Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
www.HealthVault.com

Slika

Novi projekat Microsofta, napravite svoj zdravstveni karton na njihovom serveru! Tako će, bar teorijski, vaš lekar moći da pristupi vašim podacima na bilo kojoj lokaciji, proveri vašu istoriju, pogleda X-ray snimke, pogleda napomene prethodnih doktora i šta sve ne ...

Dotle su išli da su čak napravili i H1N1 Response Centar
https://h1n1.cloudapp.net/default.aspx?cid=30

Sve sam mogao da očekujem, ali ovo ne!

Baš su lepo sve smislili ... i svi da se učipuju malo za članstvo (neku siću) ... i njima dobro!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Google odavno nudi istu uslugu (Google Health). mada ja nijednoj kompaniji ne bih dao takve informacije o sebi.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by 2Q2Bstr8
Google odavno nudi istu uslugu (Google Health). mada ja nijednoj kompaniji ne bih dao takve informacije o sebi.
Sve je to lepo, ali pitanje je koliko je primenljivo. Mislim da je bezbednije držati sve med. podatke na samoj zdravstvenoj knjižici ... bilo je priče da će u primenu ući onaj privezak koji na sebi sadrži sve informacije od izvoda iz matične do zubnog kartona ... sve je ostalo samo na priči
Korisnikov avatar
By Rei
Zar se vec ne koristi neshto slichno i kod nas? Jednom kad sam bio u dezhurnom domu zdravlja, doktorka je pokushala da pronadje moj karton prema nekom broju iz knjizhice ili sl. Shteta shto se u sutdentskom domu zdravlja, u koji inache idem, uopshte ne koristi to, sve se i dalje pishe samo u papir.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mislim da je to samo u nekim domovima zdravlja. sigurno znam da nije u svim, ali ne znam da li je sistem počeo da se uvodi ili je samo u nekoj dugačkoj eksperimentalnoj fazi.

@Kiwi: na Google Health sajtu imaš prilično detaljno objašnjeno koji je cilj tog sajta i čemu služi, tj. šta možeš da očekuješ ako redovno ostavljaš svoje zdravstvene podatke.
Korisnikov avatar
By Myto
Ne dajem takve podatke o sebi ni svakom lekaru.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!