Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Stigao je iPad...

Slika

Slika

Slika

http://www.apple.com/ipad/features/

Ocigledno je namera Apple-a da napravi novo trziste, i pored problema koji ova spravica ima (nedostatak kamere, memoriju od samo 64GB) pitanje je koje su prakticne primene?

A sta vi mislili?:auto:
Korisnikov avatar
By Minie
Bas sam se pitala kad ce neko postaviti. :)

Meni licno, ok gadget, ali i pomalo bespotreban.
Recimo za poslovne ljude, pun pogodak.

Uvecana verzija iPod Touch-a.
By Kragi
Mislim da imaju lep dizajn sto svojih proizvoda sto software interfacea, ali isto tako mislim da je debilno davati tolike pare za "ime brand-a" kad za iste mozete kupiti 5 solidnih prenosivih racunara + "normalan" mob. tel. I ne, ne moze se film gledati na 10" monitoru :D
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:hmm:

Ako uporedim velicinu shaka i samog iPad-a, nesto mi bas 'huge' deluje... :misli:

Di ces toliki da nosis po gradu, ili jos gore - putovanju!?! :puzzle:
Korisnikov avatar
By Rei
Unimpressed. Upravo ovo shto je rekla Minie i Satoru Iwata iz Nintenda :lol: u pitanju je malo veci iPod Touch.

Nema podrshku za multitasking, nema podrshku za flash... Shto je malo chudno za napravu ovakve namene jer automatski iskljuchuje polovinu zabavnog sadrzhaja na netu. Sa druge strane mi ne izgleda portabilno - ne mozhe da stane u dzep, a opet je dovoljno mali da mi vucaranje neke torbetine u kojoj bi ga nosio izgledalo kao nepotreban teret. Takodje je skuplji od netbookova... Zapravo svidece se Apple fanboysima. :P
Korisnikov avatar
By CareBear
Zapravo, fanboys koje znam hoce da kupe neke druge tablete...
Verovatno ce naredna verzija da ima podrsku za multitasking. I integrisan SD i(li) USB. I eventualno makar 1280x720 ekran.
Ne smnjam da xce imati odlicnu prodaju, kao ni da ce Adobe da popusti brzo.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Rei

Zapravo svidece se Apple fanboysima. :P
:hyper: :hyper:

suzdrzacu se od kupovine, tesko doduse al moram :lol:

realno, uradice isti sugavi trik kao i sa ajfonom, tek ce treca generacija valjati nechemu, a u prve dve ce samo da navuku ljude i opeljeshe okorele applemanijake.

ipak nedostatak kamere, usba i multitaskinga su smor...

sto se tice andjeline fotke, ima stereo izlaz za slusalice :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne bih ga uzeo i da je duplo jeftiniji. Nema USB portove. Pre bih uzeo neki HP Touch screen laptop
Korisnikov avatar
By Frey
Чему служи, а уз то и не ради?
Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by KiWi

Ne bih ga uzeo i da je duplo jeftiniji. Nema USB portove. Pre bih uzeo neki HP Touch screen laptop
Sve i da ima, cenim da kao i ostala iSranja nema normalan File sistem, nego moras da ga JailBreak-ujes da bi sumnjivim aplikacijama na sumanut nacin stavio svoj fajl na to cudo.
Korisnikov avatar
By andjela
od apple jedino valja MacPro i MacBookPro :)
Korisnikov avatar
By erkondisn
zanimljivo je da je sad kompletna medijska javnost uperila oci u tablet trziste, sto je zasluga applea, odnosno njihovog marketinskog pristupa.

msi je vec prije neko vrijeme najavio slican uredjaj, a sad je zahvaljujuci appleu dosao u zariste javnosti

MSI Tegra ima jaci procesor, 3g i wifi, HDMI izlaz, mini USB i SD port, mogucnosti multitaskinga, kao i flasha, odnosno nudi sve mogucnosti notebooka (platforma je navodno Android OS), a pocetna cijena ce mu biti cca 500 usd...

Slika
Korisnikov avatar
By KiWi
... da ne pričamo o tome da nema niti će ikada imati flash ...

Evo kako Adobe-related blogger vidi najpopularnije stranice na internetu učitane iPad-om

Slika

ha ha ha ha :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
:lol:

Da, odnos izmedju Apple proizvoda i flash-a je katastrofa, jednostavno Adobe nije unapredio flash player za OS X ko zna kolko unzad, tako da pustanje bilo chega u flashu na kompu prozdere resurse (a time i bateriju) i iz tog razloga ne postoji na iphoneu/ipadu... ali zato je vecina sajtova optimizovana za iphone ili postoje posebne aplikacije za to (tipa youtube) kako bi se reshio problem nedostatka flasha
Korisnikov avatar
By ::fy::
Veliko razočarenje za mene :( Mada su tzv. tablet gedžeti svakako budućnost. Apple je ovim samo želeo da se njegovo ime opet "čuje" u medijima (pa makar i po kritikama i traženju mana).
By superfly
i tako, prodaja je počela.

ja ću ipak sačekati iOtirač još par godina. :lol:

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!