinatti
Imam Telekomov ADSL i dali su mi ruter onaj beli,HUAWEI SG 520s sa kojim u principu nemam problem ali ZUJI NENORMALNO!!Zvuk narocito UBIJA MOZAK nocu kad je u sobi tisina! :doh: Zujanje je tako kao kad vam komarac leti oko usiju...mislim UZAS!
Par puta sam ga nocu gasio ali desilo mi se to da izgubim link i posle ne mogu da se povezem na ADSL,pa moram da zovem korisnicki servis i znate kako to vec ide.. :cupakosu:
Da li jos neko ima slican problem?Da li je problem u ruteru i treba li da prijavim Telekomu?
Korisnikov avatar
By unic0rn
prijavi, jer ce verovatno da otegne papke uskoro
Korisnikov avatar
By unic0rn
ma sto.. ali ako imas koristi earplugs :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
verovatno je neka zica pala preko ventilatora, desava se...
da sam ja na tvom mestu ja bih ga lepo lupao i treskao i ako to ne bi pomoglo onda bih ga otvarao i skenjao skroz i kupio nov :awesome: ali, tvoj ruter moze da zahvali bogu sto se nije meni pao, ti to nemoj da radis, vec ga lepo odnesi u telekom i objasni sta se desilo
Korisnikov avatar
By confinatti
E,ruter sam prijavio Lelekomu i rekli su da ga donesem tako da je ta stvar resena.Ali imam ja jos problemcica :dvaprsta:
Daklem,povezao sam moj novi LG LCD TV sa kompom kablom HDMI iz TV-a---u wga ulaz na grafickoj u kompu.Gledam Full HD i do jaja je sve :trampolina:ALI....ne znam kako da cujem i ton na TV?
Ima li neko ideju?
Korisnikov avatar
By andjela
na sta si spojio tv u graficku (koji konektor na grafickoj) audio ide samo preko HDMI
koja je graficka?
Korisnikov avatar
By confinatti
Spojio sam ga ne na ulaz gde mi je prikacen monitor vec slican odmah do njega!
Ali kako moze da ide audio signal sa graficke karte?

Graficka je NVIDIA GeForce 7600 GS

Slika
Korisnikov avatar
By 11111011100
Nema direktan HDMI. Ali ovaj desni(na slici) port je namenjen za to. Sa grafickom dobijas ovo(DVI-HDMI):
Slika

i na on to kaci svoj HDMI kabal.

a sto se tice tvoj problema...kako da pustiz zvuk da ti ide preko TVa. Ne znam da li ta kartica podrzava to.
Ali ako imas sve drajvere instalirane, ovaj program bi trebao da ti omoguci da izlaz preusmeris preko HDMI-a:
http://www.raymond.cc/blog/archives/200 ... ta-and-xp/
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!