Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Instalirao sam windows 7, sve lepo radi sem veze koja puca po završetku učitavanje strane. Jedina pomoć je da se ostavi neki steaming da radi i održava vezu ili neki program za download...
Tražio sam po stranim forumima i vidim da ljudi imaju sličan problem, ali niko ne zna da objasni kako da se otkloni...

Pokušavao sam da prepodesim u set up ali ne ide...

Da li neko zna u čemu je stvar, nadam se da nisam jedini sa ovim problemom :smilegrin:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ja nisam imao probleme s tim, ali nisam nikada mogao da downloadujem citav file.

Pocne, skine nesto malo i stane.

Doik nisam izbrisao antivirus.
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Strix
Ja nisam imao probleme s tim, ali nisam nikada mogao da downloadujem citav file.

Pocne, skine nesto malo i stane.

Doik nisam izbrisao antivirus.
Da li sada koristiš neki antivirus?
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Sada koristim drugi OS.

Ali koristio sam drugi antivirus, i radio je dobro.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja nisam ni uspeo da instaliram Win7 :(
Korisnikov avatar
By CareBear
@FireGox: koji si build instalirao? To se javljalo nesto oko RC, koliko se secam. Probaj sa nekim novijim driverom i probaj za adapter/karticu koju koristis da u control panelu iskljucis power saving. Treba da odcekiras nesto poput "Allow this device to be turned off by computer"
Korisnikov avatar
By HARP
"Allow the computer to turn off this device to save power"

Yes!!!

@CareBear imaš piće :obraz:
Korisnikov avatar
By HARP
A, da li znaš kako da podesim za štampač?

Poznaje samo .xps ekstenziju :shrug:
Korisnikov avatar
By CareBear
A jesi siguran da si dobar stampac postavio za default, da ne stampas preko pogresnog uredjaja?
Korisnikov avatar
By CareBear
Bilo je kao nekih problema u pocetku, ali se valjda to ispeglalo do sada. Ovde imas poslednje vesti.

Meni je i dalje sigurniji dual boot.
Korisnikov avatar
By 2kune
Najbolji način da se riješe problemi s windowsima jeste instalacija linuxa. :merlinka:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
juče je izašao RTM, tako da bi trebalo da sada bude sve okej. doduše mislim da još uvek ne može da se legalno preuzme preko download centra. kakve si probleme imao sa RC verzijom?
Korisnikov avatar
By Stanwik
nisam mogao da pokrenem program koji koristi aspi drajvere ali sada je sve ok i bez xp moda. nisam restartovao laptop posle instalacije gomile drajvera i to je verovatno bio problem. sve funkcioniše savršeno u odnosu na vistu ali tek sam juče instalirao W7...
Korisnikov avatar
By legend
Originally posted by 2kune
Najbolji način da se riješe problemi s windowsima jeste instalacija linuxa. :merlinka:
Iskusno. Podržavam.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Skidam sedmicu, trenutno imam XP. E sad-tražim drajvere za 7, nasao sam sve sem za ADSL modem. To je conexant accessrunner USB modem. Help, someone?
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ne razumem se u te stvari bash neshto...ali sam chula da masa ljudi ima (raznih) problema za Windows 7 .... :mete:
By fazza
Sedmica je kritichna po pitanju kompatibilnosti sa gomilom aplikacija, a bogme se ne snalazi ni sa pojedinim drajverima. Čak ne podržava ni pojedine drajvere koji su radjeni za Vistu.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja do sada nisam naišao ni na jednu koja je nekompatibilna tako da ne može da se instalira/pokrene. drugo je što ne podržavaju sve aplikacije sve nove W7 mogućnosti (Jump liste i sl.) ali to nije prepreka u korišćenju.

uz to, W7 prilikom instaliranja aplikacije automatski proverava njen potpis u bazi problematičnih aplikacija, pa ako postoji neki problem dobiješ upozorenje i često i način kako problem može da se reši (da li treba instalirati neku zakrpu za aplikaciju, da li je novija verzija kompatibilna itd.).

jedino što sam naišao da je nekompatibilno su neke prastare igre ili neki softver koji instalira drajvere za emulaciju (npr. pojedine virtualdrive aplikacije), ali i to se da rešiti instaliranjem novije verzije.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by 2Q2Bstr8
ja do sada nisam naišao ni na jednu koja je nekompatibilna tako da ne može da se instalira/pokrene. drugo je što ne podržavaju sve aplikacije sve nove W7 mogućnosti (Jump liste i sl.) ali to nije prepreka u korišćenju.

uz to, W7 prilikom instaliranja aplikacije automatski proverava njen potpis u bazi problematičnih aplikacija, pa ako postoji neki problem dobiješ upozorenje i često i način kako problem može da se reši (da li treba instalirati neku zakrpu za aplikaciju, da li je novija verzija kompatibilna itd.).

jedino što sam naišao da je nekompatibilno su neke prastare igre ili neki softver koji instalira drajvere za emulaciju (npr. pojedine virtualdrive aplikacije), ali i to se da rešiti instaliranjem novije verzije.

Ti mi trebaš ondaK :D
Korisnikov avatar
By CareBear

:up:

A najveci broj drivera koji ne rade tj. kojih nema za W7 moze da se instalira u compatibility modu za Vistu/XP i to radi savrseno.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Još uvek ne mogu da nađem drajver za Conexant AccessRunner USB ADSL modem :(
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
jesi probao da koristiš Windows Update? u Device Manageru klikni desnim na modem, pa "Properties". na "Driver" kartici ideš na "Update driver", pa "Search Automatically..." i sačekaš. trebalo bi u jednom trenutku da piše "Searching online..." ili nešto slično.

druga opcija je da instaliraš drajver za Vistu, samo pazi da bude odgovarajuća verzija (32 bit ili 64 bit).
Korisnikov avatar
By mitrandir
jesi probao da koristiš Windows Update? u Device Manageru klikni desnim na modem, pa "Properties". na "Driver" kartici ideš na "Update driver", pa "Search Automatically..." i sačekaš. trebalo bi u jednom trenutku da piše "Searching online..." ili nešto slično.

druga opcija je da instaliraš drajver za Vistu, samo pazi da bude odgovarajuća verzija (32 bit ili 64 bit).
Još uvek nisam instalirao W7, baš zbog toga što ne mogu da nađem drajver. Inače, i tražim drajver za modem za Vistu. Računam, nema jos drajvera za taj modem za sedmicu a za vistu bi trebao da radi.
By biotherm
Bolje vam je da instalirate neki Unix... npr. MacOS X

:unic:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by biotherm
Bolje vam je da instalirate neki Unix... npr. MacOS X

:unic:
Snow Leopard je jako lak za korišćenje (kao i Leopard i Tigrić), ali me nervira kada je nekad tvrdoglav... ima neke problemčiće nekad sa fontovima (posebno sa NeApple programima) ... ali s obzirom kakve probleme imaju Windowsi, Mac OS X je savršen! ...
Korisnikov avatar
By vracar.beograd
Ja sam kupio racunar sa OS Windows Vista Home Basic, koji je automatski podesen da svi iligalni programi ne rade, tako mi je slucaj bio kada sam instalirao Google Chromo,FireFox ili IE8. Ovo je verovatno novi nacin zastite IT trzista od piraterije
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
sigurno si pomogao čoveku da nađe drajver time što si ga uputio na MacOS.

@vracar.beograd: nijedan od ta tri programa nije "iligalan", sva tri browsera su besplatna. mislim da je pre problem to što nisi znao da ih instaliraš.
Korisnikov avatar
By vracar.beograd
Mozda i poverujem u prva dva slucaja, ali sto se tice IE 8 ne.
Naime notebook mi je podesen da sam azurira ceo sistem mesecno, pa samim tim i sam instalira nove verzije programa.
Korisnikov avatar
By Stanwik
ne radi mi TV, aspi drajver, xp mode...:wtf:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!