Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by andjelaa koji protokol koriste?
a i to nije IPTV, ne mozes da gledas TV preko interneta na racunaru, tako da.... FAIL!
samo lazu narod
Originally posted by confinattinije, brate.
ali je opet bolja varijanta nego fuck kablovska
Originally posted by andjelaMože preko kompa, u kol centru imaju računar na koji je prikačen IPTV
a i to nije IPTV, ne mozes da gledas TV preko interneta na racunaru, tako da.... FAIL!
samo lazu narod
Originally posted by andjelaKoliko oni tvrde, više je digitalan prenos nego kod klasične kablovske.
i sta sa njimgledao iste krsh kanale koji nisu digitalni
![]()
Originally posted by confinattiznam, imam i jedno i drugo, na sreću ili žalost.
Ja imam kablovsku i bolje da ne znas kakva je slika!!Ovako bih bar dobio digitalni signal
Originally posted by F8LeSSne moze preko kompa. kada kazem preko kompa ne mislim da utaknes u tv karticu, nego da ide stream preko interneta (to je IPTV), jer da moze preko interneta na komp bez ikakvih uredjaja izmedju (to je onaj box sto dobijes da stavis izmedju adsl linije i tv_a) onda bi mogli svi korisnici adsl_a da gledaju tv, a ne samo telekom adsl
Originally posted by andjelaMože preko kompa, u kol centru imaju računar na koji je prikačen IPTV
samo lazu narod
Ali se koristi internet protokol.
Za IPTV je potreban ADSL modem koji ied jelte preko telefonske parice
Originally posted by confinattisranje je recimo sto ne moze kroz taj link (mislim da je 8mbit za IPTV) da ide HD kanal
sto je sranje?Ja imam adsl njihov i ok mi radi.Mislis da gubi na brzini ako se ukljuci i IPTV,sta?
Originally posted by andjelaJebiga andjela, želiš HDTV a u našoj zemlji ne postoje uslovi za to.
sranje je recimo sto ne moze kroz taj link (mislim da je 8mbit za IPTV) da ide HD kanal![]()
Originally posted by andjelaA čekaj nije bitno da li je trasa prenosa digitalna ili je samo potrebno da TV stanica ima odgovarajuću digitalnu opremu kod sebe? To mene sad interesuje
imas animal planet hd, discovery hd... sta da cekam 2,3 godine
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!